Raskausuutisia Hollywoodista: Babies for Petite Actresses

Kuva: Versace

Babies are everywhere! Tai oikeammin: kaikki ovat raskaana! Täällä Lilyssäkin ankarasti jyllännyt vauvaboomi on ottanut jalansijaa myös minun lempinäyttelijöiden elämissä, puhumattakaan esimerkiksi lukioaikaisesta kaveriporukastani, jossa joku on kokoajan raskaana tai ainakin yhden pienen lapsen äiti. Itse huomaan ajattelevani asiaa jo hiukan aktiivisemmin, enkä varmasti olisi hirveän harmistunut, jos jälkikasvu ilmoittaisi tulostaan. Molempien meidän perheet ovat kyllä ilmoittaneet, että lisäys liian pieneen lapsenlapsimäärään olisi erittäin toivottavaa, jännä juttu!

Mikään näistä tässä postauksessa esiteltävistä vauvauutisista ei varsinaisesti ole enää uusi asia, mutta se ei estä minua pohtimasta asiaa! Hart of Dixie:n tähti Rachel Bilson odottaa esikoistaan pitkäaikaisen poikaystävänsä näyttelijä Hayden Christensenin kanssa. Kummankaan edustaja ei ole virallisesti vahvistanut raskautta, mutta googletettaessa asiaa löytää helposti rantakuvia Bilsonista söpön pienen vauvamasun kanssa. Ikinuorelta näyttävä Bilson täyttää elokuussa 33 vuotta, ja pari kuukautta sen jälkeen alkaa Hart of Dixie:n neljäs tuotantokausi. Aina kun kyseessä on televisiosarjoissa näyttelevät naiset, jotka ovat saamassa lapsen, kaikkien huulilla on ennen kaikkea kysymys: kirjoitetaanko raskaus sarjaan vai ei? Vielä ei asiasta ole tarkempaa tietoa, mutta TVLinen lähde kertoo Bilsonin olevan kaikissa uuden kauden jaksoissa esillä.

Kuva: Hit & Run

Kun naisnäyttelijä on raskaana, on yleensä muutama eri vaihtoehto tv-sarjan suhteen: a) näyttelijä ottaa sarjasta pienen sapattivapaan (Prison Break), b) sarjan tuotanto- ja esitysaikataulua muokataan (Parks and Recreation), c) raskaus kirjoitetaan sarjan juoneen (Bones), tai d) raskaus peitetään sarjassa vaatteilla, asusteilla ja erilaisilla esteillä (Sex and the City, How I Met Your Mother). Useimpien tv-sarjojen suhteen voi harjoittaa viihdyttävää raskausbingoa arvuutellen onko joku näyttelijä raskaana vai ei! Toinen petite-vartalomallinen suosikkinäyttelijä, joka on raskaana, on Kristen BellVeronica Mars ja House of Lies -sarjoista tuttu näyttelijä odottaa toista lastaan miehensä Dax Shepardin (Parenthood) kanssa. Viime vuoden syksyllä naimisiin mennyt pariskunta sai ensimmäisen lapsensa reilu vuosi sitten. Bell ja Shepard tekevät molemmat paljon hyväntekeväisyyttä, ja he ottavat yhdessä kantaa heille tärkeisiin aiheisiin, käyttäen nerokkaasti hyväksi julkista asemaansa. Mentyään kihloihin vuonna 2010 he pidättäytyivät kuitenkin menemästä naimisiin kunnes Kalifornian osavaltio sallii samaa sukupuolta olevien avioliitot, ja he menivät uudelleen kihloihin hauskasti Twitterissä uuden lainsäädännön mentyä läpi. He eivät myöskään halua esitellä lastaan julkisuudessa, sillä heidän lapsensa ei ole valinnut julkista uraa itselleen. He perustivat aiheesta myös näkyvän kampanjan, missä haastetaan eri mediat lupaamaan olemaan käyttämättä paparazzi-kuvia julkkisten lapsista. Voisin kuvitella, että esimerkiksi Suri Cruise on tyytyväinen tämän kampanjan laajuudesta.

Kuva

Ehkäpä kaikista yllättävin näistä viimeaikaisista televisiomaailman raskausuutisista on Nashville-tähti Hayden Panettieren raskaus. Nyrkkeilijä Wladimir Klitschkon kanssa häitä suunnitteleva Panettiere yllätti uutisellaan ilmeisesti yleisön lisäksi myös Nashville-sarjan tekijät: TVLinen mukaan sarjan tuottajat ja käsikirjoittajat paraikaa miettivät raskauden vaikutusta sarjaan, mutta TVLinen Michael Ausiello veikkaa Panettieren hahmon Juliette Barnesin myös tulevan raskaaksi sarjassa. I am so not liking this. Jos Juliette tulee raskaaksi Nashville:ssä, olen aika varma, että isäksi yritetään tarjota kaikkien vihaamaa limanuljaskaa, jonka syliin Juliette hairahtui toisen kauden loppumainigeissa. Joka tapauksessa luvassa tuntuisi olevan 'who's your baby daddy' -tyylinen juonikuvio, mistä en kyllä tykkäisi sitten alkuunkaan. Juliette on ollut toisella kaudella yleisesti paljon parempi ihminen, enkä haluaisi nähdä siihen hirvittävää takapakkia, vaikkakin se voisi olla aika viihdyttävää.

Edellisessä Hollywoodin vauvakatsauksessani mainitut vauvat ovat jo kaikki syntyneet terveinä ja onnellisina. Once Upon a Time:n tähdet Ginnifer Goodwin ja Josh Dallas menivät naimisiin reilu kuukausi ennen Oliver Finlayn syntymää. Kerry Washingtonin raskautta on tituleerattu tyylikkäimmäksi ikinä, ja sen seurauksena syntyi tytär Isabelle Amarachi. Kelly Clarkson puolestaan esitteli tyttärensä maailmalle ehkäpä maailman suloisimmalla valokuvalla pienestä River Rosesta.

 

Kommentit

Eeru
Packing peanuts

Tässähän tuli niin paljon hyviä uutisia yhdellä kertaa, että mahdollisia Nashvillen juonikuvioita voi surra sitten myöhemmin ;-)

Juliette on kyllä kivasti kasvanut roolihahmona tuossa sarjassa, joten toivoisin kyllä kanssa jotain muuta kuin 'who's your baby daddy' lopputulosta.

Maria Hakkala

Joo, toi vauvakuvio sarjassa menee vähän liian lähelle Julietten trailer trash -taustaa! Mielenkiintosta on kyllä miten tää ratkastaan sarjassa. :)

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Onpas paljon vauvauutisia, ja täällä Lilyssä niitä todellakin tulee joka tuutista! :)

Musta oli hauska kun huomasin HIMYM:ssa Alyson Hanniganin raskauden, ja sen miten sitä peiteltiin. Tai "peiteltiin". :D Mutta Cobie Smuldersin vauvavatsa meni kokonaan ohi!

Raskausbingo on kyllä viihdyttävää, viimeksi itse bongasin että Mentalist-sarjassa Amanda Righettin hahmo oli yhtäkkiä siirtynyt lähinnä toimistotöihin ja sitten alkoi vatsan kohdalle osumaan aina korkea kaappi, iso laukku jne, kunnes lopulta koitti useamman jakson kestävä "koulutusmatka". Hauskoja!

Maria Hakkala

Mulla oli ihan sama juttu: Alyson Hannigan oli niin selkee, mutta Cobie Smuldersista kuulin vasta vähän aikaa sitten! :)

Kommentoi