Music from Nashville

Kuva: ABC

Nashville -sarja ei ole pelkästään kantrimusiikilla höystetty vaan kyllästetty joka puolelta. Kuten mainitsin Nashvillen esittelypostauksessa, kantrimusiikkia on kovin eri tyylistä, ja tämä sarja edustaa hyvin genren eri puolia. Sarjan ensimmäisen kauden jaksot jatkuivat keskiviikkona Livillä ja ovat katseltavissa Ruudussa jakso kerrallaan. Päinvastoin kuin Liv mainostaa, ei kyseessä ole uuden kauden jaksot, vaan ensimmäisen kauden toinen puolikas. [Ruudussa muuten nykyään on mainospakko, eli pakolliset mainokset taukoavat, jos vaihdat niiden aikana toiselle välilehdelle] Sarjaan ehtii vielä, siis, hyvin mukaan, varsinkin jos on jo tuijotellut ensimmäisen kauden ensimmäisen puolikkaan.

Haluan nyt esitellä ensimmäisen kauden ensimmäisen puolikkaan musiikkia sarjasta, sillä nämä biisit ovat osasyitä sarjan suosioon ja omaankin mieltymykseeni. Biisejä kirjoittavat kantrin ammattilaiset, ja musiikki on tehty ns. tositarkoituksella, eli erinomaista on haettu alusta asti. Jokaisessa jaksossa on useampi kappale, joko ihan suorana esityksenä tai vähintäänkin taustalla. Sarjan pääosassa olevat Rayna James (Connie Britton) ja Juliette Barnes (Hayden Panettiere) ovat tietysti monissa kappaleissa, mutta kaikki sarjan laulavat tähdet saavat oman osansa esityksistä.

 

Scarlett and Gunnar: "If I Didn't Know Better"

 

Hayden Panettiere (Juliette): "Telescope"

 

Rayna and Deacon: "No One Will Ever Love You"

 

Avery: "Kiss"

 

Gunnar: "When The Right One Comes Along"

 

Juliette: "Undermine"

 

Rayna: "Buried Under"

 

Scarlett and Gunnar: "Change Your Mind"

 

Rayna and Juliette: "Wrong Song"

 

Innoitus tähän postaukseen tuli osittain jaksojen jatkumisesta Suomessa ja osittain Tyynen postauksesta Sukat makkaralla -blogissa. Tyyne oli onnekas ja pääsi Jenkkeihin suuntautuneella häämatkallaan käymään Nashvillessä ja sen legendaarisessa mekassa Grand Ole Opryssä, jonka vertaista paikkaa ei ole kantrimusiikissa. Grand Ole Opryssä Tyyne näki esiintymässä myös Nashville -sarjan tähtiä. Color me jealous!

Brad Paisley ja Rayna James in Nashville Kuva: ABC

Yhdysvalloissa esitetään parhaillaan sarjan toista kautta, ja hyvää draamaa ja musiikkia riittää! On auto-onnettomuuksia ja eroja, yhteenpalaamisia ja lavashow'ta; kaikkea mitä tältä sarjalta voi toivoa! Kun sarja sai tarpeeksi nostetta alleen ensimmäisen kauden alkupuolella, alkoi sarjassa näkyä myös oikeita kantritähtiä. Minä niin tykkään kun oikeita tähtiä saadaan tällaisiin sarjoihin; se tuntuu aina jonkinlaiselta seal of approval -jutulta.

 

Kommentit

Tyyne
Sukat makkaralla

Voiiiii, mikä postaus!<3 Nämä ovat kaikki niiiiin hyviä, niiiin hyviä :) Mikä onni, että mulla on täällä Lilyssä Nashville kamu, kakkoskautta odotellessa! :)

Maria Hakkala

Jei, ihana! :) Kyllä tää sarja on ainakin mulla tullut jäädäkseen! :)

Tyyne
Sukat makkaralla

Toivottavasti kakkoskaudessakin pysyy sama taso :)

Amma
Why you little!!

Nashvillessa on ihana musiikki. Osaksi siitä syystä olen jatkanut sarjan katsomista vaikkakin Rayna ja Juliette tuskastuttavat jo hahmoina. Scarlett-ihastus sen sijaan nostaa päätään ja voi ihanaa, kun Nashville alkaa taas paukkua boksille nauhalle!!

Maria Hakkala

Scarlett on kyllä ihan mahtava! Tykkäsin erityisesti kun hän veti rokahtavamman "Twist of Barbwire" -biisin Averyn bändin kanssa. Hypnoottista! :)

Kommentoi