Ladataan...
Välitunti

Näin heinäkuun viimeisten päivien kadotessa kalenterista on korkea aika ottaa läppäri kauniiseen käteen ja näpytellä kuukauden postaus! Tässä postauksessa kerron lyhyesti kesän kuulumisia ja paljastan, minkälaisen uuden alun olen elämääni ainakin kovasti yrittänyt tällä viikolla jalkauttaa. (:

Viime postauksessa höpöttelin kesätöistä ja siitä, kuinka muutama viikko oli ehtinyt työpaikalla jo vierähtää. Nyt voin todeta, että suurin rupeama on jo takana päin ja enää kolmisen viikkoa työntekoa jäljellä. Työkuviot ovat pysyneet läpi kesän samana työnantajan pääkonttorilla konttorirottana ja aulahommat, joihin minut alun perin rekryttiin jäivätkin täysin kokematta. Sinänsä tämä ei minua juuri sureta, koska olen viihtynyt varsin hyvin neljän seinän sisällä Exceliä paukutellen ja Posti-Patea leikkien.

Muutenkin kesä on sujunut varsin mukavasti pienien aktiviteettien parissa, joille on löytynyt aikaa etenkin vapaina viikonloppuina, mutta myös aurinkoisina iltapäivinä töiden jälkeen. Muun muassa Linnanmäki, Korkeasaari, Suomenlinna, Vallisaari ja Tallinna on tullut nähtyä, rannalla tullut löhöiltyä, mökillä nautittua sangriaa ja Helsingin kattojen yläpuolella puolestaan Irish Coffeeta. Viini on virrannut ja rahaa on palanut. No onneksi on ollut myös töitä. :D

Sitten postauksen mehevimpään paljastukseen: Aloitin heinäkuun viimeisellä viikolla tavoitteellisen salilla käymisen. Tämä tarkoittaa sitä, että noudatan tarkkaa treeniohjelmaa merkaten aina eri liikesarjat toistoineen ja painoineen mobiilisovellukseen nimeltä FitNotes. Ideana on myös lisätä pikku hiljaa painoa eri liikesarjoissa ja sitä kautta tulla entistä voimakkaammaksi. :D Saa nähdä kauanko motivaatiota riittää, mutta ainakin minulla on erinomainen motivoija ja tsemppari nimittäin poikaystäväni, joka tykkää myös itse kyykkäillä ja punnertaa penkistä. :D Seuraava saliohjelma on hänen käsialaansa ja noudatan sitä kolmena päivänä viikossa (yleensä joka toinen päivä). Salitreenauksesta innostuneet olkaa hyvä ja inspiroitukaa! 

Pvä 1

 • Kyykky 4 x 10-12
 • Jalkaprässi 4 x 10-12
 • Penkki 4 x 10-12
 • Alataljasoutu 4 x 10-12
 • Kaksi vapaavalintaista vatsalihasliikettä

Pvä 2

 • Kyykky 4 x 10-12 
 • Lantiotyöntö 4 x 12-15
 • Hartiaprässi 4 x 10-12
 • Maastaveto 4 x 6-12
 • Hauiskääntö 4 x 12-15
 • Ojentaja 4 x 12-15

Pvä 3

 • Kyykky 4 x 10-12
 • Askelkyykky 4 x 10-12
 • Penkki 4 x 10-12
 • Ylätaljaveto 4 x 10-12
 • Kaksi vapaavalintaista vatsalihasliikettä

Kuvat: Taru/Stuff about - FitFashion.fi

 

 

 

Ladataan...
Välitunti

Kesäkuu ja kesätyöt. Pian on pari viikkoa jo ehtinyt vierähtää uudessa kesätyöpaikassani. Alun perin minun piti mennä aulapalveluhenkilöksi firmaan x, mutta ainakin kesäkuun kolme ensimmäistä viikkoa pyörinkin työnantajani omalla pääkonttorilla toimistoassistenttina! Hauskaa on ollut, kiitos rentojen ja hulvattomien työkavereiden ja hommatkin ovat alkaneet tällä toisella viikolla sujumaan jo sutjakammin. :D Työtehtävät ovat vaihdelleet asiakaspalvelusta postitukseen ja datan pyörittämiseen tietokoneella, mm. laskutukseen. Täytyy todeta, että työ on ollut piristävää vaihtelua verrattuna siihen, mitä olen aiemmin tehnyt ja toimistotyöajat vapaine viikonloppuineen tuntuvat luksukselta verrattuna ilta- ja viikonlopputöihin! Paluu täyspäiväiseen työviikkoon on kieltämättä ollut asteen verran raskasta ja usein aamuisin on tullut havahduttua herätyskellon soittoon ihan pöpinä miettien sitä, että mikäs maa ja mikäs valuutta. Kaipa tähänkin tottuu pikkuhiljaa, koska töitä on luvassa elokuulle asti!

Kävin lopulta kokeilemassa ruotsin kielen sivuainekoetta viime kuussa, vaikka läheltä liippasi etten olisi osallistunut kokeeseen ollenkaan, koska lukeminen hiipui toukokuussa. Lisäksi en taaskaan perinteisen luonteeni perusteella luottanut pätkääkään omiin kykyihini...No toukokuisena perjantai-iltapäivänä löin kuitenkin persukseni luentosalin penkkiin ja aloin rustata vastauksia koepaperiin. Hämmennyin totaalisesti tentin aikana, koska tehtävät vaikuttivat yllättäen helpoilta! Eilen satuin selailemaan koulun sähköpostia ja silmiini pisti ruotsinkielinen viesti, jossa kerrottiin, että kokeeni on hyväksytty ja sivuaineoikeus myönnetty! Syksyllä alkaa sitten ruotsin kielen opinnot ja kaksoispätevyyden takataskuun hankkiminen! Jättekiva hej! :D

Olenkin tullut siihen tulokseen, että omalla kohdallani on viisainta lähteä puoliläpällä kokeilemaan kaikkea, koska silloin en ota liikaa stressiä itse tilanteesta, jolloin jännitys ei estä tai heikennä suorittamista. Ehkä ihana toukokuu vaikutti myös opintomenestykseen, jonka aikana osasin ottaa välillä rennommin siirtämällä ajatukset opiskelusta täysin jonnekin muualle. Yhtälö on seuraava: ihanat ihmiset ympärillä vaikuttavat mielialaan positiivisesti ja positiivisella mielellä opiskelukin on sujuvampaa ja mukavampaa! = Tunteet vaikuttavat oppimiseen ja välillä on hyvä ottaa iisimmin!

Alkukesä on ollut mukavaa aikaa ja asiat ovat loksahtaneet usealla elämän alueella onnistuneesti paikoilleen! Itsessäni asuu jatkuvasti kuitenkin pikku pessimisti, joka tälläkin hetkellä varoittelee mahdollisista eteen tulevista vastoinkäymisistä. :D Pessimisti ei ikinä pety.

Iloista kesän jatkoa everyone!

Kuvat: Taru/Stuff about

 

Ladataan...
Välitunti

Hyvää huomenta! (: Tänään pitkästä aikaa luvassa hiuspostausta! Istahdin eilen taas vakiokampaajan tuoliin Kampin Qhair-kampaamossa. Tällä kertaa halusin jotain aavistuksen näyttävämpää ja kesäistä ilmettä tukkaan. Inspiraation lähteenä olivat kevään aikana toimineet stailausohjelmat ja yllätys yllätys Instagram, jossa olin nähnyt mitä ihanimpia kuvia aprikoosi- ja mansikkablondi kuontaloista.

Kampaaja osasi jälleen kerran hommansa ja tuloksena syntyi tällainen mansikkainen ja puuterinen vaalean sävy kesätukaksi. Tyveen laitettiin tummempaa väriä antamaan varjostusta ja muualla tukassa on sekoitettuna kolmea eri sävyä: vaaleaa ja vaaleanpunaista. Ylläpitotuotteeksi suositeltiin ColorMask sävyä Pearl ja tottakai mukaan lähti taas uusi purkki Olaplexia, jota olen pyrkinyt käyttämään kerran viikossa. Shoppailin lähiviikkoina myös Stockmannilla ja ostin kanta-asiakas aleista Maroccanoil-hiusöljyä hennoille ja vaaleille hiuksille. Hyvä tuote sekin täytyy myöntää. (:

Lähtiessäni selitin kampaajalle, että täytyykin mennä seuraavaksi kauppakeskuksen wc-tiloihin fiilistelemään uusia hiuksia ja napsaista muutama kuva. Tähän kampaaja totesi, että hän voi tehdä tämän puolestani kampaamossa, josta löytyi laadukas studiovalaistus. Näistä alla olevista kampaamossa otetuista kuvista näkee sävyn vielä selkeämmin, vaikka kamerana olikin vain oma kännykkä, kiitos hyvän valaistuksen!

Onkos siellä innostuttu kesäisistä hiussävytteistä ja -väreistä? (:

Pages