Tunnetko sinä jonkun tosi-TV-osallistujan? "Aina sieltä Temppareista joku tuttu löytyy!"

Kun Temptation Island Suomi alkoi muutama vuosi sitten, olin ennen osallistujien julkistamista pelko p****essä, että aivan varmasti siellä joku tuttu on. Ja olihan siellä, vaikkakaan ei ihan oma kaveri. Suomen kokoisessa maassa melkeinpä jokainen tuntee joko itse tai välillisesti jonkun realitymaailmaan osallistuneen.

Oma luokkakaveri, isoveljen luokkakaveri, pikkuveljen tupakaveri... Viimeisten vuosien aikana tuttuja tai tutun tuttuja on jotenkin tuntunut näkyvän tosi-tv-ohjelmissa aiempaa enemmän, mutta kyllä muistan oman kotipaikkakuntani kohisseen jo 90-luvulla, kun paikkakunnalla hyvin tunnettu mies oli Napakympissä Herra X:nä.

Jollakin hassulla tavalla on mahtavaa tuntea edes välillisesti julkkiksia, tulevat he sitten tunnetuksi kännäämisestä Thaimaassa tai puolison etsimisestä maajussina. Minua itseäni on aina kiehtonut televisio-ohjelmien tekeminen varsinaisen lopputuotteen lisäksi, joten haluaisin aina päästä kyselemään fiiliksiä ja kulissien takaisia tunnelmia, mutta en oikein ikinä kehtaa. Tänne blogiinkin voisi haastatella näitä ihmisiä, mutta emmie kehtaa kysyy.

Jonkun tosi-tv-ohjelmaan osallistuneen tunteminen on jopa parempaa kuin itse ohjelmaan osallistuminen: saa fiilistellä kokemusta joutumatta itse kokemaan mitään konkreettista!

 

Ketä tosi-tv-ohjelmiin osallistuneita sinä tunnet? Paljasta anonyymisti itsesi ja tuttusi kommenteissa!

 

P.S. Pelko tuttujen olemisesta tosi-tv-ohjelmissa ei liity sinänsä itse ohjelmaan tai sen maineeseen; kokemani myötähäpeä on kuin katsoisi itseään ohjelmassa. :)

 

 

 

 

Kuvat: Nelonen Media / Lars Johnson.

Kommentit

paulahelena
ALUAP

Mä en tunne ketään! Ihmeellistä kyllä :D

Maria Hakkala

Ei se mitään! Kyllä se siitä! Tarvitsetko tukiryhmää? :D

lahesta (Ei varmistettu)

Sanotaanko vaikka niin, että melkein jokaisessa tosi-tv-ohjelmassa on lahtelaisedustus, joten tässä kaupungissa koko ikänsä asuneena tuttuja tv-kasvoja löytyy reippaasti. :D Tämän kevään tempparikausi on tästä malliesimerkki! Vanhaa luokkakaveria, pikkusiskon tuttua ja ties keitä joukossa.

Maria Hakkala

Joo, Lahti on kyllä tosi-tv:n luvattu maa tällä hetkellä! :D

pikkukylän kasvatti (Ei varmistettu)

Ikinä ei ole tuttuja tosi-tv-ohjelmissa ollut, mutta tänä keväänä samasta pikkukylästä kotoisin ollut lavatanssien rämäpää esiintyi Bachelor Suomessa...

Maria Hakkala

Käyttäytyykö tämä rämäpää tunnistettavalla tavalla ruudussa? Itse jotenkin aina jännitän etukäteen, miten joku tuttu teeveessä esiintyy! :)

Torey
Näissä neliöissä

Haluatko Miljonääriksi on sellanen et siel on ollu pariki tuttua. Samoin Napakympissä! :D

Maria Hakkala

Ai, uudessa Napakympissä? :)

Torey
Näissä neliöissä

Jep, uudessa! Nuori nainen joka haaveili Samu Haberista ja jolla on mitä tarttuvin nauru! :D

 

Ja aikoinaan kun tuli se joku tietokilpailu maikkarilta (miksen muista nimeä) niin meiän opettaja oli siinä. Pääsi jopa ryhmän vetäjäksi siinä. Hitsi. Sitä tais vetää se Ville joku!

Torey
Näissä neliöissä

Ei, eikä ku Klinga veti muita. Vitsit kun en muista! Ku ei se ollu Heikoin lenkki... Vitsi! :D

Torey
Näissä neliöissä

GR€€D!

Torey
Näissä neliöissä

Ja nyt ku miettii oikeen ni onhan noita! Luokkakaverin äiti oli siinä Far outissa! 

Maria Hakkala

Vitsit, Far Outin eka kausi oli ihan parasta ikinä! Se oli niin upeesti toteutettu konsepti! :)

Ensin ajattelin, että ei, ei oo tuttuja. Mutta omg, sukulaisia on ollut maajusseissa ja tässä uudessa napakympissä! Ja naapurikin oli jossain kotimaan nähtävyyksiä esittelevässä ohjelmassa!

Maria Hakkala

Nii-i, kyllä sieltä aina joku tuttu löytyy! :)

Ei "melkein sukua julkkikselle", vaan sukua "melkein julkkikselle" ;)

Maria Hakkala

Nimenomaan! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.