Opening Credits to Remember: The Bold and the Beautiful

Video: The Bold and the Beautiful opening credits ca. 1990

Olen ollut ehkä hiukan omituinen lapsi, mutta katselin koko lapsuuteni ajan Kauniita ja rohkeita! Tarkistin sarjan alkamisajan Suomessa (tammikuu 1992), ja olin tuolloin seitsemänvuotias. Muistan edelleenkin hämmentävän hyvin paljon sarjan alkuaikojen tapahtumia, varsinkin ne kaikki juhlat Forresterilla, mitä kautta Brookekin ilmestyi kuvioihin mukaan. Muistan Carolinen kauneuden ja Ridgen omahyväisyyden, Thornen altavastaaja-aseman, Forresterin yrityksen jännittävyyden, Taylorin lempeyden, Sallyn asenteen sekä lukemattomat muut asiat. Nämä kaikki muistot kytkeytyvät vahvasti sarjan tunnusmusiikkiin, joka ensimmäisen kerran vaihdettiin jo moooonta vuotta sitten. Nykyistä tunnaria on vaikeaa edes yhdistää Kaunareihin, mutta siinä on kyllä kätevästi sekä hahmojen että näyttelijöiden nimet. Tässä vanhassa ja perinteisessä saksofonitiluliluttelussa on kuitenkin sitä oikeaa saippuasarjahenkeä! Valot! Kamera! Käy!

 

Kommentit

LTL-Anna
Loving These Looks

Ihana! Muistan kun mummo herkistyi ihan valtavasti kun Macy kuoli, ja olin ihan että "Kuka on tämä Macy!?!"

Maria Hakkala

Joo, minä ja mummot katsoi sarjaa uskonnollisesti! :D Onnistuin ala-asteikäisenä koukuttamaan myös isäni Kaunareihin! :)

minsu
Mainostaulujen takana

Täällä ilmoittautuu toinen, jolla on Kauniit ja rohkeat -lapsuus ja nuoruus! Ihanaa nostalgiaa herätti kyllä toi vanha tunnari :) Viime vuosina olen katsonut sarjaa enää hyvin satunnaisesti. Telkkarin valtaa samaan aikaan joku toinen (Pikku Kakkonen), ja muutenkin hahmot tuntuvat vierailta ja juonikuviot väsähtäneiltä.

Olispa kyllä mahtava joskus katsoa ihan niitä ensimmäisiä jaksoja!

Maria Hakkala

Ne sarjan ensimmäiset jaksothan löytyy nykyään DVD:llä, mutta aivan hyvin joku noista pienemmistä tv-kanavista vois laittaa vaikka arkipäivinä keskipäiviin pyöriin maratoonina noita ensimmäisien vuosien jaksoja! :)

Annemaris

Mä katoin kans lapsena Kaunareita äitin kanssa. Muistan hyvin tuon alkutunnarin, mis käytettiin tota kangasrullaa joka aukee ja tulee toi Bold and the Beautiful-teksti. Osittain samat hahmokuvat ovat myös muistissa. Mun kultavuodet sarjan parissa on ollut varmaan 1998 lähtien opittuani lukemaan. Sarja jäi jossain vaiheessa pois elämästä, yläasteaikoina muistaakseni, mutta ihan omaksi yllätyksekseni aloin taas seuraamaan pari viikkoa sitten :D Paljon ovat asiat muuttuneet, mutta osa taas on pysynyt täysin samana. Ja uusi, moderni alkutunnari on siisti!

Maria Hakkala

Mä yritän kans aina välillä kattoo jotain randomjaksoa, mutta turhaudun aina niin nopeasti! :D

Mikko K (Ei varmistettu) http://mikkoakinkiinnostaa.blogspot.fi

Itsekin tuli katsottua Kaunareita parin kaverin kanssa varmaan kolmen ensimmäisen vuoden ajan mitä näyttivät. En sitten tiedä miten monta vuotta sarjaa siinä vaiheessa olivat näyttäneet kun Suomessa näyttivät aina kaksi jaksoa peräjälkeen. Tuo laittamasi alkutunnari ei ollut ainakaan aivan sarjan alusta koska siellä vilahtelee jo toinen Thorne alkuperäisen tympiinnyttyä siihen kun hänen hahmo oli aina niin nössö :D Myönnetään että olisihan tuo ihan hauskaa jos alkaisivat näyttämään sitä sarjaa alusta asti, sen verran monia muistoja ko. sarjasta :)

Maria Hakkala

Joo, eihän tuo kyllä ole ihan ensimmäisten jaksojen tunnari; hahmoistahan sen näkee. Se ensimmäinen Thorne olikin ihan turha! Muistan vieläkin, kun toinen Thorne tuli kuvioihin, ja hänen ensimmäisen kohtauksen alussa oli voice-over, joka kertoi Jeff Trachtan olevan tästä lähtien uusi Thorne. :)

Kommentoi