Miksi kiire on läsnä

Ajanhallinta on itselleni tullut oikein tutuksi viimeisen kuukauden aikana. Aloitin elokuun puolessa välissä opinnot matkailualalla sekä tein töitä siinä ohella. Kouluun aamulla ja sieltä suoraan asiakaspalvelijaksi loppu päiväksi. Viime yön huonot unet ja kaiken uuden sisäistäminen koulussa kyllä näkyi työssäni. Olin todella loppu ja kahvin voimalla vedettiin iltamyöhään. Päätin, että jos haluan panostaan koulunkäyntiin, en voi samaan aikaan työskennellä. Irtisanouduin työstäni, joka on tähän menessä ollut paras päätös pitkään aikaan.  Heille, jotka jaksavat tehdä koulun ohella töitä, nostan hattua!

Nämä ja monet muut syyt toivat blogimaailmaan hiljaisuuden, mutta vain hetkeksi. Nyt kun olen saanut rutiinin koulunkäyntiin ja ajanhallintaan, pystyn paremmin panostamaan myös blogiin. En kuitenkaan ota stressiä tästä, vaan kirjoitan hyvän maun rajoissa, aina kun itselläni on aikaa. Omasta hyvinvoinnista kun kannattaa pitää huolta ja kuunnella omaa kehoaan. Kaikkeen et pysty eikä tarvitsekaan! Olen todennut itselleni parhaimman tavan rentoutua luonnossa ja aina kun rintaa puristaa, lähden ulos kävelylle tai purkaan stressiä juoksemalla. Myös valokuvaus on tuonut itselleni rentoa fiilistä ja se on oiva tapa nollaa fiilikset viikon tapahtumista. Löydä itsellesi sopiva keino stressin purkuun, sillä elämässä tulee vastaan aikoja, joilloin mikään ei tunnu menevän oikein.

Me käytiin miehen puolikkaan kanssa Hangossa viikonloppuna. Saatiin idea aamulla ja sateen saattelemana ajeltiin Hankoon. Kaupunki on ihana kesällä, mutta on siinä oma viehätyksensä näin syksyn tienoillakin. Käytiin syömässä sekä käveltiin ympäri kaupunkia ihailen maisemia. Kesä oli vain haiku menneestä. Ihana lopetus viikonlopulle ja energiatankkaus uuteen viikkoon.

Ihanaa torstaita kaikille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *