Video Finds: Ridge Is Back and Angels Wear Thongs

The Variety Show

Ridge on palannut! Suomenkin lehdistössä kohuttu Ronn Mossin poistuminen Kauniit ja rohkeat -sarjasta jätti arvet tosifaneihin, mutta sarjan luojat tekivät perussaippuasarjat: Ridge on palannut takaisin oltuaan vuoden poissa ja vaihdettuaan kasvojaan. Perus. Tässä maistiainen uudesta Ridgestä tositoimissa (not like that).

&feature=c4-overview&list=UUlzCn8DxRSCuMFv_WfzkcrQ

 

Ken Jeong on hurmannut varsinkin Hangover -leffoissa, ja hänet voi bongata myös Community-sarjasta. Hän oli muutama päivä sitten vieraana The Ellen Show'ssa, jossa hänen varsin vakuuttavat tanssimovesit pääsivät esittelyyn jo heti haastattelun aluksi.

 

Victoria's Secret Fashion Show on vuosittainen tapaus Yhdysvalloissa, jolloin on hyväksyttävää kunnollisiltakin julkkiksilta istua kiltisti yleisössä kuola valuen kun enkelit panevat parastaan lavalla. Jopa puhtoinen Taylor Swift voi esiintyä show'ssa imagonsa siitä kärsimättä. Hei, stringit on ihan enkeleiden univormu.

 

Jimmy Fallon, Rashida Jones ja Carrie Underwood vetivät Late Night with Jimmy Fallon -show'ssa vajaa kuukausi sitten mainion sikermän tämän hetken kuumimmista biiseistä uudelleensanoitettuina. Vaikka kantavana teemana onkin thanksgiving, toimii ylensyömisen ja muun sikailun teema myös suomalaiseen jouluun.

&feature=c4-overview-vl&list=PLykzf464sU9-uj2DvWN3k3S6k_EPDw9pN

Kommentoi