Vihdoin juhlittiin lähes valmiissa ”beach housessa”

Rintamamiestalomme tylsää takkahuonetta on rempattu ja sisustettu viihtyisämmäksi sen jälkeen kun sijaiskotikissat oli saatu maailmalle. Vielä olisi tekemistä, mutta saimme sen siihen kuntoon, että toissa viikonloppuna sinne kehtasi päästää kaverit viettämään kaksipäiväisiä kemuja.

Budjetti on ollut pieni ja maaleihin onkin tainnut mennä enemmän rahaa mitä huonekaluihin ja tavaroihin yhteensä. Huonekaluista olen maksanut ainoastaan sohvasta (30€) sekä sohvapöydästä (50€), jonka halusin olevan juuri tietty Ikean pöytä. minkä lasikannen alle saa laitettua tavaroita. Uutena olen ostanut seinäkellon sekä kalenterin, muu on saatua tai kirppiksiltä ostettua.

Vielä pitäisi putket peitellä siistimmin, maalata viimeiset pätkät sekä tehdä lattialle jotakin. Lattia on valitettavasti sen verran vino, että mikäli haluamme uuden materiaalin siihen niin tasoitteen menekin vuoksi lattia tulisi maksamaan noin 700-1000 euroa. Koska kyseessä on vähemmällä käytöllä oleva tila, iskee pihiys. Todennäköisesti siis vain maalaamme lattian.

Lisää kuvia ja videoita remontin vaiheista sekä sisustuksesta löytyy instasta .

Itse kemut sujuivat hienosti; perjantaina rauhallisemmin pienellä porukalla, lauantaina väkeä riittikin enemmän. Drinkkien ystävänä laitoin tarjolle materiaaleja juomien miksailuihin sekä itsetehtyjä shotteja. Osa porukasta jatkoi keskustan baareihin, itse painuin 02 aikaan pehkuihin puolisoni kanssa, samaten meillä yöpynyt ystäväpariskunta.

Tein lopullisen päätöksen syksyn suhteen ja ilmoitin Normalin esimiehelle purkavani sopimuksen, viimeiseksi työpäiväksi sovittiin 31.7. On paljon helpompaa sovittaa muu elämä päiväkodin työvuoroihin, kun työpäivät on tiedossa jo pitkälle ja tiedän pääseväni aina viimeistään 16.30. Ei iltavuoroja, ei viikonlopputöitä. Psyk.hoitaja ei vaikuttanut lainkaan yllättyneeltä kun kerroin lopettavani myymälätyöt, ihan kuin olisi osannut odottaakin sitä 😀

Tapahtumia on takana kolme, edessä viisi. Vaikka päivät on pitkiä niin en ole katunut tippaakaan että lähdin noihin mukaan, sillä se on just niin hauskaa hommaa kuin ennenkin. Vaikka työkaverit vaihtuu niin fiilis ja tiimihenki on aina hyvä.

Nyt pari päivää huilia, kaksi työvuoroa Normalissa ja sitten taas viikonloppu tapahtuman ja baaritöiden merkeissä.

 

 

 

koti tyo sisustus tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *