Pre Helsinki ja Aalto-yliopisto tuovat nimekkäitä muotiammattilaisia Helsinkiin

Tyylitietotoimisto

Tällä viikolla Helsingissä järjestettävä Pre Helsinki on uudenlainen muotitapahtuma, jonka ajatuksena on herätellä keskustelua ja yhteistyötä Suomen muotiammattilaisten välillä. Vaikka tapahtuman ohjelmisto on monin paikoin suunnattu alan ammattilaisille ja lehdistölle, löytyy sieltä myös muutama yleisölle avoin tilaisuus. Mielenkiintoisimpana mainittakoon Aalto-yliopiston kanssa järjestettävä Creative Currency -seminaari.

Torstaina Mediakeskus Lumessa järjestettävän tilaisuuden puhujalista on melko huikea. Paikalle saapuvat J.W. Anderson ja Versacen Versus merkkien takaa löytyvä brittisuunnittelija Jonathan Anderson, Rue du Mailin taiteellinen johtaja Martine Sitbon ja Antwerpenissa sijaitsevan Momu Fashion Museumin kuraattori Karen Godtsenhoven. Tilaisuuteen voi varata lippuja ennakkoon, mutta niitä myydään myös suoraan ovelta. Lippujen hinnat ovat 60€/normaali ja 30€/opiskelija. Tilaisuus alkaa kello 13.00.

Tyylitietotoimisto aikoo osallistua tilaisuuteen, joten raporttia paikan päältä luvassa loppuviikosta!

Kurkkaa Pre Helsinki -tapahtuman koko ohjelmisto täältä!

-------

Aalto ARTS Fashion Seminar: Creative Currency

Aalto University will host an interesting seminar on Thursday in Helsinki's Media Centre Lume. The discussion is going to focus on the changing nature of fashion industry and creativity inside the fashion world.

Among the speakers are J.W. Anderson's Jonathan Anderson, Rue du Mail's Martine Sitbon and the curator of Antwerp's Momu Fashion Museum Karen Godtsenhoven.

Tickets are sold at the entrance!

For more info go to Pre Helsinki.

Kuva: Pre Helsinki Facebook

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.