Uutta energiaa

Tulikin pidempi tauko kirjoittamiseen, mikä ei sinänsä yllätä kun minusta on kyse. Innostuksen kohteita tulee ja menee, ja vähitellen pyrin siihen etten pakota itseäni tekemään asioita jotka eivät pakollisia ole. Tarkoitus olisi muutenkin opetella sanomaan EI, tämä oli läksyni viime syksynä kun työuupumus iski ja aloin käymään psykiatrisella hoitajalla.

No, eihän se kovin vahvasti ole nyt keväällä mennyt.

Syksyllä oli kaksi työtä, nyt niitä on kesäksi neljä. Sain töitä myymälästä jota ollaan vasta avaamassa, alamme rakentaa sitä huomenna ison tiimin kanssa ja hieman jännittää. Matkakassan kilinä korvissani hain myös töihin kesän tapahtumiin, ja pääsinkin kaikkiin mihin toivoin. Joten kesäkuuhan siis alkaa arvioilta 66 työtunnilla. Seuraavat kaksi viikkoa ovat rankkoja, mutta kun tietää että sen jälkeen saa vetää happea niin kyllähän ne päivät runnotaan läpi tahdonvoimalla.

Päätin hakeutua taas järjestötoimintaan. Eläinsuojeluyhdistyksessähän olen ollut jokusen vuoden mukana (kissojen sijaiskotina sekä kirppispöytien hoitajana), mutta nyt kaipasin jotakin missä saa olla lasten kanssa tekemisissä. Huomasin somessa yhden paikallisjaoksen ilmoituksen, jossa haettiin uusia vapaaehtoisia. Otin yhteyttä ja nyt olen sitten hallituksen puheenjohtaja. Hups.

Olen laiska liikkuja. Joskus kävin tankotanssitunneilla sekä kuntosalilla (yöaikaan), mutta en tykkää treenata muiden läsnäollessa, vaikka tiedän jokaisen tekevän sitä omaa treeniään muista välittämättä. Jokin aika sitten tuli vastaan lupaava jooga-sovellus, jonka avulla olenkin treenannut kotona useamman viikon.

Maanantaina alkoi adhd-tutkimukset. Mielenkiinnolla odotan mitä tulokset aikanaan kertoo ja miten se vaikuttaa minuun. Eniten tietysti toivon vastauksia siihen että miksi olen tällainen kuin olen, määrätäänkö lääkitystä vai onko näiden piirteiden kanssa vain opittava elämään.

Yksi elämäni rankimmista ja jännittävimmistä kesistä edessä!

hyvinvointi mieli hyva-olo terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *