Ladataan...
The Variety Show

Vuoden ensimmäinen puolikas tuntuu niin kaukaiselta, sillä tuolloin mieleni täytti vanhempainvapaa, joka venytti liikaa sekä aikaa kalenterista että tilaa päässäni. Kesän myötä kuvioihin tuli pitkä yhteinen loma, joka loppui päiväkotiarjen opetteluun. Yritin löytää töitä, vaikka samaan aikaan haaveilin aivan uusista urista. Syksyllä otin ensimmäiset askeleet uusia unelmia kohti, ja juhlistimme marraskuussa mieheni monivuotisen urakan päätöstä väitöstilaisuuden merkeissä. Siinä välissä elämän arvaamattomuus tipautti tulevaisuudelta pohjan syöpädiagnoosin muodossa.

Miten sitten mietin tätä kulunutta syksyä?

Näytän kieltä syövälle.

Taputan kättä sydämeni päällä ajatellessani miestäni, poikaani ja meidän ikiomaa onnellista perhettä.

Kiitän mielessäni ystäviä ja perhettä, jotka ovat lähettäneet lämpimiä ajatuksia ja konkreettista apua vaikeina ja hyvinä aikoina.

Odotan varovaisella innolla uutta vuotta, jolloin toivottavasti saan keskittyä oman elämäni ja uuden uran rakentamiseen.

 

Sain juuri ennen joulua kuulla, että syöpä ei ole levinnyt, mutta suuren uusiutumisriskin takia tilannetta seurataan tarkasti. On outoa, että nyt ainakin pari-kolme kuukautta kerrallaan voin elää niin tavallista elämää kuin se vaan onnistuu tässä tilanteessa. Pelottaa silti, mutta mieli jo suunnittelee elämää.

 

 

 

 

 

Kuva: S. Aaltonen.

Ladataan...
The Variety Show

Kaipaatko vielä joulupyhille ominaista todellisuuspakoa? Vähän ehkä aivot nollaavaa, harmitonta viihdettä? Kardashian-Jenner-perheen saaga jatkuu jälleen uuden realitysarjan parissa, kun Life of Kylie alkaa AVA:lla keskiviikkona 27. joulukuuta. Tällä kertaa kameran valoissa loistaa perheen nuorimmainen, Kylie Jenner, joka on nopeasti noussut vanhempien sisartensa ohi maailmanmaineeseen.

Kylie Jennerin oma sarja sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa tämän vuoden elokuussa, ja vain muutama päivä kahdeksanosaisen ensimmäisen kauden päätyttyä useat uutislähteet julistivat 20-vuotiaan Kylien olevan raskaana.

Video: Kylie Jenner Freaks Over Stars at 2017 Met Gala Table | Life of Kylie | E!

Vaikka Kardashian-Jennereitä syytetään elämänsä myymisestä ja kaiken mahdollisen hyväksikäyttämisestä julkisuuden vuoksi, hallitsevat he tarkoin tiettyjä osa-alueita elämässään. Kylie Jennerin omaa Life of Kylie -sarjaa on kritisoitu liian siloitellusta kuvasta, sillä siskoihinsa verrattuna hän paljastaa itsestään verrattain vähän omassa ohjelmassaan.

Kylie Jenner on myös piilotellut julkisuudelta raskausuutisten paljastuttua, eikä hänestä ole edes saatu yhtään vauvamahakuvaa. Yksityisyyttään tällä hetkellä äärettömän tarkasti suojeleva Jenner ei edes ottanut osaa perheen perinteiseen joulukorttiin, vaikka siinä veikattiin viimeinkin vahvistettavan Jennerin raskauden.

Vauvaonnea on perheeseen luvassa reippaasti ihan lyhyen ajan sisällä, sillä Jennerin lisäksi raskaana on hänen isosiskonsa Khloé Kardashian, ja Kim Kardashian-West odottaa kolmatta lastaan sijaissynnyttäjän kautta. On mielenkiintoista nähdä, miten tämä vauvakausi vaikuttaa naisten realitysarjoihin ja elämään julkkiksena. Toistaiseksi ainakin lapset ovat olleet mukana jo legendaariseksi muodostuneessa sarjassa Keeping Up with the Kardashians, mutta jokainen äiti ja isä päättää asiasta omalla tavallaan.

 

 

Life of Kylie

AVA ke 27.12. klo 20.00 & 20.30

 

P.S. Itse en katso tätäkään realitysarjaa, mutta seuraan silti tiiviisti näiden ja monien muiden julkkisten elämää viihdeuutisten ja sosiaalisen median kautta!

 

 

 

 

Kuva: AVA.

Ladataan...
The Variety Show

Siskonpeti: Musta joulu - Siskonpedin jouluspecial  to 21.12. klo 21.00 Yle TV2 ja Yle Areena

"Jouluisessa teemajaksossa pistetään vuoden synkimpään ajankohtaan sijoittuva juhla halki, poikki ja pinoon. Siskonpedin joulussa haisee vahva glögi, pipari ja joulupukin henki.

Joulu-jaksossa nähdään marttyyriäiti, joka ei anna lastensa osallistua jouluraatamiseen, toimistolla burn outissa koko joulun viettänyt nainen ja aikuisten joululahjatoivelaulu.

Entä mitä kuuluu Tuhkimolle, Prinsessa Ruususelle, Lumikille ja Bellelle joulun jälkeen? Tai mitä käsitellään Marian ja Joosefiin pariterapiassa? Miten uusioperhejoulu sujuu exän uuden tyttöystävän kanssa?

Siskonpedin joulussa koti siivotaan neljä kertaa, kasvatetaan itse joulukinkku ja hoidetaan jouluaatto minuuttiaikataululla.
Jouluyön rauhan laskeutuessa juodaan yksi siideri, itketään vähän ja mennään nukkumaan." (Yle)

Luottomies jouluspeciaali  la 23.12. klo 19.22 Yle TV2 ja Yle Areena

"Tommia harmittaa kun sukulaiset ovat tulossa pilaamaan mukavan perhejoulun. Muuttuuko mieli isosta yllätyksestä?" (Yle)

Ankeisen joulutervehdys  su 24.12. klo 20.10 MTV3 ja MTV Katsomo

"Ankeisen joulutervehdys on musta komedia, jossa on mm. pukinkaappausta, aasin piilotusta, menneisyyden haamuja, Aina Inkerille tyypillistä epätyytyväisyyttä ja tietenkin suomalaisten huumorihermoon iskevää katkeruutta. Näissä joulunajan klassikkotarinoissa kierretään Ainan sapekkaan huumorin kautta aina muinaisesta Nasaretista takaisin kotoisan lähiöbensiksen pihalle." (MTV3)

Doc Martin  ti 26.12. klo 17.10 Yle TV1 ja Yle Areena

Suositun ja lämminhenkisen brittidraamasarjan 7. kauden uusinnat ovat pyörineet Yle TV1:llä koko syksyn sunnuntaisin, ja tapaninpäivänä on vihdoin luvassa upouusia jaksoja! 8. tuotantokauden uudet jaksot pyörivät arkipäivisin klo 17.10, ja uusinnat ovat aina seuraavana arkipäivänä klo 10.00.

Karma 2  pe 29.- su 31.12. Instagram Stories

Suomen (ja kenties koko maailman) ensimmäinen Insta Stories -sarja Karma saa joulun välipäivinä jatkoa, kun sarjan toinen osa julkaistaan livenä sarjan Instagram-tilin Stories-toiminnossa perjantaista sunnuntaihin 29.-31.12. Sarjan tarkemman esittelyn voi käydä lukemassa aiemmasta postauksestani, ja ensimmäisen osan voi käydä katsomassa nyt myös YouTubesta. Kannattaa olla valmiina ja tarkkana: sarja on parhaimmillaan, kun sitä seuraa reaaliajassa!

 

Lisäksi joulun aikaan tulee televisiosta perinteisesti aivan huikeat määrät elokuvia sekä paljon erilaisia musiikin erikoisohjelmia, ja esim. Yle Areenassa voi uppoutua perinteisen joulujakson lisäksi myös legendaarisen Metsolat-sarjan koko tuotantoon!

 

Mitä sinä katsot jouluna televisiosta? Jaa omat vinkkisi kommenteissa!

 

 

 

 

 

Kuvat: Yle, Yle, MTV3, Yle, Yle.

Pages