TURVAPAIKKOJA JA VOIMALAUSEITA

  • Yhteistyö Posterstore:n kanssa

Olin erittäin iloinen, kun Ruotsalaisesta Poster Storesta tarjottiin yhteistyötä! Olen silmäillyt heidän tuotteitaan aikaisemmin ja ne miellyttävät kovasti esteettistä silmääni. Yhteistyön myötä minulle tarjoutui mahdollisuus tilata heidän tuotteitaan kotiini, ja kerron teille kohta mitä ja miksi tilasin?

 

Ruotsalainen Poster Store

Poster Storen ydinajatuksena on se, että taiteen pitäisi olla kaikkien saatavilla – eikä kauniiden asioiden tarvitse olla kalliita. Toinen omistajista – Oskar Renlund – tiivistää yrityksen perusajatuksen seuraavin sanoin: ”Poster Storen liiketoiminnan liikkeellepaneva voima oli halu luoda paikka täynnä inspiraatiota. Kotisi pitäisi olla keidas, joka antaa sinulle inspiraatiota ja energiaa – haluamme olla auttamassa ihmisiä luomaan juuri näin.”

Poster Store edustaa myös ympäristöarvoja. Sen julisteet ovat painettu paperille, jolla on vastuullisen metsäalan FSC-ympäristömerkki. Taidegalleria-laatuinen raskas paperi ei kellastu ajankaan kuluessa.

Poster Storen valikoimista näkyy vahvasti pohjoismaisuus. Skandinaavisen sisustuksen innoittamat julisteet antavat mahdollisuuden kerätä omaan kotiin kollaaseja tai yksittäisiä tauluja. Kuvia on myös näppärä vaihtaa myöhemmin kehyksiin vastaamaan esimerkiksi vuodenaikaa, mielialaa tai vain piristämään sisustusta. Kätevää!

Turvapaikan luominen kotiin

Onko turvapaikan käsite sinulle tuttu? Psykoterapeuttisessa keskustelussa käytämme tätä käsitettä apuna, kun pyrimme luomaan asiakkaalle voima-ajatuksen, jonka avulla voit kohdata vaikeita hetkiä elämässä.

Konkreettisella tasolla tämä tarkoittaa turvallisen paikan luomista kotiin tai muuhun itselle läheiseen tilaan ja myöhemmin tähän palaamiseen – ajatuksissa. Turvapaikka voi tietysti olla kuvitteellinenkin, mutta pidän ajatuksesta luoda omaan kotiin turvallinen ja seesteinen paikka. Tällaisessa paikassa voit tuntea olosi hyväksi, turvalliseksi ja rentoutuneeksi. Turvapaikassa on sinua miellyttäviä värejä, maisemia, esineitä, lämpöä jne. Tällaisessa paikassa kukaan ei uhkaa sinua ja voit tuntea olevasi täydellisesti turvassa. Tätä ajatusta voi myöhemmin hyödyntää, jos joutuu kohtaamaan vaikeita hetkiä elämässä.

Valitsin omaan kotiin omaan turvapaikkaani sellaisia kuvia, jotka luovat rauhallista ja seesteistä tunnelmaa. Koti on minulle hyvin yksityinen paikka ja pidän siitä, että siellä on levollinen ja viihtyisä ilmapiiri.  Kaikki joilla on pieniä lapsia tietävät, että tunnelma ei aina ole kuitenkaan ihan niin…..zen? Yritän kuitenkin arjessakin löytää niitä hetkiä, jolloin ehtisin hengähtää ja nauttia edes hetken rauhallisesta olosta ja ilmapiiristä.

Voimalauseet

Voimalauseiden taika löytyy toistosta. Niillä on voimaannuttava vaikutus. Voimalauseen valitsemisessa kannattaa olla tarkkana, ja valita sellainen, joka puhuttelee itseä. Muutoin voimalauseen voima saattaa jäädä hieman ohueksi. Voimalause toimii kuin mantra: sitä toistamalla voi harjoitella keskittymisen taitoja tai saada helpotusta vaikeaan hetkeen.

Valitsin omaksi voimalauseekseni tämän: Inhale. Exhale. Mielestäni näistä kahdesta sanasta löytyy merkityksellisyyttä koko elämään. Silloin kun myrsky nousee todella kovaksi: Inhale. Exhale. Tärkeät asiat ovat yleensä hyvin yksinkertaisia. Niin tämäkin.

Tyttäreni halusi valita omaan huoneeseensa taulun, jossa lukee Hakuna Matata. Ei huolta. Se tuntui hänestä lohdulliselta ja turvalliselta. Eläinkuvat inspiroivat myös kovasti tytärtäni ja vietimme pitkän tovin valitessa mikä niistä tuntuisi mieluisammalta.

Motivoivat taulut

Valitsin poikani huoneeseen tämän nyrkkeilyhanskoja kuvaavan julisteen. Pidän sen rosoisuudesta ja ajattelin, että se innostaisi nyrkkeilyä harrastavaa lastani. Hän hyväksyikin ehdotukseni ja taulu on nyt ripustettu hänen seinälleen inspiroimaan ja kannustamaan.

Alennuskoodi

Ilokseni olen saanut teille lukijoilleni alennuskoodin Poster Storen nettikauppaan! Oheisella koodilla saat -30% alennuksen Poster Storen tuotteista.

(ei koske Selection-julisteita eikä kehyksiä)

Valonkantaja30
– on voimassa seuraavan 14 päivän ajan!

Nyt sinulla on mahdollisuus rakentaa oma turvapaikkasi tai tilata inspiroiva huoneentaulu kodin tai työpaikan seinälle. Mukavia ja inspiroivia ostoshetkiä!

Ostoksille pääset näppärästi klikkaamalla tätä linkkiä – klik

hyvinvointi mieli sisustus hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *