I got this!

Minulla ei ole ihan kamalasti sarjoihin liittyviä oheistuotteita, vaikka näin voisi luullakin; osasyy tähän on tuotteiden huono saatavuus Suomessa, mutta paljon painavampi syy on pihiys. Jos alkaisin ostaa enemmän sarjojen merchandisea, siihen menisi kaikki rahat, koska olen kovin addiktoituva luonne (syy, miksi aikoinani lopetin HP-fanficin lukemisen). Joitain tuotteita on minullekin päässyt kertymään, ja tässä niistä esittelyssä muutama.

Ostin nämä Gleen ensimmäiset cd-kokoelmat ollessani Jenkeissa vaihdossa syksyllä 2009, olisinkohan Amazonista nämä kotiuttanut. En siis ollut tiennyt näitten ilmestymisestä muistaakseni, ennen kuin näin ekan levyn Walmartissa. Kovasti aioin täyttää Glee-levykokoelmaani säännöllisesti, tykkäänhän sarjasta kovasti, mutta sehän olisi lähtenyt täysin käsistä: tähän mennessä sarjasta on julkaistu pikaisen vilkaisun mukaan 14 cd:tä, 7 EP:tä ja joitakin erilaisia kokoelmia. [Hmm. Pitäisiköhän sittenkin laittaa tilaus menemään?]

Yleisesti sarjoista ei julkaista kovin paljon soundtrack-levyjä, varsinkin jos vertaa elokuvien soundtrackeihin tai tv-sarjojen dvd-myyntiin. Musiikkihan on nykyään todella suuressa osassa monissakin tv-sarjoissa, ja monta bändiä on tehnyt läpimurtonsa päästyään johonkin isoon suosikkisarjaan. Jos sarjoista julkaistaankin soundtrackejä, piilotetaan ne todella hyvin, koska itse en ainakaan ole törmännyt kovin monen suosikkisarjani soundtrackiin. Harmi, sillä esimerkiksi Criminal Mindsissa on ihan tajuttoman hyvät musiikit.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.