Benedict on Ice (+ arvontamuistutus!)

Kuva: British Airways (Joe Windsor-Williams)

Olen tyystin unohtanut jakaa päivittäisiä, tai edes viikottaisia, Benedict-annoksia täällä blogissa, ja sitä pyydän mitä nöyrimmin anteeksi! Tämänkään postauksen aihe ei ole missään muodossa uusi tai mullistava, mutta alku-uutisoinnin jälkeen tämä juttu on voinut mennä monelta ohitse. Helmikuun alussa suomalaisessa mediassa kohkattiin Benedict-bongauksesta ihan meidän omalla maaperällämme, ja bongaus osoittautui hämmentävästi hyvinkin oikeaksi. Muutama viikko sitten Benedict Cumberbatchin vierailun syy paljastettiin, kun lentoyhtiö British Airways julkaisi uuden numeron omasta asiakaslehdestään High Life (cue in all the pot jokes), jonka kansitarina Benedictin Suomen-vierailu oli. Jaguar-automerkin mainoskasvona myös tunnettu Benedict oli Hämeenlinnassa testaamassa merkin Alive on Ice -autorataa, ja siinä sivussa hän myös antoi haastattelun ja poseerasi muutamassa kiilloitetussa mainoskuvassa.

Kuva: British Airways

Benedict Cumberbatch kera söpöjen koirien samaisella Suomi-seikkailulla. Ei tämä kuva sen suurempaa selostusta tarvitse, ja näin positiiviseen kuvaan onkin hyvä lopetella tämä postaus.

 

Muistutus:

 Game of Thrones -arvonta on auki vielä tänään! Arvontaan hyväksytään tänään maanantaina viimeistään klo 23.59 tulleet vastaukset!

Onnea kaikille osallistujille!

 

 

 

 

Kommentit

Sitä odotellessa, että Jaguar laittaa Cumberbatchin ja Hiddlesin samaan mainokseen. Mutta se olisi ehkä liian vaarallista, internet räjähtäisi.

Maria Hakkala

Mä itse asiassa aattelin tätä postausta kirjoittaessani, että internet varmaan räjähtäis, jos Benedict esiintyis Game of Thronesissa. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.