Ladataan...
Tyylitietotoimisto

Chanel ja paperipuutarha

Tällä viikolla Pariisissa on saatu nauttia tämän kevään haute couture -muodista. Viikon kantavaksi teemaksi muodostuivat kukkaset.

Miltei poikkeuksetta jokaisella couture-lavalla nähtiin nimittäin kukkia, muodossa tai toisessa. Chanel vei homman tietenkin pisimmälle ja rakensi näytöksensä lavasteeksi oikean paperipuutarhan.

Keväällä kannattaa siis pitää kukat mielessä, niin printtien kuin erilaisten asusteidenkin osalta.

Tässä vielä haute couture -muotiviikon kauneimmat kukkapoiminnat!

Elie Saab ja kenties Lupita Nyong'on tuleva Oscar-mekko

Jean Paul Gaultier ja Naomi Campbell

Giambattista Vallin romanttiset kukat

Valentinon kirjailuissa oli myös runollisuutta

Victor & Rolf haki inspiraatiota vehnäpelloilta

Lisää haute couture -muotia löydät Style.comista!

// Spring 2015 Haute Couture fashion week ended up being a one big flower party!

Kuvat/Pics: Style.com

SEURAA BLOGIA - INSTAGRAMISSA - FACEBOOKISSA - TWITTERISSÄ

 

Ladataan...
Tyylitietotoimisto

Hello! I'm back!

Niin siinä vierähti yli kuukausi, ja aivan huomaamatta. Blogia en siis suinkaan ole lopettanut, viime aikoina on vain ollut vaikea löytää sille aikaa.

Luulen, että postaustahti saatta jatkossakin pysyä hieman hiljaisempana. Ajankohtaisempia uutisia voi silti edelleen lukea Toimituksen blogista! Täällä ehkä keskitytäänkin vast'edes enemmän meikäläisen omiin intoiluihin, muotityöläisen arkeen ja muotiviikkojen tarjontaan. Miltäs sellainen kuulostaisi?

No mitä tauolla sitten tapahtui? Instagramista päätellen olen ainakin intoillut Lanvinin pre-fall 2015 -kokoelman look bookin tunnelmasta (yllä). Ihanaa dramatiikkaa, mustaa, rock'n'rollia ja hattuja. Pidän.

Hivenen ylimitoitettu joululahjatoiveeni toteutui jouluaattona! Ainakin melkein. Isoveljelle propsit humoristisesta lähestymistavasta. Mansur Gavrielin mini bucket bag roikkuu siis jo seinälläni, ja ehkä vielä jonain päivänä myös olallani.

Sain kuin sainkin työpaikkani lahjoittaman joulukukan selviämään hengissä pyhien yli. Viimeinen kukka nuupahti sopivasti loppiaisena. Nyt amarylliksellä on menossa viidakkovaihe. Miten sen kanssa tulisi jatkossa toimia? Vinkkejä, anyone?

Parin viikon takainen John Gallianon Maison Margiela debyytti (kyllä, tekivät sitten Saint Laurentit) sai minut fiilistelemään haute couture -mallistoja. Pariisissa onkin tällä viikolla esitelty lisää couture-muotia, josta lisää seuraavassa postauksessa.

Viimeisimpänä aivain tuore uutinen. Marimekko ja Kustaa Saksi ovat nimittäin lyöneet hynttyyt yhteen yhden lempikahviloistani kanssa. Katajanokalla sijaitsevan Johan & Nyström -kahvilan sisustuksessa näkyykin tästä edes Kustaa Saksen Marimekolle suunnittelemia printtejä. Hyvältä näyttää, eikä kahvikaan ole yhtään hassumpaa!

Olipa muuten vapauttavan mukavaa taas kirjoitella hieman kuulumisia. Pitäisi vissiin tehdä tätä useamminkin!

PS. Meinasi aivan unohtua! Mukava uutinen oli myös se, että Mikko mahtavine blogeineen muuttaa pian Lilyyn! Jee! Tervetuloa naapuriin!

// The break is over! Hopefully! ;)

Kuvat/Pics: My Instagram

SEURAA BLOGIA - INSTAGRAMISSA - FACEBOOKISSA - TWITTERISSÄ