Syksyn TV-uutuus: The Goldbergs

Kuva: ABC

"Oh, like your family was so cool in the 80's."

The Goldbergs on syksyn sarjauutuus Jenkeissä, ja päällisin puolin sen suurin koukku ja vetonaula on sen aikakausi: 1980-luku. Trailerin ja promokuvien perusteella sarja ei yritä coolia tai mitenkään hiljaista lähestymistapaa tähän ihanaan aikakauteen, vaan täysillä mennään räikeine väreineen ja legendaarisine musiikkeineen!

"Before there were parenting blogs, trophies for showing up and peanut allergies, there was a simpler time called the '80s. For geeky 11-year-old Adam (Sean Giambrone), these were his wonder years, and he faced them armed with a video camera to capture all the crazy. The Goldbergs are a loving family like any other -- just with a lot more yelling."  (ABC)

 

Kuva: ABC

Sarja kertoo sarjan kehittäjän (tuottaja ja käsikirjoittaja) Adam F. Goldbergin lapsuudesta ja perheestä 80-luvulla. Goldberg on itse hahmona perheen nuorimmainen (tietysti Adam), joka tallentaa perheensä toilailuja saamallaan videokamerallaan. Sarjan lopputeksteissä tullaan kuulemma näkemään pätkiä Goldbergin omista kotivideoista, joiden avulla hän onnistui kauppaamaan tämän projektin ABC:lle.

Kuva: ABC

Sarjan pääosissa nähdään mm. Wendi McLendon-Covey (Bridesmaids), Jeff Garlin (Curd Your Enthusiasm) ja George Segal (Just Shoot Me!).

Kuva: ABC

Sarja on tyyliltään perinteinen 'dysfunctional family' -komedia, joka saa lisäulottuvuutta 80-luvulle naureskelusta. Alla olevan pitkän trailerin ensimmäinen puolikas keskittyy koheltamiseen, ja toinen puolikas näyttää hahmot symppiksinä, ja sarjan jatkuvuuden kannalta hahmojen rakastettavuus on mielestäni tärkeintä. Itse todellakin annan sarjalle mahdollisuuden! Sarja alkaa ABC:llä 24.9. (aivan kuten Trophy Wife).

http://www.youtube.com/watch?v=n43fM2wdu5A

Video

Kommentoi