Summer is here!

Kuva: CW - Rachel Bilson as Zoe Hart in Hart of Dixie

Mikä siinä on, että oli Hart of Dixie:ssä kesä tai talvi, saa sarjasta ja varsinkin sen päähenkilöstä Zoe Hartista aina kovin kesäisen fiiliksen? Kun viikko sitten satoi räntää koko Suomessa ja tuntui, että ei se kesä tule ikinä tänne meille, aloin rakentaa postausta kesäinspiraatiosta, sillä sille oli todellakin silloin tarvetta. Halusin postata True Blood:in Sookien ainaisista kepeistä ja lyhyistä kesämekoista kaikissa eri pastellisävyissä, Nashville:n Scarlettin ihanista valkoisista pitsimekoista reteiden cowboy-bootsien kanssa puettuna, sekä Gossip Girl:in Serenan mahtavan tyylikkäistä boheemityylisistä kesäasuista. Muita kuvia etsiessäni vertasin mielessäni koko ajan niitä kuvia Hart of Dixie:n kesäfiilikseen, joka aiheuttaa älytöntä halua omistaa koko Shopbopin valikoima ja muuttaa pieneen amerikkalaiskaupunkiin tuntematta sieltä etukäteen ketään. Päädyinkin, siis, tiivistämään kesäfiiliksen tähän yhteen yllä olevaan kuvaan Rachel Bilsonin esittämästä tohtori Zoe Hartista!

Vaikka tämän postauksen lähteenä olikin kesäisen ilman puuttuessa niin kipeästi kaivattu kesäinspiraatio, heitti Suomen ihana sää eilen perinteisesti häränpyllyä,ja yhtäkkiä meillä onkin kesä. Eilen oli jo niin lämmin ilma, että uskaltauduin kaupungille paljastetuin rantein ja kauloin; tämä vilukissa heittäytyi oikein villiksi! Tänään järkytin avokkia lisää ja lähdin liikenteeseen hihattomassa mekossa. True story. Tosin mekko oli musta ja avokin laukussa oli pitkähihainen varalta, mutta silti olen ollut villin kesäisellä ja irrottelevalla tuulella. Meillä on ollut vierailulla koko viikonlopun rakas pikkuveljeni, joka 16-vuotiaan innolla on laittanut vaatekauppoja matalaksi ja syönyt puoli jääkaappia tyhjäksi ihan vain perusnälkään. Ollaan kokkailtu porukalla nakkitacoja ja meksikolaista salaattia, ja onpa käyty ahmimassa tämän kesän ensimmäiset Nuvole-jäätelötkin kahteen kertaan (perinteisen pistaasiherkun lisäksi otin Nutella-jäätelöä, nam!). Saatoin äsken pikkuveljen asemalle, ja aseman viereinen puisto oli täynnä hengaajia ihan kuin olisi jo heinäkuinen lauantai-ilta. Ehkä tämä on se kesä, jolloin terästäydyn ja otan tästä ihanasta kotikaupungistani kaiken irti. [who am I kidding; kesäloman istun kuitenkin kotona, sisällä]

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut aurinkoinen ja kaikin puolin ihana viikonloppu! Jos ei, kommenttiboksiin saa luvan kanssa marista. :)

 

 

Kommentoi