What DOES the Fox Say? Ylvis Show alkaa Kutosella

Kuva: Ylvis (Facebook)

"The Fox" -renkutuksellaan kuukausi sitten päivän puheenaiheeksi nousseen norjalaisduo Ylviksen oma talkshow alkaa Kutosella tiistaina 5.11.!

Kuva: Ylvis Official

Vegard ja Bård Ylvisåker -nimisten veljesten komediaduo on jo vuosia ollut pinnalla Norjassa omilla varietee- ja kabaree-tyyppisillä esityksillään, ja vuonna 2011 alkoi heidän oma talkshownsa I Kveld med Ylvis. Superhitti "The Fox" tehtiin alunperin promoamaan tämän ohjelman kolmatta tuotantokautta, ja homma lähti sitten vähän käsistä (tämän postauksen kirjoitushetkellä YouTubessa videolla on 188,291,685 katselua).

http://www.youtube.com/watch?v=1ybfAoohZw8

Hittikaksikkoa on kosiskeltu ihan järjettömän paljon haastatteluihin ja erilaisiin esiintymisiin Yhdysvalloissa, ja yksi niistä harvoista toteutetuista esiintymisistä Jenkeissä oli The Ellen Showssa (love Ellen!). Ellen DeGeneres on tunnettu omassa talkshowssaan nimenomaan päivän hittien ja ihmetysvideoiden kommentoimisesta. Ellenin tiimi oli myös tehnyt ihan älyttömän hyvää taustatutkimusta haastattelua varten (toisin kuin jotkut idiootit, jotka toistavat niitä samoja kysymyksiä aina). Ylviksen pojille myös propsit hyvästä englannin lausumisesta ja valmiudesta puhua sujuvasti toisella kielellä yleisöä samalla viihdyttäen! Haastattelussa selviää myös uusi näkökulma siihen, miksi ketusta lauletaan.

Kuva: Ylvis Official

Ylvis Show Kutosella tiistaisin ja torstaisin klo 22.00 alkaen tiistaina 5.11.

Kommentoi