Mitäs sitten seuraavaksi?

Hoi ihmiset ja internet!

Olen jo muutaman vuoden ajan pohtinut, että pitäisikö aloittaa blogin kirjoittaminen. Päätin viimein ottaa harppauksen ja laittaa kynän sauhuamaan (tai no näppäimistön). En ole koskaan pitänyt itseäni  erityisen lahjakkaana kirjoittajana, mutta en halunnut pitää sitä enää esteenä. Tervetuloa siis Vain Violets -blogin ensimmäisen postauksen pariin.

Minä. Kuvaajana Janette Mirjamo

Valmistuin hiljattain korkeakoulusta ja kieltämättä vähän hukassa oleva olo sen kanssa mitä oikeasti haluan tehdä tästä eteenpäin. Eikä sinäänsä ihme, sillä olen istunut koulun penkillä 4-vuotiaasta asti. ”Mitäs sitten seuraavaksi?” – kyselyt ovat myös erittäin läsnä.

Olen tänään menossa valmistuneiden skumpille ja se konkretisoi sen, että se on viimein siinä. Ei enää päivääkään luokassa istumista… ellen jostain syystä päätä vielä jatkaa opintoja. Tällä hetkellä fokus on kuitenkin oman alan työn saannissa ja tasapainoisen arkirytmin etsinnässä.

 Selittelyt sikseen ja nyt muutama fakta minusta:

  • Olen 22-vuotias naikkonen Espoosta
  • Valmistuin muutama viikko sitten tradenomiksi
  • Tykkään liikkua ja viettää aktiivista elämää
  • Käyn kuntosalilla ainakin ajoittain ihan aktiivisesti
  • Olen suoratoistopalveluiden ja muun muassa YouTuben suurkuluttaja – katsoin juuri Netflixistä Good Girlsin loppuun ja sen jatkeeksi aloitin HBO:lta Big Little Liesin toisen tuotantokauden. Mulle saa  muuten aina ehdotella hyviä sarjoja!
  • Piirtelen ja maalailen paljon vapaa-ajallani
  • Olen ollut vähän yli kaksi vuotta vegaani ja tykkään tosi paljon tehdä ruokaa ja keksiä hyviä vegereseptejä.

Pyrin pitämään tätä blogia lifestyle keskeisenä ja päiväkirjamaisena mietteiden-vuodatus-alustana, jotta voin myöhemmin selailla ja muistella sitä millaista se elämä on joskus ollut sekä samalla saada vähän selkoa omiin ajatuksiin. Aijon kirjotella muun muassa vegeilystä, elämäntavoista, matkustelusta ja oikeastaan vapaamuotoisesti kaikesta siitä mitä mieleen juolahtaa… stay tuned!

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *