Sons of Anarchy 4. kausi Netflixissä!

Kuva: Sub

Minun piti jatkaa sarjasuosikeistani kirjoittamista kertomalla komediasuosikeistani, mutta tämän päivän pikakäynti Netflixissä muuttikin suunnitelmat. Sons of Anarchyn 4. kauden jaksot olivat ilmestyneet Netflixiin! Katsoin sarjan kolme ensimmäistä kautta aikaisemmin tänä vuonna kun en vaan kestänyt sarjan juonipaljastuksia lempisivustollani (ja yhden kaverin jatkuva hehkutus sarjasta saattoi vaikuttaa asiaan). Olin myös aina pitänyt sarjaa ns. takataskussa myöhempää katsomista varten. Olen aina tykännyt Charlie Hunnamista, jo silloin Queer as Folk -aikana; muistan hyvinkin elävästi sen kohun, minkä toi sarja aiheutti vuosituhannen vaihteessa Suomessa.

Sons of Anarchy ei sinänsä pettänyt odotuksia millään tavalla. Charlie on edelleen ihana (scruffy is nice), ja muut hahmot on myös vienyt mennessään. Katey Sagal Gemmana on tottakai upea, ja Tommy Flanaganin aksentti to-die-for. Sarjassa, tottakai, kiehtoo jengin sisäisen toiminnan näkeminen, ja miten sellaisen väkivallan keskellä voidaan olla hyvinkin perheorientoituneita. Alussa muistan miettineeni, että jos jengiä tippuu tähän tahtiin, niin ei sarja kyllä hirveen pitkälle voi päästä! Tähän mennessä on Jenkeissä kuitenkin 6. kausi alkamassa syksyllä, joten ihan hyvin se homma näköjään toimii!

Kuva: Sub

Tämä sarja on hyvä esimerkki siitä, että olen aika lailla tapojeni orja, ja nimenomaan katsomistapojen orja. Katsoin ensimmäiset kaksi kautta kaverin DVD:ltä, ja kolmannen kauden Netflixistä, enkä vain oikein osaa katsoa sarjaa enää muualta kuin Netflixistä. Ehkä tuo 3. kausi jotenkin oli niin intensiivinen (irkkujaksto oli ihan mahtavia!), että Netflix on aika vahvasti yhdistynyt tähän sarjaan. Nyt on onneksi sitten koko 4. kausi katsottavana! Kaiken rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että olen nähnyt tuon 4. kauden ensimmäisen jakson, minkä tapahtumat saavat minut edelleenkin miettimään onko tämä sarja nyt mennyt pilaamaan itsensä (ainakin minulle).

Uutena kehityksenä on ainakin nuo Jaxin lyhyet hiukset (ylempi kuva)! Toimii! Toisaalta Charlie Hunnamilla toimii varmaan ihan mikä vaan.

Kommentoi