Ladataan...
une petite life

Kaupallinen yhteistyö: SodaStream

Holaa! Terkkuja Thaimaasta! Kirjoittelen tätä postausta Krabilla uima-altaan reunalta. Lämpömittari näyttää iloiset 34 astetta. Tämän postauksen aihe ei ole kuitenkaan Thaimaan reissu, vaan SodaStreamin hiilihapotuslaite ja hiilihappovesi. Kieltämättä hiilihappovesi raikastaisi ihanasti tässä kuumuudessa, voisinpa teleportata uuden hiilihapotuslaitteeni tänne :D!

 

 

Sain siis blogin kautta SodaStreamin valkoisen Crystal hiilihapotuslaitteen. Periaatteessa en tykkää keräillä laitteita ja kodinkoneita, mutta päätin antaa SodaStreamille mahdollisuuden, koska tykkään paljon hiilihappovedestä. En myöskään raaski tai viitsi ostaa sitä muoviroskan ja korkean hinnan takia. Lisäksi Crystal-mallinen laite on mielestäni harvinaisen tyylikäs ja hillityn näköinen kodinkoneeksi.

 

 

 

Mietitytti kuitenkin mainostaa laitetta, jonka hiilijalanjäljestä ja ekologisuudesta minulla ei ollut ennakkoon tietoa. SodaStreamilta sain kuitenkin seuraavaa infoa:

SodaStreamin mukaan kotona valmistetun kuplaveden hiilijalanjälki on 60 prosenttia kaupasta ostettua kuplavettä pienempi.

Neljän hengen kotitalous säästää keskimäärin 600 muovipulloa valmistamalla kuplaveden hiilihapotuslaitteella hanavedestä.

Muovipullon maatuminen kestää 450 vuotta.

Yksi SodaStream-juomapullo voi elinkaarensa aikana korvata jopa 50 000 kertakäyttöistä muovipulloa.

Vaikuttaa siltä, että ainakin, jos hiilihappovesi maistuu ja sitä tulee ostettua usein pullotettuna, SodaStream on todennäköisesti ympäristöystävällisempi valinta kuin pulloveden ostaminen.

 

 

Testaisin myös SodaStream Fruit Drops -makuaromeja. Fruit Dropsit ovat vegaanisia eikä niissä ole lisättyä sokeria, kaloreita eikä keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita tai aromeja. Makuvaihtoehtoja on kuusi, joista mun lemppariksi nousivat raikkaat sitruuna-lime ja sitruuna-mansikka.

Hiilihappoveden teko on osoittautunut helpoksi. Lisäksi se on niin hyvää ja ilmeisesti myös ekologista, joten uskon, että Crystal laite saa jäädä paikalleen keittiöön ;)

 

 

Saan ilokseni arpoa teidän kesken yhden SodaStream Spirit -laitteen ja Fruit Drops -makuaromipaketin. Näin osallistut:

 • Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta tai kommentoimalla arvontakuvaa Instagramissa! Kerro, että osallistut arvontaan ja ilmoita haluatko mustan vai valkoisen laitteen.
 • Jos osallistut täällä blogin puolella, täytä myös sähköpostikenttä, jotta saan suhun yhteyden, jos arpaonni suosii!
 • Seuraa @unepetitelife Instagramissa ja/tai Une petite life Facebookissa, niin saat 1-2 arpaa lisää ;)
 • Voit osallistua 13.2.2019 klo 7 saakka. Olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Bisous, Niina

Instagram | Facebook | unepetitelife@gmail.com

Ladataan...
une petite life

Kaupallinen yhteistyö: BeNailed / geelilakkaus, manikyyri ja pedikyyri

 

 

Joulun alla sain elämäni ensimmäisen geelilakkauksen. Mulla on vahvat kynnet omasta takaa, joten en ole koskaan kaivannut mitään ekstrapituutta tai -vahvuutta, mutta olen tosi laiska taiteilemaan kynsiin mitään ja kaveripiirissäni naureskellaan yleisesti heikoille kynsilakkaustaidoilleni ja suttuisille lopputuloksille. Siispä iloni oli suuri, kun pääsin BeNailedin manikyyriin ja geelilakkaukseen! Lisäksi saan ilahduttaa teistä jotakin, sillä päätettiin Volhan kanssa arpoa yksi geelilakkaus + manikyyri! Ohjeet arvontaan osallistumiseen löydät postauksen lopusta. Geelilakkaus on siis eri juttu kuin geelikynnet: Geelilakka levitetään oman kynnen päälle ja geelikynsissä voidaan rakentaa lisää pituutta omiin kynsiin.

 

 

Meillä oli Volhan kanssa ihan samanlainen visio mun kynsistä: ranskalainen manikyyri, kulmikas viilaus ja vähän blingiä. Kumma kyllä alkuun vierastin sitä, että kynnet näyttivät niin laitetuilta ja kynsinauhat niin siisteiltä :D.  Lopputulos oli kuitenkin tosi nätti ja silmä alkoi nopeasti tottua. Eka päivä kynsien kanssa meni pelätessä, että onnistun katkaisemaan ne ja varoin niitä ihan ylipaljon, mutta sen koommin en ole varsinaisesti miettinyt koko kynsiä muuten kuin ihaillut ja iloinnut niistä.

Ensikertalaisen näkökulmasta Volha teki todella huolellista työtä ja vastaili kärsivällisesti huvittavimpiinkin kysymyksiini geelilakkauksesta. Mitään ihmeellistä ei lakkauksen kanssa tartte tehdä, muuten kuin ekat kolme päivää välttää tiskaamasta (käy!), saunomasta ja liottamasta käsiä tarpeettomasti vedessä tai puhdistusaineissa.

 

Joulukynnet.

 

Nyt mulla on kynsissä kolmas lakkaus ja olen kyllä todella ihastunut geelilakkaukseen. Kynnet ovat pysyneet hyvinä mulla 3-4 viikkoa, jonka jälkeen alkaa huomata oman kynnen kasvun. Volha teki viime kerralla myös pedikyyrin ja geelilakkauksen varpaankynsiin. Siinäkin aivan ihana lopputulos ja nyt on kiva tallustella Thaimaan rannoilla kauniilla kynsillä. Varpaankynsien geelilakkauksessa selkeä etu on, että se kestää vaikka kuinka, koska kynnet kasvavat varpaissa niin hitaasti.

 

Uusimmat kynnet hohtavat uv-valossa!! Nämä melkein vaativat, etttä pitäisi mennä reivaamaan Thaimaan Koh Phananganin Full Moon Partyihin kuten viime vuonna.

 

 

 

BeNailed löytyy Leppävaarasta Espoosta aivan kävelymatkan päästä juna-asemalta. Kysy varauksen yhteydessä halutessasi vegaanisia ja eläinkokeettomia vaihtoehtoja geelilakoista!

Saan ilokseni arpoa teidän kesken yhden lahjakortin BeNailediin, joka sisältää manikyyrin ja geelilakkauksen (lakka ei sisällä akryylia). Lahjakortti on käytettävä 6 kk kuluessa. Näin osallistut:

 • Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta ja/tai kommentoimalla arvontakuvaa Instagramissa (=1-2 arpaa)! Kerro, että osallistut arvontaan. Käy lisäksi tykkäämässä Instagramissa tileistä @benailed_finland ja @unepetitelife
 • Jos osallistut täällä blogin puolella, täytä myös sähköpostikenttä, jotta saan suhun yhteyden, jos arpaonni suosii!
 • Seuraa lisäksi Une petite life Facebookissa, niin saat yhden arvan lisää ;)
 • Voit osallistua 5.2.2019 klo 23.59 saakka. Olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

 

 

 

Onko sulla kokemuksia manikyyristä, pedikyyristä tai geelilakkauksesta?

Ihanaa päivää!

Bisous, Niina

Instagram | Facebook | unepetitelife@gmail.com

Ladataan...
une petite life

Hei vaan pitkästä aikaa! Mistäs sitä aloittaisi. Syksy on ollut täysi ja täynnä monenlaisia tunteita, titteleitä ja tapahtumia. Blogin Instagramin seuraajat tietävät jo, että psykologiharjoitteluni on ohi, valmistuin psykologian maisteriksi, sain psykologin laillistuksen sekä ensimmäisen työpaikkani psykologina vaativassa erikoissairaanhoidossa. Mukavasti siis pyyhkii ammatillisesti. Tässä postauksessa pohdin, jatkanko enää blogin kirjoittamista, annan muutaman idean uudenvuodenlupausten tekemiseen, sekä lopussa julkistan vuoden ensimmäisen arvonnan!

 

 

Syksyn aikana mietin paljon blogin tulevaisuutta, millä otteella jatkan kirjoittamista vai jatkanko ollenkaan. Opiskeluaikana julkaisin postauksen ”Voiko psykologi pitää blogia?”, ja päädyin positiivisen palautetulvan myötä jatkamaan kirjoittelua. Nyt olen saman kysymyksen äärellä. Toisaalta tahtoisin pitää blogin semirentona vapaa-ajan juttuna, enkä täyttää sitä pelkillä psykologiapostauksilla. Toisaalta mietin entistä tarkemmin, minkä verran ja minkälaisia asioita haluan itsestäni täällä paljastaa. Toistaiseksi tuumin, että mindfulness, vegeily, ekomuoti, matkustelu ja musiikki saavat pysyä mukana blogissa enkä ainakaan vielä lähde deletoimaan vanhoja postauksiani :D Haluan olla ensisijaisesti Niina ja vasta toissijaisesti psykologi. Katsotaan, minne uusi vuosi ja uudet tuulet vievät, ja muuttuuko mieli bloggauksen suhteen.

 

 

Mitä teille kuuluu? Miten syksy on mennyt? Entä miten uusi vuosi on lähtenyt käyntiin?

Tykkään pari kertaa vuodessa ”päivittää” omat arvot ja tavoitteet. Seuraavat kysymykset voivat auttaa myös sinua selkiyttämään elämäsi suuntaa ja tekemään parempia uudenvuodenlupauksia.

 

Mieti viime syksyä.

Mitä kaikkea on tullut tehtyä viimeisen puolen vuoden aikana?

Mihin olen käyttänyt aikani?

Mitä olen oppinut?

Mistä olen erityisen ylpeä?

Mitä kadun?

Mitkä olivat syksyn kohokohdat?

 

Kuvittele elämäsi puolen vuoden kuluttua.

Minkä asioiden toivoisin olevan ennallaan?

Minkä asioiden toivoisin muuttuvan? Miten?

Missä toivoisin kehittyväni?

Minkä taidon, elämäntavan tai oivalluksen haluan säilyttää tai panna täytäntöön?

Mistä haluan olla ylpeä puolen vuoden kuluttua?

Mitä saatan katua?

Millaisiin asioihin olen käyttänyt aikani?

Missä seurassa olen viihtynyt?

 

 

Jos kaipaat lisää vinkkejä, millaisia uudenvuodenlupauksia kannattaa tänä vuonna tehdä, tsekkaa nämä vanhemmat postaukseni arvoista: Arvot ovat yhtä kuin ajanhallinta ja Miten löytää oma juttu tai intohimo?

Tässä pieni lainaus toisesta kirjoituksesta:

”Jos arvostat kauneutta, miksi käytät rumia, kulahtaneita kotivaatteita ja juot kahvisi mukista, jonka kyljessä on blondivitsejä ja halkeama? Jos arvostat terveyttä, miksi tingit jatkuvasti yöunistasi? Jos isovanhempasi ovat sinulle kultaakin kalliimpia, miksi näet heitä vain kerran vuodessa? Jos rakkaus on sinulle kaikki kaikessa, miksi riitelet enemmän kuin kehut, hellit tai kannustat?”

 

 

KIITOS sulle, kun olet pysytellyt kuulolla, vaikka blogi ei ole päivittynyt kovin säännöllisesti lähiaikoina!

Blogiarvonnat eivät ole ehkä ominta juttuani, mutta musta on kiva tehdä niitä teidän lukijoiden takia, ilahduttaa ja kiittää jollain tapaa :). Vuoden ensimmäisessä arvonnassa voit voittaa Hankintatukun suomalaisia ravintolisiä, jotka sain blogin kautta. Arvottavaan pakettiin kuuluvat vegaaniset B, B12 ja kalsium + D2-vitamiini (kuva tuotteista blogin Instassa). Olen käyttänyt ko. vitamiineja vuoden verran, ja noista saa hyvin vegaanille välttämättömän B12-vitamiinin, tykkään!

Näin osallistut:

 • Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta tai kommentoimalla arvontakuvaa Instagramissa! Kerro, että osallistut arvontaan. Jos osallistut täällä blogin puolella, täytä myös sähköpostikenttä, jotta saan suhun yhteyden, jos arpaonni suosii!
 • Seuraa @unepetitelife Instagramissa ja/tai Une petite life Facebookissa, niin saat 1-2 arpaa lisää ;)
 • Voit osallistua 3.2.2019 klo 10 saakka. Olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

Mahtavaa ja iloista uutta vuotta! Toivottavasti vuotesi sisältää paljon ihania yllätyksiä ja kauniita hetkiä!

Bisous, Niina

P.S. Blogin Instaa kannattaa alkaa seuraamaan viimeistään nyt, sillä julkaisen siellä kuvateksteinä parhaita paloja vanhoista postauksista ;D Tän postauksen kuvat ovat Lapista, jossa sain hiljattain viettää viikon. Ja joo, sairastuin lapin kuumeeseen!

Instagram | Facebook | unepetitelife@gmail.com

Ladataan...
une petite life

Arvatkaa, mikä on yksi kivoimmista pienistä jutuista vuodessa, joita odotan? Spotifyn vuoden kuuntelutilastot, jotka ilahduttavat sekä nörttisieluani että musiikkidiggariminääni :D! Tässä postauksessa ilmiannan omat kuunnelluimmat biisini ja ilahdutan teitä mökkiressukuvilla.

 

 

 

Jos pitäisi luetella elämän kivoimpia juttuja, niin musiikki olisi aika kärjessä.

Vielä keväällä suurkulutin musiikkia, koska päiväni kuluivat gradun tuloksia hakkaillessa, salilla tai kävelyillä. Lisäksi aamuni olivat hitaita: kuuntelin parista tunnista neljään tuntiin musiikkia ja join kahvia ennen kuin aloin päivän hommiin. Kokopäivätöiden myötä musiikin kuuntelu on vähentynyt, mutta aina kun mahdollista, kuten nyt lauantaiaamuna tätä kirjotellessa, päiväni alkaa musiikilla.

 

Kokeiltiin kohuttuja lumihiutaletorttuja.

 

Kummityttö<3

 

He so cute!

 

Spotify paljasti totuuden. Vuoden kuunnelluin artisti oli A Boogie Wit da Hoodie, jota olen kuunnellut huimat kahdeksan tuntia, vaikka löysin kyseisen räppärin vasta elokuun puolivälissä. Eight hours well spent! Mikä oli sun vuoden kuunnelluin artisti tai bändi?

Yhteensä olen kuunnellut musiikkia vuoden 2018 aikana 33 947 minuuttia eli 566 tuntia eli melkein 24 vuorokautta. En tiedä onko tuo erityisen paljon vai tavanomainen määrä. Kuinka monta minuuttia sun tuli kuunneltua?

Suosituin musagenreni oli pop-räp. Koskaan kuullutkaan moisesta tyylilajista, mutta Wikipedia osaa kertoa, että ”Yleisesti ottaen se yhdistelee hip hop -biittejä mukaansatempaavilla hokemilla sekä sisältää samankaltaisia kertosäkeitä kuin mitä on kuultu popmusiikin parissa.”

 

 

Suosikkiartistit

A Boogie Wit da Hoodie

Ruudolf

Palmistry

Cavallini & Shirty

Don Omar

Mitäs tähän nyt kommentoisi. Ruudolfilta ilmestyi viime kesänä levy, jota kuuntelin jatkuvalla soitolla ainakin kuukauden ajan, nyttemmin on jäänyt. Palmistrystä kirjoittelin jo aiemmassa musapostauksessa (lukaise täältä, tuossa postauksessa myös mun kaikkien aikojen lempibiisit, jotka ovat ihan jotain muuta kuin pop-räppiä ;D!). Cavallini & Shirty kuuluivat viime kevääseen, ja heidän Wavy-biisiin liittyy paljon hupaisia muistoja. Don Omar edustaa lattarigenreä, jota kuuntelen myös paljon.

 

Suosikkikappaleet

Wavy - Cavallini & Shirty

Ovaload – Gentleman & Sean Paul

Mustempi Marja – Prinssi Jusuf

Part Time Love - Conkarah

No Games - Serani

Tässä on hyvin edustettuna se, että tykkään afrobiiteistä :D Ovaload, No Games ja Part Time Love ovat edelleen kovassa kulutuksessa.

 

 

 

Olisi tosi kiva, jos haluatte jakaa teidän kuunnelluimpia artisteja jne. kommenttiboksissa! Mua jostain syystä kiinnostaa niin paljon, että aion tehdä galluppia myös omassa kaveripiirissäni ja onnistuin hermostuttamaan jo yhden henkilön mun uteluilla :D

Bisous, Niina

Ekomuoti: Kuvan takki on sukulaiselta saatu iankaiken vanha ihanan lämmin ja valtava Joutsenen untuvatakki, pipo ostettu Montréalista pari vuotta sitten, hanskat ostettu vuosi sitten Tallinnasta, saappaat hankittu muistaakseni Stockalta noin viisi vuotta sitten, kaulahuivi on saatu ystävältä, pierulegginssit ja punainen villapaita who knows when & where :D.

Instagram | Facebook | unepetitelife@gmail.com

Ladataan...
une petite life

Mitäs teille kuuluu?? Blogissa on ollut hiljaista tovin, johtuen syksyn kiireistä. Paljon on syksyn aikana tapahtunut (eniten oman pään sisällä). 

 

 

 

 

Olen ollut nyt reilu neljä kuukautta psykologiharjoittelussa. Psykologin työ tuntuu todella merkitykselliseltä, haastavalta ja on supermielenkiintoista. Parhaimmillaan musta tuntuu, että olenko edes töissä, kun työpäivät koostuvat niin mielenkiintoisista asioista. Kaikista kiehtovinta on terapeuttinen vuorovaikutus, jota olen päässyt harjoittelussa treenailemaan kiitettävästi. Voi olla, että kirjoittelen myöhemmin lisää omia kokemuksia harjoittelusta, mutta luulen, että se menee jouluun tai ensi vuoden puolelle.

 

 

 

Kaiken kaikkiaan ollut huikea ja ajoittain myös raskas syksy etenkin sairastelun takia. Olen ollut yli puolet syksystä kipeänä, joten vapaa-aika on mennyt lepäilyyn. Tavallisesti olen vain harvoin kipeänä, joten liikunnan, kavereitten ja muiden aktiviteettien jättäminen on tuntunut isolta muutokselta. Nyt oon päässyt taas pikkuhiljaa treeneihin kiinni ja alkaa olla normaali energinen olo, mikä tuntuu ihmeelliseltä ja ihanalta. Jännä, miten sitä ei todella osaa arvostaa perusasioita ja omia arkisia juttuja, ennen kuin ne menettää. Hahha ja mun tapauksessa vaan muutamaksi kuukaudeksi, mutta silti, hyvällä tavalla silmiä avaava kokemus.

 

 

 

 

 

Miten sun syksy on mennyt? Kohta on joulukin, joko fiilistelet?

P.S. Huomenna julkaisen musiikkipostauksen! Oon aivan mehuissa, koska Spotify on julkaissut vuoden 2018 kuuntelutilastot. Kukaan muu yhtä innoissaan :D? Lisäksi joulu- ja tammikuun aikana on tulossa arvontoja Instaan ja tänne, koska olen päässyt blogin kautta testailemaan kivoja juttuja ja haluan arpoa osan niistä teille, olkaa kuulolla!

Ihanaa ja rentouttavaa lauantaita!

Bisous, Niina

Instagram | Facebook | unepetitelife@gmail.com

Pages