WCW: Dianna Agron in Sam Smith Video

The Variety Show

Kuva: Sam Smith

Viikonloppuna jumituimme yhdessä vaiheessa rättiväsyneinä katsomaan erilaisia YouTube-videoita uudesta televisiosta, ja avokkini väsymyksen tasosta kertoi paljon se, että hän antoi minun valita poppibiisin toisensa jälkeen mukisematta. Innostuin myös näyttämään hänelle tämän alla olevan Sam Smithin toisen jättihitin "I'm Not The Only One" musiikkivideon. En ole ikinä oikein tykännyt "Stay With Me" -kappaleesta, ja viimeisen puolen vuoden aikana olen joutunut aika monta kertaa vaihtamaan radiokanavaa työmatkoilla, mutta tämä uudempi sinkku osui ja upposi minullekin.

Videon tarina on traaginen mutta silti aika yleinen, ja Dianna Agron loistaa katkeroituneena vaimona, jonka mies (The Mindy Project -sarjan Chris Messina) käy jatkuvasti vieraissa. Ihanan kotirouvamaiseen henkeen puettu, kammattu ja meikattu Agron on kuvauksellinen joka käänteessä, oli se sitten tupakoimassa hämärässä valaistuksessa tai ajamassa autoa itkusta valuneine ripsiväreineen. Vinkkasin alkuvuodesta Agronin hauskasta roolista The Killersin musiikkivideolla, ja nyt tuntuu hänen olevan kuumaa valuutta musiikkivideoilla tulevaisuudessakin. Aikaisemmin Glee-sarjassa uransa luonut Agron on tällä hetkellä muutenkin kovassa nosteessa, ja hän näyttää luovan oikein varteenotettavaa näyttelijänuraa. Minulle riittää aivan hyvin Agronin katseleminen, sillä hänen klassiset piirteensä ja aina hiukan tylsistyneen arvokas katseensa ovat vain niin lumoavia!

Video: Sam Smith - "I'm Not The Only One"

 

Kommentit

Annemaris

Musta tuntuu et Agronilla ei oo "oikeeta" näyttelijänuraa ollenkaan ku se on vaan nois musavideois nykyää :D Mut toi Sam Smithin video on ihana just Chris Messinan takia. Oon ihan in love koko jätkään Mindy Projectin takia ja tän videon hahmossa on ihana kontrasti Mindy Projectin Danny-hahmoon. I love it.

Maria Hakkala
The Variety Show

Mä luulin kans, et Agron enimmäksen tekee musiikkivideoita ja on julkkis, mutta IMDB kertoi hänellä olevan todella monta ison profiilin leffaprojektia tulossa ja hänet on valittu myös joihinkin 'rising stars to watch' -listauksiin! Ilmeisesti se on vaan kestänyt hetken, että onnistuu vakuuttamaan ihmiset osaavansa tehdä muutakin kuin olla se mean bitch cheearleading-asussa. :)

Annemaris

Quinn Fabray oli kyllä kova hahmo, ainaki sillon ku Glee oli hyvä (eli ekalla kaudella). :D Nojoo, kyllä mä aion tsekata noi leffat, kyl mua kiinnostaa ;)

Kommentoi