Men in Suits

Suits (suom. Pukumiehet) alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 28.1. klo 22.35!

Minulle on muutamakin blogin lukija suositellut katsomismieltymysteni perusteella (oikeassa sivupalkissa) amerikkalaista Suits -sarjaa. Otin neuvosta vaarin, ja olen nyt katsonut neljä ensimmäistä jaksoa, vaikka täysin ongelmitta sekään ei ole sujunut. Tällä hetkellä odotan, että avokkini ottaa minut jaksoissa kiinni, ja sitten voimme alkaa tuijotella sarjaa eteenpäin (Netflixissä on kaksi ensimmäistä tuotantokautta). Ilokseni huomasin joitain viikkoja sitten, että sarja on alkamassa Suomessakin, joten nyt on todellakin oikea aika hehkuttaa sarjaa.

Tarkoitukseni oli selittää tarkasti, miksi oikein pidänkään sarjasta, mutta tajusin, että oikeasti halusin vain tekosyyn esitellä kivoja kuvia sarjan kahdesta päätähdestä hyvin istuvissa puvuissa. Suits on nimittäin nimensä mukainen, ja pukuja erilaisissa väreissä, tyyleissä ja istuvuuden asteissa on esillä joka jaksossa.

Harvey Specter (Gabriel Macht) on kokenyt asianajaja, joka tunnetaan hyvistä closer-taidoistaan, eli hän saa lyötyä lukkoon hankalat sopimukset ja päätettyä ongelmalliset tilanteet. Hän on sanavalmis eikä häkelly yllättävistäkään tilanteista.

Harvey on miehekäs olematta macho tai bully (sitä varten sarjassa on Louis Litt), ja hän on määrätietoinen kaikessa mitä tekee. Harvey on nousujohteessa työssään ja työpaikassaan, mikä tulee selväksi heti ensimmäisistä hetkistä saakka sarjassa.

Mike Ross (Patrick J. Adams) on perinteinen screw-up, eli hän on tuhlannut elämänsä mahdollisuudet, ja elämä on vastavuoroisesti potkinut takaisin. Hän eksyy Harveyn työhönottohaastatteluihin ja tekee vaikutuksen taidollaan muistaa ja ymmärtää mitä tahansa lukemaansa.

Mike on selkeästi vielä poikamainen; hän kulkee polkupyörällä ja pitää työlaukkuaan yhden olan yli. Firman pukukoodin takia Mikekin nähdään puvuissa, mutta hänellä on modernimpi ote pukuihinsa Harveeyn verrattuna, joka suosii enemmän klassisen tyylikästä.

Harvey (ja muut) kouluttavat Mikea sarjan alussa paljonkin pukuihin liittyen, mikä ei haittaa yhtään, sillä mies kun mies näyttää hyvältä hyvin istuvassa puvussa.

Kovasti olen ensimmäisen neljän jakson aikana miettinyt, että miltä Harvey näyttää kun hän ei ole viimeisen päälle huoliteltu, että miltä hän näyttäisi hiukset hiukan rennommin ja esimerkiksi ilman kravattia. Onneksi sarjan sivuilta löytyy myös kuvia sarjan promotilaisuuksista, joten sain tähän mietintääni jotain osviittaa.

Pukumiehet (eng. Suits) alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 28.1. klo 22.35.

Sarjan sivun mukaan jaksot tulevat nähtäville myös Katsomoon, joten niitä voi katsella myös omaan tahtiin. Malttamattomimmat katsovat sarjaa Netflixistä! Suitsin kolmas kausi jatkuu Yhdysvalloissa maaliskuun alussa, ja neljäs kausikin on jo tilattu.

Psst! MTV3:n Pukumiehet -sivulla on sarjaan liittyvä kilpailu!

[kaikki kuvat Suits / USA]

 

Kommentit

Maria Hakkala

Tää oli kans ollu mulla jossain havainnon rajamailla kunnes lukijoiden kommentit sai mut kokeilemaan tätä. Sekä avokkini että pikkuveljeni tosiaan ovat molemmat ihan fiiliksissä tästä sarjasta, joten kyllä meidän kaikkien täytyy myöntää häviömme tämän suhteen. :D

Kyllä se Harvey näyttäytyy ilman pukua viimeistään kakkoskaudella. ;) Olikohan sillä jopa t-paita päällä ja collarit jalassa :o

Maria Hakkala

Mä voisin mieluusti olla se henkilö, joka vähän pörröttää sen hiuksia... ;)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Oli pakko tutustua tähän ja ekan jakson perusteella katson seuraavankin. :) Hyvännäköisillä miehillä hyvännäköisissä puvuissa ei oo tämän asian kanssa mitään tekemistä. Ihan vaan sarjan juonen takia mä tätä kattelen. ;)

Maria Hakkala

Mua kiinnostaa kanssa erityisesti noi lakimaailman kiemurat eikä niinkään noi pukumiehet itse. :D

Kommentoi