Winter is coming... in April!

Tammikuun alussa saimme nähdä ensimmäisen trailerin tulevasta neljännestä kaudesta.

 

Pari viikkoa sitten saimme katsottavaksi pitkän videon, jossa on sekä tekijöiden haastatteluita että pätkiä uudelta kaudelta.

 

Pari päivää sitten saimme vielä toisen trailerin, jossa on vieläkin enemmän fiilistelyä uudesta kaudesta.

 

Game of Thronesin neljäs kausi alkaa HBO:lla huhtikuun 4. päivä, ja ajankohdan läheisyyden huomaa selkeästi sarjan medianäkyvyydessä. Sarja ei silti missään vaiheessa ole varsinaisesti ollut poissa otsikoissa viimevuotisen huikean kolmannen kauden jälkeen, ja kokoajan uutisia uudesta kaudesta tulee ripottain. Yllä jakamani videot ovatkin olleet jo ahkerassa levityksessä, joten fanit teistä ovatkin ne jo varmasti nähneet, mutta GoT-nälkään kelpaa varmasti muutama uusintakertakin. Uuteen kauteen (ja joissain tapauksissa jopa sitä seuraavaan kauteen) liittyviä uutisia on toitotettu aika paljon, ja sarja on selkeästi amerikkalaisen viihdemaailman ytimessä, vaikka se aloittikin pienehkönä genresarjana. Kokosin tähän alle tulevaan kauteen liittyviä casting-uutisia ja muuta pientä kivaa. Hyviä uutisia sarjaan liittyen voi jakaa kommenttiboxissa kaikkien iloksi!

  • viime kaudella sarjassa debytoineen Daarion näyttelijän vaihtuminen julkistettiin jo muistaakseni syksyllä, ja sarjan mahdollinen viides kausi tekee Daarion uudesta esittäjästä Michiel Huismanista (Nashvilleseries regularin [en vieläkään ole päässyt yli siitä kuinka erilainen näyttelijä rooliin valittiin]
  • Daeneryksen tulkkia/apuria Missaindeita esittävä Nathalie Emmanuel niin ikään nousee vakituiseksi mahdollisen viidennen kauden toteutuessa
  • Kit Harringtonin mukaan Jon Snow'lle tulee jännät paikat uudella kaudella [aika leppoisaahan Jonilla on ollut tähän asti]
  • Rome-sarjasta tuttu Indira Varma (minulle Bonesin Lontoon jakson englantilainen etsivä) nähdään Ellaria Sandina
  • jo pitkään huhuttu The Red Viper tekee ensiesiintymisensä sarjan uudella kaudella, ja häntä esittää Pedro Pascal
  • Game of Thronesin 3. kausi on nyt saatavilla DVD:llä ja blu-rayllä!
  • Music Television teki pinon haastatteluita GoT-tähtien kanssa, ja videot näistä haastatteluista on katsottavissa MTV:n sivuilla.

 

 

Kuva: HBO

Eikö niin, että HBO Nordic voisi tuoda Suomeen myös Game of Thrones -verkkokaupan? :)

 

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Voi, en malta odottaa, että pääsen näkemään nämä uudet jaksot! Mun mielestä sarjan neloskirja oli paikka paikoin aika puuduttavaa luettavaa, tykkäsin kolmesta ekasta + vitosesta paljon enemmän, mutta uskon, että tästä kaudesta tulee varmasti aivan mahtava! Kunpa se seuraava kirjakin vaan joskus ilmestyisi...

Maria Hakkala

Mä en oo tosiaan lukenu noita kirjoja, mutta oon aika vahvasti myötäeläny avokin lukuelämyksessä! :D Pienen maanittelun jälkeen avokki on suostunut kertomaan mulle isot kuolemat ja muut juonenkäänteet niiden sattuessa, mutta hän ei ole vielä lukenut sitä viidettä kirjaa. Uskon kans, että tästä kaudesta tulee hyvä, mut en tiedä miten Red Weddingiä voi voittaa kohussa. :)

nansk

No niinpä, juuri eilen katselin niitä - ja jestas kuinka paljon pienempi naisten valikoima oli Brittien kuin Jenkkien kaupassa! Nooooou. Tahdon kunnon paidat ja nyt. Ps. EMP:ltä saa tilattua jotain, mutta aika vähän. Mulla on ainakin sellainen Winter is Coming -huppari aikeissa tilata jossain vaiheessa!

Maria Hakkala

Joo, kannattaa ehdottomasti vilkaista kotimaisia erikoisnettikauppoi, jotain voi löytyy! :)

Maria Hakkala

Mä käyn aina välillä läpi kausia kun käyn kuolaamassa jenkkitvyhtiöiden nettikaupoissa, ja mietin aina ihan tosissani, et mitä kiva tilaisin! :D

Psst! www.alphageek.fi -nettikaupasta löytyy ainakin jotain Game of Thrones -tuotteita! :)

nansk

Oberyn Martell, jes! Tätä olen odottanut. Mahdetaanko loputkin Dornen porukasta nähdä jo tällä kaudella? Tulee oikeastaan jännät paikat, kun ei yhtään tiedä mihin asti tämä kausi ehtii viedä - mulle tuli ihan järkytyksenä kuinka kolmoskausi olikin vain about puolet kolmoskirjasta. Tässä kuitenkin mennään varmaan jo nelosen ja vitosen timelinelle asti jo (tai syytä olisi)... Olen koittanyt kytätä kaiken maailman casting-uutisia, mutta ei niistä ainakaan vielä ole mitään kuulunut.

En jaksaisi odottaa. Kuudes neljättä on merkattu kalentereihin. Suren kyllä vieläkin Daarion vaihtumista, koska nyt en ole erottaa tuota jätkää kaikista muista ei-kovin-mieleenjäävistä Westerosin miehistä. Tylsää. No, ehkä tämä vielä tästä auringoksi muuttuu, vaikkei sillä ole vieläkään sinisiä hiuksia :D Onko se uusi kaveri Nashvillessa hyvä?

En ollut nähnyt tuota pidempää videota vielä, kiitos! Ihanan innoissaan kaikesta tuo Gwendoline Christie!

Sagu (Ei varmistettu)

Mä ainakin tykkään tästä uudesta tyypistä Nashvillessa, uskon ettei tule munaamaan Daariona kovin pahasti! :D

Maria Hakkala

Nashvillessä on kyllä tosiaan hyvä, mutta en tiiä voiko sitä pitää varmuutena Daarion roolin onnistumisen suhteen! :D

Maria Hakkala

Vielä ei ole Oberynin ja Ellarian lisäksi ollut muita Dornen porukkaa casting-uutisissa; riippuu tietysti näytetäänkö ne ainoostaan poissa omalta alueeltaan vai miten, että näkyykö muuta porukkaa. On kyllä hämmentävää kun noi kaudet ei meekään yks yhteen kirjojen kanssa, mut se on ehkä hyväkin, et on kirjat lukeneillekin jotain jännitettävää!

Toi uus Daarion on kyllä hyvä Nashvillessä, mutta siinä se sopiikin rooliinsa hyvin; oon kans vähän epäileväinen sen Daarion roolin suhteen. Se ensimmäinen Daario oli kyllä jotenkin tosi korostetun seksuaalinen; onko hahmo kirjoissa sellanen? :)

nansk

On se oikeastaan, joo :D Että saa nähdä kuinka tässä käy. Toivotaan parasta!

pieta
Ruista Ranteessa

Tavallaan odotan Game of Thronesia, mutta tavallaan mua ärsyttää koko sarja! :D Noh, kai se sitten nädään taas millä fiiliksillä kun alkaa katsomaan :)

Maria Hakkala

Hei, tiäkkö, toi on aika lähellä mun omia fiiliksiä! :D Katson uudet jaksot kyllä aivan varmasti, mutta en välttämättä laske sekuntteja niiden ilmestymiseen. :)

Kommentoi