TV News: 90-luvun tähtiä ja The Casual Vacancy -traileri

Kuva: ABC Family

Melissa & Joey on amerikkalaisen ABC Family -kanavan sitcomsarja, jonka lopetusuutinen julkaistiin tällä viikolla. Sarja loppuu neljän tuotantokauden jälkeen, ilmeisesti tekijöiden ja kanavan omasta aloitteesta, koska tämänhetkiset juonikuviot ovat hyvä hetki lopettaa. Tämän sarjan pitäisi olla pakollista katsottavaa kaikille 90-luvun klassikkosarjojen parissa kasvaneille, sillä Melissa Joan Hart tunnetaan tietysti paremmin Sabrina the Teenage Witch -sarjasta ja Joey Lawrence Blossom-sarjasta. Sarjan päätähtien lisäksi vierailevina tähtinä sarjassa nähdään monia tuttuja kasvoja 90-luvulta! Suomessa sarjaa voi paraikaa katsoa Neloselta perjantaisin ja sunnuntaisin.

Kuva: Netflix

Breaking Bad:in jatkosarja Better Call Saul on tehnyt ensiesiintymisensä aika huikealla tavalla! Sunnuntainen ensi-ilta oli kaapelikanavien katsotuin sarjadebyytti ikinä! Yhdysvalloissa AMC:llä nähtävä sarja näkyy Suomessa Netflixissä, tälle palvelulle harvinaisesti jakso kerrallaan. Nyt nähtävissä on jo kaksi jaksoa, ja jatkossa hupia saadaan joka viikko. Avokki katsoi Jimmyn/Saulin debyytin ja tykkäsi!

Kuva: @michaelmonroeofficial

Tällä viikolla vihdoin julkistettiin varsinaisesti tämän uusimman The Voice of Finland -kauden apuvalmentajat, ja mukana ovat Janna Hurmerinta (Team Olli), Kasmir (Team Redrama), Samu Haber (Team Tarja) sekä Sami Yaffa (Team Michael). On ollut jännää olla tietoinen tästä valmentajakokoonpanosta, sillä tietysti me näimme nämä uudet apuvalmentajat tammikuisisssa kaksintaistelunauhoituksissa, ja itse asiassa tuo yllä oleva kuva on otettu siellä samassa tilaisuudessa! Kaksintaistelujaksot alkavat huomenna, ja meidän jakso nähdään myös ihan piakkoin!

Video: The Casual Vacancy (BBC) trailer

Ei enää kauaa, kun J.K. Rowlingin romaani The Casual Vacancy herää eloon televisioruuduissa BBC:n ja HBO:n yhteistuotannossa! Yllä on sarjan ensimmäinen traileri, ja tämä kolmiosainen minisarja saa ensi-iltansa Briteissä BBC:llä tämän viikon sunnuntaina. Toivottavasti Yle tai HBO näyttää sarjan mahdollisimman pian Suomessakin!

 

Kommentit

Miss Marple ja Dumbledore samassa sarjassa, hassua ;). 

Kun katsoin Melissa & Joeyn ekaa jaksoa, mietin pääni puhki miksi Melissa oli niin tutun näköinen. Netistä oli pakko tarkistaa... Mikä oli aika noloa, koska teininoitaa tuli kuitenkin aikoinaan seurattua ihan säännöllisesti. Vanhuus ei tule yksin?

 

 

Kommentoi