Variety Videos: Kevin Spacey in Call of Duty

The Variety Show

Video: Official Call of Duty: Advanced Warfare Reveal Trailer

Call of Duty: Advanced Warfare julkaistiin marraskuun 4. päivä, ja mielenkiintoisesti tämä suosittu peli päätyi myös tänne The Variety Show -blogiin. Syy tähän on kuitenkin todella yksinkertainen, sillä pelin pääpahiksena nähdään ja kuullaan House of Cards:ista tuttu Kevin Spacey! Tässä yläpuolella nähdään ensimmäisenä yksi pelin trailereista, jossa nähdään reippaasti Spaceyn hahmoa, joka näyttää ja kuulostaa aikas paljon HoC:in Frank Underwoodilta.

Tässä uusimmassa pelissä Call of Duty -pelisarjassa ollaan kohtalaisessa koston ja surun kierteessä perinteisesti first-person shooter -genressä (FPS), ja tähän juonikuvioon Spaceyn hahmo kuuluu erottamattomasti osana monikansallisten yritysten pelikenttää tulevaisuuden utopiassa. Tuota traileria on aika hämmentävää katsoa, sillä hahmosta on todellakin tehty tarkasti Spaceyn näköinen ja oloinen, mikä ei todellakaan ole tapa kaikkien pelihahmojen kohdalla!

Video: Official Call of Duty: Advanced Warfare Live Action Trailer

Call of Duty -peleistä on aikaisempinakin julkaisukertoina tehty niin sanottu live action trailer, jossa yhdistellään pelin animaatiota oikeiden elävien näyttelijöiden kanssa, ja tässä uusimmassa on pääosassa Friday Night Lights -tähti Taylor Kitsch (joka huhujen mukaan on kiinnitetty True Detective:n toiselle kaudelle). Trailerissa Kitschin hahmo puhuu kameralle eli pelaajalle ja etenee tämän kanssa räjähtävissä tilanteissa pidemmälle. Trailerissa vilahtaa myös viime vuoden puhutuimmat tissit vaatetettuna versiona eli Emily Ratajkowski ("Blurred Lines" -video ja tänä vuonna myös Gone Girl -elokuva). Traileri itsessään ei välttämättä noudattele itse pelin tarinaa tai edes tyyliä, mutta aika hyvän perusidean siitä kuitenkin saa, tähdillä höystettynä, totta kai!

Video: Kevin Spacey Interview GameHub TV

Kevin Spacey itse tuntuu olevan aika innoissaan tästä uudesta aluevaltauksesta, sillä jokaisessa löytämässäni haastattelussa hänestä puhkuu into uutta näyttelemisformaattia kohtaan ja koko uutta kokemusta kohtaan. Hän myös myöntää avoimesti, että hänet saatiin houkuteltua peliin mukaan ehdottomasti myös mahdollisuudella laajentaa omaa fanikantaa myös pelimaailmaan päin, ja ovatpa jotkut hänen palkkaamistaan peliin ihmetelleetkin (dafuq? Kevin Spacey?). Spaceyn roolisuoritus on herättänyt huomiota myös valtavirtamediassakin, mikä on varmasti ollut pelin tuottajilla tavoitteenakin Spaceyä palkatessa. Verkkolähteiden mukaan Call of Duty: Advanced Warfare on saanut aika hyviä arvosteluja tiukassa pelimaailmassa, ja Suomessakin julkaisuviikolla se meni heti myyntitilastojen kärkeen!

Löytyykö täältä Call of Duty -faneja? Onko Kevin Spacey vakuuttanut? :)

 

Kommentit

empuska

Conan O'Brienin Lets Play-video pelistä oli aika hupaisa. "No, you don't see, you got dead eyes!"

Maria Hakkala
The Variety Show

Toi on kyl hauska! "And you're Kevin Spacey!" :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.