Ladataan...

En ole hetkeen törmännyt ihanampaan ja sopivampaan kuvaukseen perheestä kuin tämä yllä olevassa kuvassa oleva lausahdus muutaman viikon takaisesta Glee-jaksosta! Ilmeisesti kuvauksella on pitempikin historia, mikä ei yllätä minua yhtään. Näin viikonlopun rauhassa tai kaaoksessa voi pysähtyä hetkeksi miettimään, onko omassa perheessä enemmän sitä makeutta vai outoja sattumia, ja löytyykö televisiosarjoista joku täydellisesti tätä kuvausta vastaava tapaus.

Mikä televisioperhe on mielestäsi täydellinen kaikessa omalaatuisuudessaan?

 

Kuva: FOX

Ladataan...

Ihanaa: perjantai! Toivottavasti en kovasti väännä veistä joidenkin ihmisten haavassa, mutta minulla on tänään myös lomapäivä! Olen ripotellut talvilomapäiviäni ympäri syksyä ja talvea, joten iloa on riittänyt useammallekin viikolle. Tänään suunnitelmissa on puuhailla kaikkea järkevää (blogijuttuja ja hääsuunnittelua) sekä vähemmän järkevää (American Idol:in uusin jakso) ja iltapäivällä hurauttaa Pirkanmaalle vanhempieni luo viikonlopun viettoon. Avokki lähtee viettämään kavereidensa kanssa äijäviikonloppua Lahteen, joten meillä molemmilla on edessä mukava viikonloppu. Ensi viikonloppuna meillä saattaakin olla tiedossa jotain hauskaa ja jännittävää...

Tänään perjantaina ihanaa iltaa voi viettää monenkin ohjelman parissa, ja yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista on Yle TV2:n uutuus Sohvaperunat, jossa seurataan, kun tavalliset pulliaiset katsovat televisiota. Omalaatuisesta ideastaan huolimatta tämä konsepti on menestynyt jo maailmalla, ja esimerkiksi ihana chick-lit-kirjailija Marian Keyes on brittiläisen Strictly Come Dancing -tanssirealityn fanina tehnyt samanlaisia 'katson televisiota' -videoita! En kuullut tästä Sohvaperunoiden osallistujahausta ollenkaan etukäteen, sillä minun olisi ehkä pitänyt hakea ohjelmaan. Ei sillä, etteikö minulla olisi jotain sanottavaa televisio-ohjelmista. Olen kyllä tietoinen siitä, että minun kanssa ohjelmien katsominen voi olla harvinaisen ärsyttävää, sillä haluan jakaa kanssakatsojilleni kaiken mahdollisen nippelitiedon, mitä mieleeni tulee ohjelmaa katsottaessa. Toisaalta, pitäähän näissä realityohjelmissa olla aina se yksi, jota kaikki vihaavat? :) Tästä ohjelmasta ja sen konseptista inspiroituneena olen alkanut miettiä videopostauksen tekoa, mutta ensin täytyy harjoitella editointia, sillä ihan normielämässäkin vihaan kohtalaisen paljon hengityksen ääntä, saati sitten videossa. Oh, God, en taida olla kovin helppo ihminen. :)

Tuhansilla ihmisillä ympäri maailmaa tämä perjantai on ollut kalenterissa jo kuukausia, sillä tänään Netflixiin on ilmestynyt katsottavaksi House of Cards -hittisarjan kolmas tuotantokausi kokonaisuudessaan! Jos et ole sarjaa katsonut ollenkaan, tai et olet katsonut toista kautta vielä loppuun asti, pysy hyvin kaukana kaikesta kolmanteen kauteen liittyvästä materiaalista, sillä tässä sarjassa jo hahmojen tittelit paljastavat asioita sarjan juonesta. Katsoin avokin seurassa toisen kauden viimeiset minuutit, ja olen hänen ansiostaan yleisestikin aika hyvin perillä sarjan tapahtumista, ja voin sanoa, että tuo kolmas kausi on varmasti äärimmäisen mielenkiintoinen ja ennen kaikkea kutkuttava! Sarjan uusimmat jaksot voi tosiaan hotkaista kerralla vaikka tämän yhden viikonlopun aikana, mutta sitten odotus seuraaviin jaksoihin on entistä tuskallisempi...

Joko olette tutustunut Subilla pyörivään Luovat hullut -sarjaan? Tämä Robin Williamsin viimeiseksi televisiotekeleeksi jäänyt komediasarja tuntuu menevän monelta ohi Suomessa, ehkäpä liian pienen mainostuksen takia, joten äkkiä katsomaan! MTV Katsomokin muistuttaa Facebook-sivuillaan, että sarjan ensimmäinen jakso on vielä maanantaihin asti katsottavissa verkkopalvelussa. Sarjan pikaisen esittelyn voi käydä lukemassa parin viikon takaisesta postauksestani, ja pieni varoituksen sana: ensimmäisten jaksojen jälkeen voitte tuntea äärimmäistä kateutta Williamsin ja kumppanien komediakyvyistä ja varsinkin improheittäytymisestä! :)

Minun viikonloppumenojani voi seurailla paremmin Instagramista, ja aion kovasti yrittää viikonlopun aikana ottaa paljon kuvia blogia varten! Mahtavan viikonlopun kautta vielä parempaan seuraavaan viikkoon! Joo, joo, nyt lopetan tämän ylienergisen lässyttämisen. :)

Muistakaa: viikonloppu ei ole viikonloppu ilman television yliannostusta!

 

Kuvat: 1. Yle, 2. MTV Oy

Ladataan...

Kuva: HBO Nordic

Huh! Tämä alkuviikko on ollut vauhdikas, ja tuntuu, että nyt on vasta ensimmäisen kerran mahdollisuus hengähtää! Pikkuveljeni oli tyttöystävänsä kanssa meillä hiihtolomaa viettämässä, ja illat sujuivat heidän kanssaan hengatessa. Kävimme di Trevissä syömässä yhdessä, ja shoppailun lisäksi ohjelmaan kuului paljon television katselua. Näytimme avokin kanssa nuorille söpöläisille HBO Nordicilta Vikings-sarjan pilottijakson, josta pikkuveljeni ei toivonut tykkäävänsä, koska vanhemmillani ei ole kotona HBO Nordicia; tulisi veljelle aika pitkä aika nähdä seuraava jakso! Jäimme avokin kanssa ensimmäisen jakson jälkeen miettimään, että pitäisi kyllä katsoa nuo Vikings-jaksot ajan tasalle, varsinkin, kun sarjan kolmas kausi alkoi muutama päivä sitten HBO Nordicilla.

Kuva: Netflix

Muuten katselimme pari elokuvaa ja satunnaisia sarjapätkiä Netflixin puolelta, ja valikoimia selaillessa itselläni vahvistui tunne siitä, että Netflix keskittyy tällä hetkellä selkeästi elokuviin sekä omiin huippusarjoihinsa. Tuntuu, että muiden sarjojen uusia kausia ei tule palveluun samaa tahtia kuin ennen, ja onhan se ymmärrettävää, että rahoja ja voimavaroja uppoaa uusien alkuperäissarjojen tuottamiseen. Uusia hyviä elokuvia palveluun tuntuu ilmestyvän jatkuvasti, mutta odottelen kärsivällisesti uusia kausia lempisarjoihini. Toisaalta, voisin luovuttaa ja katsoa läpi ainakin perjantaina kolmannen kautensa saavan House of Cards:in! Avokki ainakin on sarjan fani; onko täällä muitakin faneja? :)

Kuva: Liv

Olen tässä myös miettinyt, että pitäisikö ensi viikolla pistää pystyyn jonkinlainen kisakatsomo Temptation Island Suomi -realityn avausjaksoa varten? Sarjassa parisuhteensa alttiiksi laittavat pariskunnat julkistettiin vihdoin tänään, ja sinkut ovat olleet tiedossa jo pitempään hoitaen enemmän sarjan markkinointia. Pilottijakso nähdään Livillä ensi viikon keskiviikkona. Ohjelmasta tulee joko suurin train wreck ikinä tai kevään katsotuin ohjelma, ja kenties molempia!

Kuva: Netflix

Pikkuhiljaa alan myös ymmärtää, että kevät on jo ihan nurkan takana ja siten myös monien sarjojen kausien loput. Esimerkiksi Glee:n lyhennettyä viimeistä tuotantokautta on jäljellä enää muutamia hassuja jaksoja, ja Instagramissa voi seurata sarjan tähtien herkkiä jäähyväisiä televisiokodilleen. Kausien loput tuo muiden sarjojen kohdalla esiin myös jännittävät hetket mahdollisesta jatkosta, sillä keskivertosarjojen kohdalla päätös seuraavasta kaudesta tehdään monesti vasta viimeisien jaksojen pyöriessä televisiossa. Riemun ja pettymysten hetkien jälkeen alkukesästä alkavatkin jo kesäkauden sarjat, joista yhtenä suurimpana on tietysti Orange Is the New Black, jonka tiimoilta juuri ilmoitettiin yhden suuren hahmon jättävän kolmannen kauden väliin. Kuultiinpa tänään sellainenkin jännä uutinen, että monien lapsuusuosikki Ankronikka saattaa saada jatkoa muutaman vuoden sisällä! Ja oho: Lady Gaga on American Horror Story:n viidennen kauden päätähti!

Joko kävitte lukemassa eilisen LGBT-aiheisen postauksen, jonka kirjoitti ensimmäinen vieraskirjoittajani Annemaris? Täytyy ehdottomasti ottaa vieraskirjoittaja tavaksi, niin mukavaa oli puuhata postausta yhdessä vakikommentoijani kanssa! On muutenkin niin virkistävää olla yhteyksissä teidän lukijoiden kanssa, ja jonkinlainen lukijailta on jo jonkin aikaa kytenyt ajatuksissa. Olisiko teistä sellaiseen lähtijöiksi? :)

Ja muistakaa: keskiviikko on jo melkein perjantai! :D

 

Pages