Terapiaa tarjolla!

Olen saanut ilon ja kunnian liittyä Psykoterapiakeskus Mind Repression’in upeaan ja ammattitaitoiseen terapeuttikaartiin!

Mind Repression Oy

Psykoterapiakeskus Mind Repression tarjoaa asiantuntevaa psykoterapiaa Helsingissä yli kymmenen vuoden kokemuksella. Sen palveluita saa neljästä eri toimipisteestä Helsingissä, Espoossa ja Porvoossa.

Mind Repressionin listoilta löytyy monen eri terapiasuuntauksen psykoterapeutteja. Saatavilla on mm. kognitiivisen, psykodynaamisen, ratkaisukeskeisen ja perheterapeuttisen viitekehyksen keskusteluapua. Mind Repressionin ihmiskäsitys on humaani ja ihmisen kasvupotentiaaliin luottava. Psyykkinen pahoinvointi, jopa tuskaiset oireet, voidaan nähdä mielen terveytenä, loogisina ja tarpeellisina juuri tietyn henkilön elämänvalossa.

Mind Repression Oy on toiminut vuodesta 2007 asti. Koko toimintahistoriansa ajan Psykoterapiakeskus Mind Repression on pitänyt tärkeimpänä johtotähtiarvonaan psykoterapiassa kävijöidemme lämmintä ja asiantuntevaa kohtaamista. Psykoterapiahoidon laatu varmistuu, kun koko yhteisö vaalii korkeaa ammattitaitoa sekä inhimillistä, viisasta ja kokonaisvaltaista ihmisen kohtaamista.

Mind Repressionin terapeutit ovat Valviran (TEO) hyväksymiä terveydenhuollon ammattilaisia, laillistettuja psykoterapeutteja ja kuulumme Kelan toteuttajarekisteriin.

Tervetuloa vastaanotolleni Porvooseen

Olen 3. vuoden psykoterapeuttiopiskelija ja valmistumiseni häämöttää vuonna 2021. Palveluistani ei ole vielä mahdollista saada Kela-korvausta, mutta meidän opiskelijoiden antama terapeuttinen apu on hieman halvempaa kuin ammattilaisten.

Otan vastaan asiakkaita Porvoon toimipisteessä osoitteessa Papinkatu 19. Teen asiakastyötä lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin.

Oheisen linkin takaa löydät yhteistietoni, klik

Toivon, että tapaamme – tervetuloa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *