Lifesaver

Minulla on IBS eli ärtyvän suolen oireyhtymä. Se on saatanallinen riesa. Useasti paksusuoli ei supistele normaalisti, eikä suoli tyhjene kunnolla. Sen seurauksena ruokahalu katoaa ja vatsalaukusta nousee todella tunkkainen maku suuhun, joka myös haisee ja hirvittävän pahalta haiseekin.

Epävarmalle ihmiselle tällainen lemuaminen on todellista kidutusta. Vihaan sitä ominaisuutta itsessäni ja se aiheuttaa uskomattoman paljon häpeää. Fodmap-ruokavaliolla olen saanut helpotusta vatsakipuihin, mutta pahalta haisemiseen se ei juurikaan auta. Eikä auta hampaiden peseminenkään, tai suuvedet.

Mutta nyt olen löytänyt jotain aivan erityistä, jotain josta olen iloinnut jo monta päivää. Ja onhan tällainen riemuvoitto jaettava täällä blogissakin, jos vaikka jollakin on sama piinaava vaiva:

Yotuel breath -kapselit!

Ne auttavat pahaan hajuun, joka johtuu vatsahapoista! Erityisesti käryä nousee silloin kun vatsa on tyhjä. Ja koska suoleni ei tyhjene kunnolla, minulla on monesti huono ruokahalu, joka aiheuttaa syömättömyyttä. Väkisin syömisestä tulee paha olo, en harrasta sitä ollenkaan. Syön vain silloin kun minulla on nälkä.

Ja jos jotain hyvääkin tästä haluaa löytää, se on tietysti se, että paino pysyy kurissa. Ottaisin silti mielummin normaalin suoliston ja vähän plösömmän ulkomuodon.

Nyt tässä pari päivää olen napsinut toilax-ulostuslääkkeitä pitkään jatkuneeseen jumitukseen. Junttura vatsassa aiheuttaa väsymystä, vitutusta ja masennusta. Tänään suoli toimi todella runsaasti! Ainoa ongelma oli se, että olin juuri asiakaskäynnillä. Oma ripulirallini alkoi kesken asiakkaan vaipanvaihdon. Jotenkin koomista! Ja noloakin se oli! Siellä istuin vessassa löröllä ja mietin, että onko tämä enää edes todellista. No homma tuli hoidettua ja mielialani koheni hetkessä.

Paha haju palasi kuitenkin muutamia tunteja täystyhjennyksen jälkeen ja luulen että vatsahapot taas huusivat hoosiannaa ja olin ehtinyt kuivua. 2 kipaletta yotuel breath -kapselia ja puoli litraa vettä. Vielä xylitol-purkka päälle, niin sylkirauhaset aktivoituivat, eikä suukaan ollut enää kuiva.

Se olikin sitten siinä! Olen vihdoin löytänyt avun pahanhajuiseen hengitykseen ja siksi tämä postaus näkee päivänvalon.

Levittäkää toverit ilosanomaa!

Tässä linkki aarteeseen:

Yotuel Breath -kapselit

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *