MIELEN HYVINVOINTIA VERKKO-OPINTOINA!

Koronan myötä myös tämän syksyn koulutukseni ovat siirtyneet verkkoon. Pidän tänä syksynä Omniassa kaksi mielen hyvinvointiin liittyvää koulutusta, joihin voit osallistua näppärästi omalta kotisohvalta omalta paikkakunnaltasi. Nyt siis myös te kaukaisemmatkin lukijani pääsette mukaan!

”Ratkaisukeskeisyydellä voimaa arkeen” – kurssin kohderyhmänä ovat aikuiset. Tällä kurssilla autan sinua löytämään vahvuuksia ja voimavarojasi ja valjastamaan ne käyttöön. Kerron myös lisää ratkaisukeskeisestä ajattelumallista ja perehdytän positiivisen psykologian keinoihin, joita voit ottaa käyttöön arjessasi. Tilaa löytyy myös teidän osallistujien kysymyksille ja pohdinnoille. Kokoonnumme kolmena iltana; 1,5h kerrallaan.

Kurssikertojen sisällöt ovat seuraavat:

1.Mitä tarkoittaa ratkaisukeskeisyys ja miten voin hyödyntää sitä arjessa?
Ongelmakeskeisyydestä ratkaisukeskeisyyteen. Mikä on ongelma ja miten siihen kannattaa suhtautua? Miten voin löytää uusia tapoja ajatella?

2.Mistä voin löytää ja tunnistaa omat voimavarani?
Mitä ovat voimavarat ja miten saan valjastettua ne hyötykäyttöön? Tavoitteiden asettaminen ja niihin pääseminen.

3.Positiivista psykologiaa arkeen
Mitä tarkoittaa positiivinen psykologia? Positiivinen palaute ja sen hyödyntäminen arjen kohtaamisissa. Itsemyötätunto.

Kurssille voit ilmoittautua oheisen linkin kautta, klik

Nuorten mielenterveyspalveluista on keskusteltu paljon loppukesän ja syksyn aikana. ”Mielen voimaa nuorille”– verkkokurssista kannattaa vinkata oman- ja muidenkin perheiden nuorille. Kurssi kokoontuu kahtena iltana ja siinä nuorten on mahdollista saada vastauksia mieltään ja mielenterveyttään arveluttaviin asioihin.

Mielen voimaa nuorille – verkkokurssi

1.Miten hyvä mielenterveys rakennetaan?
Mielenterveyden perusasioita nuorille. Mitä asioita kuuluu hyvään mielenterveyteen? Miten hyvinvointia rakennetaan? Mitä tarkoittaa ahdistus? Mistä tietää kärsiikö masennuksesta tai syömishäiriöstä? Mikä on normaalia ja mikä ei?

2.Mitä haluaisit kysyä mielenterveydestä?
Tällä luennolla saat kysyä mitä tahansa mielenterveyteen liittyvää. Vaivaavatko ahdistus tai pelot? Mietityttävätkö kaverisuhteet tai onko mieli maassa? Mistä voi saada apua, jos voi huonosti?

Voit ilmoittautua kurssille oheisen linkin kautta, klik

Olet lämpimästi tervetullut syksyn koulutuksiini, toivottavasti nähdään!

hyvinvointi mieli terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *