PSYKOLOGIAA-SIVUSTO ON NYT JULKAISTU!

Muistatteko vielä, kun vihjailin teille jo viime keväänä, että nyt on laitettu alulle jotakin kaunista? Olin tosi innoissani, mutten voinut vielä hiiskua asiasta mitään. Ilokseni voin vihdoin paljastaa teille, mistä on kyse: PSYKOLOGIAA-SIVUSTO ON NYT JULKAISTU!

 

 

Keväällä  2017 syntyneen idean pohjalta perustimme psykologikollegani Jaakko Sahimaan kanssa blogialustan, jonka tarkoituksena on levittää asiallista ja tutkimukseen perustuvaa tietoa psykologiasta tieteenalana sekä tarjota arkipäiväistä tietoa ihmismielestä, jotta voisit ymmärtää paremmin sekä omia että ympärilläsi olevien ihmisten mielenliikkeitä. Mukana sisällöntuottajaverkostossa on jo noin 50 psykologia tai psykologian opiskelijaa ja homma starttaa tänään!

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä teille Psykologiaa-sivuston ja toivomme, että mahdollisimman moni teistä lähtee mukaan seuraamaan mielenkiintoisia julkaisujamme ja edistämään tärkeää asiaa!

Ole aktiivisesti mukana vaikuttamassa siihen, miten saadaan yleisöä meidän mahtavalle blogille, ja pysy ajantasalla uusimmista julkaisuista! Tässä muutamia tapoja, joilla voit heti vaikuttaa asiaan:

1. Käy lukemassa, kommentoi ja jaa ensimmäinen blogiteksti.
2. Seuraa Psykologiaa-sivustoa Facebookissa ja kutsu ystäviäsi tykkäämään:
3. Ehdota uusia aihekokonaisuuksia vaikkapa kommentoimalla uusinta blogipostausta, lähettämällä meille sähköpostia info.psykologiaa@gmail.com tai kommentoi tähän alle!

Woop woop!<3 Loistavaa loppuviikkoa kaikille!

Innostunein terveisin, Niina

P.S. une petite lifen kannalta uusi blogi ei tarkoita sen kummempia muutoksia kuin, että linkkailen varmasti une petite lifen Facebookiin Psykologiaa-sivuston julkaisuja, ja varmaan toisinaan hypettelen loistoasiantuntijoidemme viisauksia täällä blogin puolella :)

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi vitsi miten hienoa! Paljon onnea! :)

Niina Maria V.

Kiitos Saranda<3!! On kyllä niin siistiä :)!! tulossa huipputyyppejä kirjoittamaan, ootan itsekin ihan innolla!

raijairina

Oi, tosi upea juttu! Onnea!!

Niina Maria V.

Kiitos paljon :))!! Oon ihan fiiliksissä!

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Mahtavaa, uudet tuulet puhaltaa. Onnea paljon uuden blogin johdosta, menestystä :)

Niina Maria V.

Kiitos paljon, lämmittää mieltä!! :) Tosi innoissani täällä, en malttais odottaa kaikkia tulevia juipputyyppien julkaisuja!

marja liljestrom (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Isot onnittelut! Psykologia-aiheinen blogi on hieno ja tarpeellinen idea.

Niina Maria V.

Kiitos paljon!! :) Meistäkin tuntui, että psykologiablogille voisi olla kysyntää, mutta olen kyllä ihan supertyytyväinen ja ihmeissäni, että näinkin paljon herättänyt kiinnostusta, tosi hienoa :)

Joanna Sormunen (Ei varmistettu) https://kiittakaaainajakaikesta.blogspot.com.es

Onnittelut! Todella valtava saavutus ja hieno asia! Tulette jakamaan tärkeää tietoa ihmisille!

Niina Maria V.

Suurkiitos :)! Kiva kuulla, että sivuston idealle on kysyntää!

Krissu H (Ei varmistettu) http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/

Tosi hienolta kuulostaa! :) Pitääpä käydä vilkaisemassa!

Niina Maria V.

Joo käy ihmeessä :)!

A.S. (Ei varmistettu)

Jee, hieno idea ja mielenkiintoista asiaa. Jään innolla seuraamaan! :)

Niina Maria V.

Mahtavaa kuulla, että kiinnostaa :)!!

Kollega (Ei varmistettu)

Hyvin olit osannut kirjoittaa provosoivasti! Psykologienkin ammatti-identiteetti on muuttunut vuosikymmenien saatossa. Hyvä näin! Mennään mieluummin sinne interaktiivisempaan ja yhdessä oppivaan suuntaan, minkä some mahdollistaa. Vanhempana kollegana kaipaisin jonkinlaista somekasvatusta &amp; koulutusta aiheen äärellä, jotta rohkaistuisi aktiivisemmin mukaan.

Niina Maria V.

Kiitos kommentistasi! Viittaatkohan "Voiko psykologi pitää blogia" -tekstiini http://www.lily.fi/blogit/une-petite-life/voiko-psykologi-pitaa-blogia ? Siinä ihan tarkoituksella ja pilke silmäkulmassa halusin herätellä keskustelua, vähän provokatiiviseen tyyliin.

Juuri tuo interaktiivisuus ja yhdessä oppiminen ovat todella hienoja juttuja! Some mahdollistaa hyvin tiedon jakamisen, keskustelemisen ja eri näkökulmien tuomisen esille. Olen tykännyt Facebookin Nuorten Psykologien Verkostosta, sieltä saa aina hyviä vinkkejä, neuvoja ja on mielenkiintoisia keskustelunavauksia. Tuo "nuoren psykologin" määritelmä on ilmeisen löyhä, eli käsittääkseni vähän kokeneemmatkin kollegat ovat tervetulleita ko. ryhmään :). Jokin laajempi psykologien someverkosto voisi olla kyllä ihan paikallaan, jos sellaista ei jo ole..?

Ja some/mediakasvatus ei olisi todellakaan hullumpi idea! Psykologit Mediassa tapahtuma oli käsittääkseni suunnitteilla viime vuonna, mutta peruuntui. Ehkäpä Psykologiaa-sivuston hypessä aletaan järkkäilemään jotakin vastaavaa ;) Mutta tervetuloa vaan mukaan ideoimaan, kehittämään ja seurailemaan ko. sivuston toimintaa!

Awesome post its really good and helpful also check it out  comcast default router login

Rina roy (Ei varmistettu)

Look this a working <a href="https://fontsizewindows10.com/" rel="nofollow">how to change text size in windows 10</a> by the best tutorials.

Kommentoi