Ladataan...
Tyylitietotoimisto

Mitä tulee arkivaatteisiin, niin itse menen useimmiten mukavuus edellä. Siksi nämä McQ Alexander McQueenin tuoreen FW15 -malliston yllä nähtävät lookit olivatkin erityisesti mieleeni. Ne nimittäin edustavat minun mielikuvaani täydellisistä arkiasuista!

---

Mika voisikaan olla mukavampi päällä kuin ihanan pehmeä ja lämmin villaneule. Ja kun sen yhdistää vielä väljälahkeiseen ja oih-niin-trendikkäisiin culottes-housuihin, on täydellinen arkiasu valmis. Vaikka ensin epäilin culottes-housujen toimivuutta omien lyhyiden jalkojeni kanssa, osoittivat muutamat sovittelusessiot epäilykseni turhiksi. Juju onkin siinä, että löytää kauppojen tarjonnasta juuri oikean mittaiset ja tarpeeksi istuvat housut. Omasta mielestäni housut toimivat kuitenkin parhaiten paljaiden säärien/nilkkojen kanssa, ja siksi lykkäänkin housujen hankintaa hieman keväämmälle. Mutta culottes-housut ovat taatusti omalla ostoslistallani.

Täällä Lilyssä on viime aikoina puitu ilmiötä nimeltä mutsifarkut. Itse ostin jo tovi sitten omani, mutta jouduin valitettavasti ne myöhemmin palauttamaan, sillä koko osoittautui kuitenkin liian isoksi. Nyt siis kaapissani on edelleen täydellisten denimin sinisten mutsifarkkujen mentävä aukko ja nämä McQ:n vajaamittaiset pöksyt olisivat juuri sitä, mitä olen mielessäni etsimässä. Harmi vain, että näitä farkkuja pitää odottaa saapuvaksi kauppoihin vielä miltei puolen vuoden ajan.

Sillä välin taidankin tehdä reissun UFFin mittavien farkkurekkien äärelle!

---

Eilen kommenttikentässä Annemaris kyseli, että tekeekö Style.com ikinä negatiivisia arvioita muotiviikkojen tarjonnasta. Pohdittuani kysymystä hetken, en muistanut minäkään sivustolta ikinä varsinaista murskakritiikkiä lukeneeni. Tässä kuitenkin esimerkki Style.comin ns. negatiivisesta arviosta!

// Lovely everyday pieces from McQ Alexander McQueen!

Kuvat/Pics: Style.com

SEURAA BLOGIA - INSTAGRAMISSA - FACEBOOKISSA - TWITTERISSÄ

 

Ladataan...
Tyylitietotoimisto

Turha käydä kieltämään Christopher Kane, luit sen kuitenkin!

Christopher Kanen näytökset ovat aina yksi omista Lontoon muotiviikkojen kohokohdistani. Ja niin myös tälläkin kerralla. Tosin nyt suunnittelijan tuore FW15 -mallisto aiheutti ensin pienen hämmennyksen.

"Hetkinen! Mikäs se siinä mekon kyljessä oikein komeileekaan?", oli ensireaktioni!

Vaikka Kanen mallistoissa on aina (tai ainakin hyvin usein) ollut pieni seksualisuuteen liittyvä alavire, ei suunnittelijan tuoreen FW15 -malliston kohdalla voida enää puhua vain alavireestä. Pikemminkin nyt seksualisuus näkyi malliston läpi kuljettavana punaisena lankana.

Style.comin mukaan näytöksen show noteseissa mallistoa oli kuvattu muiden muassa termillä "electric orgasm". Vaatteissa näkyneet aplikoinnit ja "pitsiprintit" olivat sitä vastoin inspiroituneet Kanen studiolla pidettyjen piirrustustuntien saldosta. Ottaen huomioon erään viime aikoina kovasti puhuttaneen elokuvan ja sitä pohjustavan kirjasarjan, herää oitis kysymys, että harrastetaanko Kanen studiolla kenties myös lukupiirejä. Vai mistä lienevätkään saaneet ideansa näihin piirrustuksiin...

Leikki sikseen! Olihan mallistossa runsaasti myös päivänvaloa kestäviä lookeja. Erityisen ihastuttavia olivat erilaiset bondagemekot (!), leikkisät samettiminimekot ja 1970-luvun discotunnelmista muistuttava sähköisen vihreä vekkihame.

Vaikka todellisuudessa tuo Fifty Shades -vertailu saattaakin olla melko kaukaa haettu, en voinut vastustaa kiusausta tarttua ajankohtaiseen aiheeseen ja ilmiöön! :)

Kurkkaa Christopher Kanen tuore syysmallisto kokonaisuudessaan Style.comista!

// Don't try to deny it Christopher Kane! You've read it too... ;)

Kuvat/Pics: Style.com

SEURAA BLOGIA - INSTAGRAMISSA - FACEBOOKISSA - TWITTERISSÄ

Pages