Arvonta: haluatko Game of Thrones -ennakkonäytökseen?

Mahtavia uutisia: sain HBO Nordicilta moooonta lippua arvottavaksi perjantaisiin Game of Thrones -ennakkonäytöksiin, joissa katsotaan viidennen kauden ensimmäinen jakso! Tapahtumat ovat Helsingissä, Tampereella ja Turussa, ja arvonnasta voi voittaa lippuja kaikille näille paikkakunnille. Näytökset ovat tämän viikon perjantaina 10.4. klo 18-20 kyseisien paikkakuntien elokuvateattereissa, joten tämä arvonta pitää toteuttaa kiireellä! Arvon kolme kahden hengen lippupakettia sekä Turkuun, Tampereelle että Helsinkiin. Huom! Ennakkonäytökset ovat K18!

Jos haluat osallistua arvontaan, huuda kommenttiboksissa 'hep' sekä haluamasi paikkakunnan nimi. Muista ilmoittaa myös yhteystietosi!

Vierailijoilla riittää, että kommenttikaavakkeeseen laittaa sähköpostiosoitteen; rekisteröityneiden käyttäjien (joilla ei omassa blogissa ole sähköpostiosoitetta näkyvillä) tarvitsee kirjoittaa sähköpostiosoite kommenttiin näkyville tai laittaa minulle sähköpostia tai Facebookin kautta yksityisviestiä. Arvontaan voi osallistua myös suoraan sähköpostilla. Jos haluat voittaa vain yhden lipun kahden lipun sijasta, ilmoita sekin. Voittajan pitää olla tavoitettavissa torstaina, jotta voitto voidaan vahvistaa. Myös bloggaajaan vetoavilla perusteluilla voi liput irrota...

Arvonta on voimassa torstaihin 9.4. klo 10.00 asti!

 

Kuva: HBO Nordic

Kommentit

Räyhälä
Räyhälä

HEP, Helsinki ja Valar Morghulis! aidaraihala[at]gmail.com 

Räyhälä
Räyhälä

Ja vasta nyt luin, että sai myös perustella. No siksi, koska got-kisakatsomo ja monien tuntien got-lautapelisessiot eivät riitä! Ja koska kävin teininä katsomassa Lord of the Ringsitkin useampaan kertaan, tässä olisi samaa nostalgista nörttimeininkiä!

Katjuskainen (Ei varmistettu)

Hep Helsinki kelpais! :)
katjamako(at)hotmail.com

yunie (Ei varmistettu)

hep Tampere!
buplabubla(at)netti.fi

SS_ (Ei varmistettu)

Hep Helsinki!

Perustelut: Tää tapahtuma kuulostaa älyttömän siistiltä, ja poikaystäväni on HC GoT-fani, joten yllättäisin hänet näillä lipuilla jos voittaisin! :)

Looking for...

hep turku 

Calculatingbimbo

Hep Helsinki! <3 

JESJES (Ei varmistettu)

Hep! Tampere ja oon ehkä Suomen ison fani, löysin aikoinaan ensin sarjan ja sitten kirjat halvalla Saksan Ebaystä vaihdossa ollessani ja sekä Erasmus-elämä että opinnot meni pariksi kuukaudeksi täysin jäihin kun nenä oli ensin ruudussa ja sitten kirjassa 24/7.

jenmiett(ät)ulapland.fi

SuperJehu (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan ja 2 lippua olis tarvis ja TURKUUN. No perustelut; Eräs tuntemani äiti, joka on lapsensa omaishoitajana tarvitsisi vapaaillan, ja on monena yönä valvoessaan lapsensa henkeä katsonut Game of Thorenesit loppuun ja juuri valitti kun joutuu uutta kautta odottamaan. Että tarpeeseen tulisivat!, eivätkä edes itselle. :)

Maria Hakkala

Voitto napsahti! :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Osallistun arvontaan! Odotan uutta kautta tosi innolla! :) eli HEP Turku :)

Maria Hakkala

Voitto napsahti! :)

Vassa (Ei varmistettu)

Hep! Helsinki!

Maria Hakkala

Voitto napsahti! :)

Saaaaara (Ei varmistettu)

Hep Helsinki! Kaveri on tulossa ulkomailta kylään "tylsään" kotikaupunkiinsa, voipi olla että saattais vähän leuat loksahtaa kun hänet tuonne veisin :D

Valar Morghulis (Ei varmistettu)

Hep hep hep Helsinki!! En yksinkertaisesti keksi mikä olisi mahtavampaa kuin melkein vuoden tuskaisen odotuksen jälkeen päästä katsomaan lempisarjan uutta materiaalia, ja vielä noin ihanissa puitteissa ;)
hheidi.laakso(at)gmail.com

HEP HEP HEP HEP ja vielä yksi epätoivoinen HEP! 

Paikkana Helsinki

pompula (Ei varmistettu)

Hep! Helsinki! Haluisin viedä yhden kivan pojan treffeille ensi-iltaan, koska ollaan molemmat GoT faneja.

Maria Hakkala

Voitto napsahti! :)

AnneMariU (Ei varmistettu)

HEP Helsinki! Voi mahoton mikä ARVONTA ja mukaan ottaisin ilman muuta yhtä suuren fanittajan! annem.ukkonen(ät)gmail.com

Sna (Ei varmistettu)

Hep! Helsinki! Olen niin ehdottoman koukussa GoTiin, kiitos veljeni... Ja koska sarja on niin huikea, voisin palkita veljeni tällaisella mainiolla yllätyksellä! Molemmat olemme vain odottaneet koko vuoden, koska sarja taas alkaa! :)

Maria Hakkala

Voitto napsahti! :)

Raella
Ashu (Ei varmistettu)

HEP, Helsinki!

tätioranssi (Ei varmistettu)

Hep Helsinki

nansk

HEPHEPHEP Tampere! Ai miksi? Olen aiva totaalisen täpinöissäni uuden kauden alusta, sormet syyhyää jo nyt ja montä päivää vielä pitää odottaa äää! Mulla on kännykässäkin ollut päivälaskuri, alkaa kuumottaa kun käy päivät vähiin pikkuhiljaa. Sitä paitsi maanantaina pitäisi odottaa iltaan asti että pääsee katsomaan, kun sinä päivänä on kaikkea väistämätöntä menoa; pakko välttää nettiä koko päivä ettei tule mitään asiaankuulumattomia spoilereita!

Vähän ajattelin että ehtisi vielä loput kirjat lukea ennen sarjan jatkoa (4 ja 5), nelosen pääsen kyllä loppuun mutta vitonen taitaa jäädä kesken koska tentit :D kamala koulu kun haittaa vapaa-aikaa!

Ihana arvonta!

anna_mikkonen (a) hotmail.com

HEP! Loman alkamisen kunniaksi, ja tietty avopuoliso olisi erittäin jees viedä tuonne yllärinä:) Näkyy olevan Helsinki niin suosittu, että TAMPERE kyllä kelpaa meille ;)

valokki (Ei varmistettu)

Hep! Helsinki! Liian jännää, että keksisin edes perusteluja, mutta mukaan ottaisin mieluiten mainion naapurini, joka armeliaasti lainasi sarjan kirjat kovaan kulutukseen joululomalla ja vähän sen yli.

Excited (Ei varmistettu)

HEP! TAMPERE! Ollaan valmiita lähtemään Pohjanmaalta asti katsomaan sukat jaloissa pyörien! :D päiviä on laskettu ja töitäkin siirretty varmuuden vuoksi, jos vaikka päästäis ensi-iltaan! Poikaystävälle olisi täysi ylläri, se varmasti sekoais onnesta :D

Maria Hakkala

Voitto napsahti! :)

Noraea (Ei varmistettu)

Hep Turku! Ja ihan nostalgian vuoksi: viime vuonna kirjotuksiin lukeminen jäi vähille kun katsoi edellisiä kausia, niin miksei saman tien tehdä niin myös pääsykoelukemisille :-D no ei vaan, tauko kirjoista ei olis pahitteeksi!

Maria Hakkala

Voitto napsahti! :)

elluuuuh (Ei varmistettu)

hep helsinki!
elluaurinko(at)hotmail.com

hadiseprints (Ei varmistettu)

hep helsinki
yksi lippu
helen5729(at)hotmail.com

janniesofine (Ei varmistettu)

Hep Turku!! Kaksi lippua, kiitos, ois ihan upeeta ja mahtavaa :)
Ihan vaan siksi, että katsoin elämäni ensimmäisen jakson Game of Thronesia viime torstaina, ja maanantai-illasta oli neljäskin kausi jo taputeltu. Olis nii-iin siistiä päästä ennakkonäytökseen!

Toiveikas (Ei varmistettu)

Hep! Tampere! Olen katsonut edelliset kaudet viimeisen kuukauden aikana maratoonina putkeen, en saa niistä tarpeekseni, niin uskomattomia näyttelijäsuorituksija loistavasti käsikirjoitetussa sarjassa. Tätä päivää on odotettu vuosi, ja olisi mahtavaa jakaa tämä kokemus muiden "yhtä fanien" kanssa kuin itse olen. Ottaisin mukaan äitini, joka on kuin ihmeen kaupalla hurahtanut myös GoT:hen. Peukut pystyyn :)

Maria Hakkala

Voitto napsahti! :)

Kulmakarvaeläin (Ei varmistettu)

Hep Helsinkiin! Jo pelkkä alkutunnari teatteriäänentoistolla riittää syyksi.

Tyrionin bandwagonissa 4ever (Ei varmistettu)

Hep , Tampere 2 lippua.

Maria Hakkala

Voitto napsahti! :)

Ashy (Ei varmistettu)

HEP! (Helsinki) Vaikka onkin HBO jo tilattu odottamaan ensviikkoa niin olisihan se mahtavaa päästä avaamaan uusi kausi kunnon äänentoistolla sekä isolta ruudulta! (2 lippua)

Arendon (Ei varmistettu)

HEP. Haluan vedota muista poiketen blogin pitäjään kissakuvilla, suklaakakulla, surullisilla tarinoilla rahattomasta opiskelijasta ja elämän lyhytaikaisuudesta. Kiitos!

Arendon (Ei varmistettu)

Ja Tampereelle, tietenkin!

What else is there?

Hep Turku!!! kataericsson(at)hotmail.com

What else is there?

Ai hitto oonki myöhässä, noihan on jo tänään hahah! damn :D

Kommentoi