Talk of the Town

Tyylitietotoimisto

Tämän aamun kahvipöytäpuheissa on varmasti keskusteltu kahdesta asiasta: Madonnasta tai Spice Girlseistä. Hyvässä tapauksessa jopa molemmista. Tyylitietotoimisto voisi raportoida kummastakin aiheesta, mutta valitsee tällä kerralla vain toisen. Tänään täällä puhutaan -luonnollisesti- Spice Girlseistä.

Nyt seuraa muutama henkilökohtainen paljastus. Tyylitietotoimistossa on aina tykätty Spaissareista! Joskus ihan avoimesti hehkuttaen ja toisinaan hieman salaa myhäillen. Suosikki-spaissari on aina ollut Posh ja onkin ilahduttavaa, että Rouva Beckhamin ura on jatkunut sittemmin menestyksekkäästi muodin puolella. Eilen Madonanna lopetettua oman esiintymisensä, pitikin pitää kiirettä kotiin, jotta toisen suosikin harvinaislaatuinen esiintyminen ei mene ohi. Show oli hyvä, kuinkas muutenkaan!

No sitten itse asiaan, eli niihin vaatteisiin! Victoria Beckham oli valinnut asukseen Giles Deaconin mittatilauspuvun. Televisiokuvista päätellen Victoria oli luottanut Spaissari-aikojensa luottoväriin mustaan, mutta tänään laulaja/suunnittelijan itsensä Twiittaama kuva paljasti mekon olleen väriltään vihertävän ruskea.

Myös muut Spaissarit kunnioittivat edelleen omia 'persoonallisuuksiaan' ja heidän lavapukeutumisensa mukaili menneitä aikoja. Geri Halliwellin punaisen mekon Union Jack viittaukset palautivat mieleen SEN kuuluisan mekon, mikäli se oli joltain jo päässyt unohtumaan. Myös Melanie C toi omilla trendikkäillä wedge sneakers -kengillään asuunsa pienen Sporty elementin.

Victoria Beckhamin Spice Girls reunion ei ollut kuitenkaan naisen ainoa panostus mahtavaan päättäjäisseremoniaan. Brittiläistä muotiteollisuutta kunnioittavassa osiossa nähtiin nimittäin Beckhamin taidonnäyte muotisuunnittelijana, kun May Jagger valtasi lavan yhdessä muiden britti-huippumallien kanssa Victoria Beckhamin kultaisessa mekossa. Kaiken kaikkiaan mahtava show!

Loppuun vielä pieni Madonnan keikalla tehty huomio. Tyylitietotoimisto nimittäin bongasi yleisön joukosta muutamat Spaissari-Buffalot (käsi ylös kuka muistaa kyseiset kengät). Ensimmäinen reaktio oli tietenkin se, että vieläkö niitä ylipäänsä myydään! Näin jälkikäteen ajateltuna, ne taisivat kuitenkin olla illan ajankohtaisin kenkävalinta!

Kuvat: 1, 2 & 3.

 

 

Kommentit

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Todellakin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.