Fashion Shower with Anna Dello Russo

Lokakuun 4. päivänä lanseerattava Anna Dello Russon ja H&M:n asustemallisto on saanut jo paljon huomiota osakseen. Kun lanseerauspäivä alkaa olla kutkuttavan lähellä, hype alkaa nyt myös sen myötä kasvamaan. Women's Wear Daily uutisoi tänään, että H&M aikoo huomenna laittaaa markkinakoneistot kunnolla jylläämään ja julkaista kokoelmaan liittyvän fashion filmin, jonka pääosassa nähdään tietenkin itse Anna. Fashion Shower niminen lyhytelokuva nähdään ensimmäisenä New York Timesin sivuilla, jonka jälkeen se julkaistaan H&M:n sosiaalisen median eri kanavilla. Muotifilmin on ohjannut valokuvaajakaksikko Mert & Marcus.

Anna Dello Russo 'Fashion Shower' lyhytelokuvan kuvauksissa.

Anna Dello Russo julkaisi jo toukokuussa omassa blogissaan esimakua tulevasta, kun hän postasi Fashion Shower nimisen Youtube -videon sivuilleen. Tämä hassutteluvideo ei kuitenkaan ole osa H&M:n kampanjaa, vaikka siinä kuultava kappale tuleekin virallisella videolla ilmeisemmin kuulumaan. Kappaleella ADR lausuu mietteitään muodista sekä tanssahtelee teknohenkisen musiikin tahtiin. 

Huomenna kuitenkin selvinnee minkälaisen tulkinnan muodin suurnimet Mert Alas ja Marcus Piggott ovat kappaleesta tehneet ja kuinka Anna Dello Russon H&M kokoelma videolla oikein näkyykään.

H&M sen sijaan on huhujen mukaan suunnittelemassa mallistolle mahtavia lanseerausjuhlia, joita vietettäisiin Pariisissa 25. syyskuuta. Vaikka virallista vahvistusta juhlille ei ole saatukaan, varmaan on kuitenkin se, että miten mallisto sitten yleisölle lanseerataankaan, ei siitä taatusti tule puutumaan näyttävyyttä ja dramatiikkaa. Onhan kyseessä kuitenkin Anna Dello Russon suunnittelema kokoelma.

Kuva ja lähde: WWD.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.