Ladataan...

Ensin lavalle käveli hyvinkin näkyvästi raskaana oleva malli Bianca Balti

Viime viikon sairastelut ja työkiireet ovat vieneet lähipäivien kaikki postausenergiat, ja siksi muotiviikkoraportointikin laahaa nyt vähän perässä! Mutta ei anneta sen häiritä, sillä ehtiihän näitä ihailla myös muutaman päivän viiveelläkin.

Dolce & Gabbana ihastutti viikonloppuna Milanon muotiviikoilla lapsekkaalla FW15-mallistollaan. Ja kun sanon lapsekkaalla, tarkoitan sitä sanan kirjaimellisessa merkityksessä.

Äideille omistettu muotinäytös tarjosi nimittäin runsaasti inspiraatiota niin tuleville, kuin myös pienten lasten äideillekin. Eivätkä huomiotta jääneet lapsettomasta elämästä nauttivat naisetkaan. Näytöstä voisikin kuvailla eräänlaiseksi matkaksi naiseuden ja äitiyden läpi -sekä ytimeen. Toki italialaisen korostetulla feminiinisyydellä varustettuna.

Äidin pikku prinsessa

Tuleva supermalliko?

Hauskinta näytöksessä oli se, että kaikki näytöslavalla nähdyt äiti-lapsi pariskunnat olivat oikeita perheitä. Koska nuorimmat mallit olivat vasta alle vuoden ikäisiä, oli näytöksen takahuoneeseen tietenkin rakennettu heitä varten myös täyden palvelun hoitohuone.

Viettelevää eleganssia

Toki näytökseen mahtui myös lapsivapaata sisältöä, sillä olihan mallistossa yhteensä huimat 90 lookia. Tämä upea pitsiluomus toimiikin esimerkkinä vaikka toistaiseksi lapsettoman sinkkunaisen vaatekaapista.

Ylvästä menoa

Urbaanien naisten ja äitien kaupunkikävelyille oli tarjolla erittäin innovatiivisia kuulokkeita. Tämän kruunuvirityksen lisäksi kuulokkeissa nähtiin myös muiden muassa karvapäällysteitä(?)!

Anopin unelma

Herkkä ruusumekko ja muhkeat viemiset sopivat hyvin vaikkapa anoppilavisiitille. Toimii varmasti myös ensitreffeillä.

Pikku-Picasson taidonnäyte

Oman silmänterän taideteoksista voi teettää myös mekon. Olisiko inspiraatio tähän mekkoon tullut kenties Angelian Jolien hääpuvusta?

Eli se siitä Anna Wintourin (huhujen mukaan) lobbaamasta muotinäytösten lapsikiellosta! Lapset ja heidän äitinsä ovat ensi talven kuumin juttu, ainakin mikäli on Dolce & Gabbanaa uskominen!

Kurkkaa Dolce & Gabbanan herttaisen tyylikäs FW15-mallisto kokonaisuudessaan täältä!

// So Anna Wintour wanted to ban children from fashion shows. Here's what Dolce & Gabbana had to say about it!

Kuvat/Pics: Style.com

SEURAA BLOGIA - INSTAGRAMISSA - FACEBOOKISSA - TWITTERISSÄ