London College of Fashion debytoi Lontoon muotiviikolla

Tyylitietotoimisto

 

Central Saint Martins on jo tuttu näky Lontoon muotiviikon kalenterissa. Nyt kuuluisan taidekoulun sisarcollege London College of Fashion tekee myös debyyttinsä arvostetun muotiviikon ohjelmistossa.

15. helmikuuta järjestettävässä presentaatiossa esitellään kymmenen koulun maisteriopiskelijan lopputyömallistot. Näytöksessä nähdään kuusi naisten mallistoa ja neljä miesten kokoelmaa. Aikaisemmin London College of Fashion on järjestänyt maisteriopiskelijoidensa lopputyönäytökset muotiviikkojen ulkopuolelle, mutta nyt näytös ajoitettiin samaan aikaan muotiviikon kanssa. Yliopiston edustajat uskovatkin, että nyt tuoreet suunnittelijalupaukset herättävän enemmän huomiota muotiammattilaisten keskuudessa.

London College of Fashion järjestää vuosittain tammi-helmikuussa myös muiden maisterikurssiensa lopputyönäyttelyn. Näyttely tarjoaa monipuolisen katsauksen läpi yliopiston koulutusohjelmatarjonnan. Tämän vuotinen MA13 -näyttely pidetään Victoria Housen kellaritiloissa 15.-18.2. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee aivan Holbornin tube-aseman läheisyydessä.

Tyylitietotoimisto suosittelee lämpimästi tutustumaan, mikäli Lontoo sattuu matkanvarrelle kyseisenä ajankohtana!

Lähde: LCF ja Elle UK

Kuva: omat arkistot

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.