Charlie Hunnam as Christian Grey: 5 Good Reasons

Kuva: TV3

Maanantaina kirjailija E.L. James julkaisi tiedon odotetun 50 Shades of Grey -elokuvan päänäyttelijöistä, ja tieto levisi kulovalkean tavoin. Näyttelijävalintoja spekuloitiin pitkään, ja eri näyttelijöillä oli hyvinkin uskolliset fanipromojoukot taustallaan. Christian Greytä elokuvassa esittää Sons of Anarchy -sarjasta tuttu Charlie Hunnam, ja hän on hyvinkin muodollisesti pätevä osaan.

Kuva: Pacific Rim (Facebook)

Tällä hetkellä elokuvissa pyörivä Pacific Rim on tutustuttanut Charlien myös tv:tä laajemmalle yleisölle, ja tämä elokuva toimintakohtauksineen on varmasti ollut castingia 50-leffaan miettineillä ajatuksissa.

Kuva: Sub

Charlie myös tulee varmasti paneutumaan rooliin valmistautumiseen antaumuksella, mutta onneksi hänellä on hyvin tehty pohjatyö. Hän voi sitten rauhassa keskittyä tuikitärkeän smoldering eyes -lookin hallintaan.

Kuva: FX CA

Draamanäyttelijänä Charlie Hunnam on, tottakai, mahtava, minkä jokainen SoA-fani on varmasti huomannut. Hän osaa olla sarjassa tiukka mutta myös intohimoinen, ja hän välittää perheestään yli kaiken. Hunnamin monipuolisuus Jaxin roolissa on mielestäni erittäin hyvä käyntikortti Christian Greyn roolia varten. Eikä Hunnam ole ainakaan SoA:ssa pahemmin alastomuutta pelännyt. Excellent.

http://www.youtube.com/watch?v=f_360-dlaGA

Video: Men's Fitness

Kommentoi