TV News: White Collar to end, more TBBT, and a new Glee scribe

Kuva: Pretty Little Liars

All Liars rejoice: Caleb is back! Ihana, ihana Tyler Blackburn palaa takaisin Pretty Little Liars -sarjaan. Hänen Caleb-hahmonsa poistui sarjasta neljännen kauden Halloween-jaksossa, ja hän esitti samana hahmona pääosaa PLL -spin-off -sarjassa Ravenswood. Tämä spin-off ei ollut hirveän pitkäikäinen vaan se lopetettiin jo 10 jakson jälkeen, joten Tyler pystyy palaamaan takaisin emosarjan hellään huomaan. Fanit tulevat oletettavasti näkemään Calebiä paljonkin, sillä tämä TVLinen uutinen kertoo Blackburnista tulevan series regular eli osa päänäyttelijäjoukkoa. All I can say is, Caleb/Tyler, I <3 you, too!

 

Kuva: Melissa Rauch / CBS

The Big Bang Theoryn voittokulku jatkuu! Ylivoimaisesti Yhdysvaltain katsotuin television komediasarja uusittiin reilu viikko sitten kolmelle seuraavalle kaudelle. Yleensä sarjojen kausiuusinnat on yksi tai kaksi kautta kerrallaan, mutta ei ole mikään ihme, että CBS haluaa pitää kiinni kultamunastaan (tirsk!). Tämä ei tietystikään tarkoita, että kaikki näyttelijät tai sarjan vetäjät olisi kiinnitetty sarjaan myös kolmeksi seuraavaksi kaudeksi; ehei, näyttelijijöiden sopimusneuvottelut käydään aina erikseen, ja niistä riittää ihan kylliksi omaakin draamaa.

 

Kuva: White Collar

Yllä olevan kuvan täysin realistisesta kehoituksesta huolimatta jossain vaiheessa on pakko päästää irti Matt Bomerin esittämästä Neal Caffreystä, sillä White Collar -sarja päättyy pian! Tammikuussa viidennen kautensa päättäneen sarjan kuudes kausi tulee olemaan lyhyt kuuden jakson mittainen, jotta sarja saa ansaitsemansa päätöksen ja kaikki juonikuviot saadaan kurottua umpeen. Faneille tämä uutinen on kenties hiukan bittersweet, sillä sarja loppuu, mutta siihen ehditään tehdä kunnon loppuhuipennus. Suomessa sarja kulkee nimellä Kovat kaulassa, ja ainakin Netflixissä sitä on tarjolla kolmen kauden verran.

 

Kuva: Raising Hope

Huonot uutiset jatkuvat, sillä Raising Hope -sarja lopetetaan myös! Suomessa nimellä Isän tyttö -kulkevan sarjan lopetuspäätös uutisoitiin vain muutama viikko ennen neljännen kauden finaalijaksoa, mutta ainakin Entertainment Weeklyn uutisesta voi päätellä sarjan tekjöiden saaneen ennakkotiedon asiasta, joten finaalijakson voi uskoa olevan tarkoituksella sarjan lopetusjakso eikä pelkästään kauden lopetusjakso.

 

Kuva: Frank Micelotta/FOX

Gleessä Kurt Hummelia esittävä Chris Colfer tulee käsikirjoittamaan yhden jakson Gleehin! Colfer on jo aikaisemmin aloittanut käsikirjoittajan uransa, joten ihan puskista tätä mahtavaa tilaisuutta ei hänelle annettu. TVLine sai kommentit uutiseen Colferilta itseltään, joka kertoi olevansa kaksijakoinen asian suhteen. Hän haluaisi kuulemma kovasti käyttää tilaisuutta hyväkseen ja kirjoittaa jaksoon omasta mielestään hauskimmat kohtaukset ja valita siihen hänen omat lempilaulunsa, mutta toisaalta hän haluaa kirjoittaa parhaan mahdollisen jakson kun kerran tilaisuus on annettu. Odotan mielenkiinnolla tätä jaksoa ja sitä, tuleeko se erottumaan joukosta näinkin erilaisen käsikirjoittajan vuoksi. Colferin käsikirjoittama jakso nähdään myöhemmin tämänhetkisellä viidennellä kaudella.

 

Kuva: ABC

The Bachelor/The Bachelorette -saaga saa jatkoa! Molemmat emosarjat jatkuvat normaalisti, ja tänä kesänä nähdäänkin uusi The Bachelorette -kausi, jonka tähtenä nähdään Andi Dorfman, joka tylytti uusinta Bachelor -tähteä Juan Pabloa ihan huolella. Uusin uutinen koskee kuitenkin franchisen laajentumista jälleen uudella sarjalla. Emosarjojen spin-offina ollaan nähty kolmen kauden verran Bachelor Pad -sarjaa, jossa franchisen sarjoista tutut kilpailijat kilpailevat rahapalkinnoista muodostaen uusia ja uusia pariskuntia luoden samalla käsittämätöntä draamaa. Uusi sarja tulee olemaan uutisen mukaan Padin kaltainen, mutta se tulee sijoittumaan trooppiselle saarelle (meaning less clothes). Uutisessa uutta sarjaa verrattiin vanhaan realitysuosikkiin Temptation Islandiin, joka ensimmäisellä kaudellaan oli minunkin suosikkini. Perinteistä sekoilua ja draamaa on luvassa, mutta ehkä siltikin uskaltaudun katsomaan muutaman jakson tätä!

 

Kommentit

Ravenswoodin loppuminen ja Calebin paluu on loistouutinen! Mulla alkoi koko spinoff ärsyttää jo parin jakson aikana ja viimeistään siinä vaiheessa kun Caleb kävi itkuisia hyvästejä Hannahille jättämässä Rosewoodissa minä (ja aika monet muut...) fanit valittivat facebook-sivuilla sarjan huonoudesta, huomasi aika selvästi että fanit eivät siirtyneet sarjan mukana...

Minä olen sattunut White Collaria katsomaan juurikin vain netflixin kautta maikkarin kanavien käsittämättömien ohjelma-ajoitusten takia, vuosi sitten ekan kauden joka siellä oli ja nyt kun uskaltauduin (addiktiivinen persoona, ei sovi jatkuva netflix mulle... :D ) uudelleen avaamaan palvelun katsoin kaksi seuraavaa kautta, ja jotenkin tuo kuudennen kauden kuusi viimeistä "tarina päätökseen" -systeemi oli mulle ainakin erittäin tervetullut ratkaisu. Vaikka olen tykännyt sarjasta ja vasta kolme ekaa kautta katsonut, niin totesin heti aloittaessa että toivottavasti sitä ei yritetä venyttää kauhean pitkälle kun väistämättä ideat tulevat kulumaan loppuun ja jossain vaiheessa täytyisi valita täysin eri suunta ja siinä saatettaisiin pilata koko hyvä sarja.

Raising Hopen lopettamisesta sen sijaan en voi olla harmissani. Hyvä täytesarja jos ei ole muuta katsottavaa silloin kun se tulee, mutta ekasta kaudesta asti olen ihmetellyt että miten se jatkuu vuosi toisensa jälkeen...

JEE BIG BANG THEORYN KOLMELLE KAUDELLE! :D

Maria Hakkala

Sä taidat kattoo enemmän sarjoja kuin minä! :D

Joo, ymmärsin kanssa, että Ravenswood oli aika pettymys kaikkinensa. Itse en ole sitä katsonut vielä kun olen harmillisesti PLLstäkin jäljessä. Calebhän oli Ravenswoodin pääosassa nimenomaan juuri siksi, että fanit tulisivat mukana; ehkä onkin niin, että Caled ei ole mitään ilman Hannaa.

On kyllä aina huono, jos jotain sarjaa venytetään liian pitkälle. Esimerkiksi HIMYMin tästä viimeisestä kaudesta on sanottu samaa; että se olisi pitänyt lopettaa jo monta kautta sitten. Myös Buffyn loppumiseen oltiin varauduttu vitoskauden finaalijaksolla, ja kaudet 6-7 oli tekijöidenkin mielestä täytettä. Viikko sitten Maikkarilla loppunut Hostages on kai malliesimerkki sarjasta, jonka olisi pitänyt olla vain elokuva tai minisarja. There is only so much you can do with too little.

Mä oon kans muutamaan otteeseen miettiny Raising Hopen katsomista kun se viihtyy tasaisesti viihdesivustoilla, ja sen tapahtumista uutisoidaan jatkuvasti. Sen muutaman kerran kun olen sarjan näytteljöitä tai synopsista katsellut on vaan tullut vahva EVVK-olo.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.