TV News: Picture edition with Game of Thrones and others

Kuva: HBO

Game of Thronesin neljännen kauden ensi-ilta lähestyy, ja kaikenlaista promomateriaalia julkaistaan melkein päivittäin. Pari viikkoa sitten julkaistiin tämä neljännen kauden virallinen juliste, joka on kyllä sarjalle ominaisesti pahaenteinen. Branin näyissä toistuvasti lentelevä musta korppi ei todellakaan lupaa ikuista onnea ja vaaleanpunaisia hattaroita George R. R. Martinin luoman maailman ihmisille.

 

Kuva: AMC

Mad Menin seitsemäs ja samalla viimeinen kausi alkaa kevätkauden koittaessa huhtikuussa, ja muutama päivä sitten julkistettiin tämän viimeisen kauden virallinen juliste. Kuten TVLine.comkin kommentoi uutisessaan, viittaa tämä juliste todella vahvasti 1960-luvun lopun meininkiin, ja sana 'trippy' oli kuvailussa mukana!

 

Kuva: FOX

Gleen 100. jakso esitetään maaliskuun 18. päivä Yhdysvalloissa, ja sarjan Facebook-sivulla voi käydä fiilistelemässä 100. jakson juhlintaa. Nämä mini-slushiet ovat vain niin suloisia, ja ne edustavat sarjan henkeä myös raikkautensa ja värikkyytensä puolesta. Odotan kyllä tätä juhlajaksoa innolla, sillä niin paljon kaikkea hyvää faneille on luvassa, vanhoja hahmoja ja legendaarisia lauluja!

 

Kuva: FOX

Yksi tämän televisiokauden uusista sarjoista on komedia Brooklyn Nine-Nine, ja sarjan fanien iloksi se uusittiin juuri toiselle kaudelleBrooklyn Nine-Nine voitti tammikuun Golden Globes -gaalassa parhaan komediasarjan palkinnon sekä Andy Samberg voitti parhaan komedianäyttelijän palkinnon. Sarjassa on mukana paljon Saturday Night Live! -sarjan porukkaa, joten tämä käsittääkseni heijastuu sarjan huumorissa. Vielä en ole kuullut sarjan tulosta Suomeen, mutta eiköhän sekin ole vain ajan kysymys, varsinkin nyt kun sarja saa jatkoa!

 

Kuva: ABC Family

Facebook-feedini on viimeisen viikon ajan täyttynyt Pretty Little Liarsin hääpukuaiheisista kuvista, ja yritän kovasti olla spoilaantumatta tämän kyseisen juonikuvion suhteen. Oma uusintakierrokseni sarjan suhteen on edennyt jo ensimmäisen kauden loppuun, mutta tekemistä vielä on ja paljon. Tämä kuva oli vaan yksinkertaisesti pakko lisätä tänne; kaikki nämä nuoret naiset ovat käsittämättömän kauniita jokainen omalla erilaisella tavallaan, ja heille valitut hääpuvut ovat mahtavia kaikki!

 

Kuva: Entertainment Weekly

Friends with Better Lives aloittaa kuvan mukaan maaliskuun viimeinen päivä Yhdysvalloissa, ja se yrittää napata How I Met Your Motherin finaalijakson oletettavasti jättimäiset katsojaluvut itselleen. Tämän ensemble-komedian näyttelijäkaarti vaikuttaa erityisen lupaavalta, vaikka itse olin jo myyty James Van Der Beekin kohdalla.

 

Kommentit

Maria Hakkala

Oli niin hassua kun Dawsonin jälkeen Jamesistä ei kuulunut pitkään aikaan mitään, ja sitten yhtäkkiä hänestä kuoriutuikin itseironinen komedianäyttelijä! Ihan huippua! :)

Jotenkin tuntuu, että Mad Men on ollut olemassa aina, ja sen loppuminen hämmentää mua siksi! Voisin jossain vaiheessa ottaa itteäni niskasta kiinni ja katsoa sarjan.

Kommentoi