Reality-päivitys: The Bachelor, Russian Dolls, and Sarah Palin

The Variety Show

Kuva: Sarah Palin / The Sportsman Channel

Sarah Palin is back! Kohtalaista hiljaiseloa viettänyt entinen Alaskan kuvernööri on saanut oman tosi-tv-ohjelmansa! Amazing America with Sarah Palin -niminen lifestyle-sarja tullaan näkemään The Sportsman Channel -nimisellä piskuisella kaapelikanavalla, jonka sponsoreihin kuuluu mm. ihastuttava järjestö nimeltä NRA (National Rifle Association). Tämän tv-kanavan viimeaikaisiin menestysohjelmiin kuuluu Peoplen mukaan Aporkalypse: 2013, joka käsittelee villisikapopulaation kasvua. Sarah Palinin uutta sarjaa kuvaillaan kanavan sivuilla puolestaan näin:

Amazing America with Sarah Palin explores and experiences the coolest and most original people, places, businesses, and gadgets that appeal to Red, Wild and Blue America. Former Governor Sarah Palin takes viewers into the life of those living the American dream.

Amazing American with Sarah Palin alkaa The Sportsman Channelilla huhtikuussa 2014. Odotettavissa myös näkyvyyttä Saturday Night Live -tyylisissä ajankohtaisohjelmissa.

Kuva: TvGuide.com / Lifetime

'Blink and you will miss it' -tyylistä Lifetimen reality-sarjaa Russian Dolls esitetään Suomessa LIVillä nimellä Amerikan venäläisnaiset. Tämä perinteinen reality seuraa amerikkalaisia venäläisnaisia ja näiden perheitä kaikkine asiaankuuluvine kommelluksineen. En ihmettele yhtään, että tällainen sarja on tehty Jenkeissä, sillä kaikki erilaisiin Yhdysvalloissa eläviin alakulttuureihin liittyvät realityt menestyvät vähintäänkin kohtuullisesti. Esimerkiksi Bravo-kanavalla näytetään Shahs of Sunset -nimistä realityä (tuottajana Ryan Seacrest) iraninamerikkalaisista rikkaista. Amerikan venäläisnaiset näytetään LIVin arkiaamupäivissä. Yhden kauden sarjaksi jääneen ohjelman jaksoja tulee ainakin vielä 16.12., 17.12. ja 31.12.

 

Kuva: ABC

Tammikuu on The Bachelor -sarjan (ja The Bachelorette -sarjan) fanien unelmakuukausi! Ohjelmaa riittää vaikka muille jakaa:

  • 5.1. The Bachelor: Countdown to Juan Pablo
  • 6.1. Juan Pablon 'journey' The Bachelorina alkaa!
  • 12.1. The Bachelor: Behind the Scenes
  • 19.1. The Bachelor: Bachelor Love Stories (tässä myös Tristan ja Ryanin vow renewal!)
  • 26.1. The Bachelor: Sean and Catherine’s Wedding

Ai, niin: ABC on nimennyt jo aikoja sitten tammikuun 'Juan-uary' -nimiseksi!

 

Kuva: LIV

Ensi vuoden taatusti suosituin 'guilty pleasure' tulee olemaan LIVin uusi 'scripted reality' -nimikkeellä kulkeva Valheen vangit -reality-sarja. LIVin sivuilla sarjaa kuvataan näin:

Sarjan jokaisen jakson päähenkilöllä on salaisuus, jonka kanssa hän kamppailee. Salaisuus on liian suuri ja vaikea käsitellä, ja päähenkilöt uskovat, että heidän on pakko pitää salaisuus sisällään, jotta se ei vaikuttaisi heidän läheisiinsä.

Ihan uskottavalta ja todelliselta esittely kuulostaakin, mutta minun mielenkiintoni heräsi varsinkin näiden tarkempien kuvausten kohdalla:

”Ihana avovaimoni haluaa lapsen. Minä en, koska kannan perinnöllistä sairautta, ja olen tehnyt siksi vasektomian. Tätä en ole kertonut avovaimolleni. Nyt hän on raskaana. Kuka salaa mitä ja keneltä?”

”Tein juuri valtavan elämänmuutoksen, irtisanouduin töistäni ja olen lähdössä reppumatkailemaan kuukausiksi tuoreen miesystäväni kanssa. Olen häneen korviani myöten rakastunut. Elämänmuutokseni tosin johtuu aivokasvaindiagnoosistani. Vain paras ystäväni tietää tästä. En voi enkä halua kertoa miesystävälleni, että minulla on ehkä vain vähän elinaikaa. Uskon, että jos hän kuulisi seurustelevansa kuolevan kanssa, hän varmasti jättäisi minut.”

Sarja perustuu LIVin tiedotteen mukaan hollantilaiseen Behind Closed Doors -formaattiin. Sarjaan myös haetaan alkuvuodesta lisää osallistujia. Sarja alkaa LIVillä 20.2. Tämä on a-i-v-a-n pakko katsoa!

Kommentit

Miiza

Valheen vangit kuulostaa juuri sellaiselta sarjalta, jota en voi myöntää katsovani ja salaa katselen, kun kukaan ei pääse näkemään :D

Maria Hakkala
The Variety Show

Nimenomaan! Onneks toi todennäköisesti tulee Ruutuun katseltavaksi, joten voi valita itselleen sopivimman katseluajan (ettei kukaan yllätä)! :D

heta margareta
Viinillä

Oooh! Toi Valheen vangit vaikuttaa niin lupaavalta. Totuuden hetki oli lempparein ikinä ja holymauryofgod.tumbleria luen vain paljastusten takia... Odotukset on korkeella!

Maria Hakkala
The Variety Show

Myötähäpeä on aina ollut mulla vähän ongelma, joten saa nähä miten käy tän sarjan kanssa! :)

"says her husband accuses her of baking for other men" huippu! :D

heta margareta
Viinillä

Aa, no mä just rakastan myötähäpeää... Satuhäät 4 eva <3

Kommentoi