Ladataan...
The Variety Show

Tämä oli ihan tavallinen maanantai, kunnes Kupittaan Cittarin parkkihallissa meinasin päästää ilon huudon valloilleen: prinssi Harry ja Meghan Markle ovat menneet kihloihin!! Ihanaa!

Olen aina ollut kuninkaallisfani, ja prinssi Harryn elämää on tullut seurattua mielenkiinnolla, koska hän on samanikäinen kanssani. Olen innolla seurannut Harryn ja Meghanin romanssin kulkua sen julkisuuteen vuotamisesta asti, ja jo jonkin aikaa on ollut aika selvää, että kihlaus on tulossa, mutta en oikeasti uskonut sen tapahtuvan näin nopeasti.

Aivan parasta maanantaiterapiaa kaikille!

Video: Meghan Markle and Prince Harry’s first TV interview in full (The Guardian)

Prinssi Harryn ja Suits-sarjasta tutun Meghan Marklen parisuhde on varmasti järisyttänyt vanhoillisempia piirejä, vaikka heidän saamansa julkinen tuki onkin ollut merkittävää alusta asti. Kun suhde tuli julki ja Meghanin ahdistelu alkoi, teki Harry harvinaisen vedon ja pyysi lehdistöä ja yleisöä julkisesti jättämään Meghanin rauhaan. Tämä inhimillisyyden ja avoimuuden ele valloitti varmasti ne viimeisetkin epäilijät, vaikka silti jäi jäljelle niitä idiootteja, jotka huutelivat Meghanin afrikkalaisamerikkalaisen veren olevan ongelma kuninkaallisessa avioliitossa.

Koko maailma on varmasti vain odottanut prinssi Harryn löytävän mukavan ja hurmaavan puolison itselleen, jotta hänkin saisi elämäänsä onnea ja turvaa, ja hänen suhde Meghaniin vaikuttaa, ainakin näin ulkopuolisen silmin, juuri siltä, minkä jokainen voi itse tarkistaa tuoreesta kihlajaishaastattelusta yllä olevalla videolla. Meghan on nyt loppuvan näyttelijänuransa ohella tehnyt jo pitkään hyväntekeväisyyttä, joten hyppy ammattikuninkaallisen rooliin ei välttämättä ole aivan liian suuri, eikä julkisesta urasta ole varmasti haittaakaan PR-osaamisen kannalta.

Ja hei, c'moon, onhan ne niin söpöjä yhdessä, ja jee, kuninkaalliset häät ensi keväänä!

 

 

 

 

 

Kuva: People.

Ladataan...
The Variety Show

Eilen Yhdysvalloissa juhlittiin kiitospäivää, ja somefeedini ovat täyttyneet jenkkituttujen ja -julkkisten Thanksgiving-fiilistelystä. Kuvat ovat yhtä kalkkunaa ja piirakkaa, ja teksteissä kiitetään perhettä, Jumalaa ja elämää. Suomalaisille kiitospäivä on vieraampi käsite, mutta populaarikulttuuri on varmistanut meidänkin tietävän sen perusasiat, ja juhlapyhän tärkeys aukeaa helpommin toteamalla, että amerikkalaisille kiitospäivä on vähän kuin suomalaisten joulu: aikaa perheelle, hyvälle ruoalle ja oman elämän summaamiselle.

Minä olen kiitollinen tällä hetkellä monesta asiasta, joista tärkeimpänä on terveys. Ainakin toistaiseksi paranen leikkauksesta hyvää vauhtia, ja ennen ensi viikolla saapuvia tuloksia voin teeskennellä, että kaikki on jatkossakin hyvin. Perhe on tärkeintä, ja päivittäin mieheni kanssa ihmettelemme, kuinka tuollaisen pienen touhutaaperon kanssa voi olla niin hauskaa. Yhdessä nauraminen ja itkeminen on sitä elämää, mitä minä haluan elää.

Luonnollisesti olen kiitollinen myös televisiosarjoista, sillä pinnalliselta kuulostavan syyn taustalla on myös mainio pakokeino todellisuudesta, kun mielessä on päällimmäisenä huoli leikkaushaavoista ja omasta voinnista ja tulevaisuudesta. Viime aikoina olen katsonut paljon Scorpion-sarjaa uudestaan, kun odottelen kolmannen kauden ilmestymistä Netflixiin. Sarja on huippu ihan pelkältäänkin, mutta sen pariin palaaminen on kuin kotiin tulisi: lämminhenkistä, jännittävää, mukavaa.

 

Mistä (sarjoista) sinä olet kiitollinen juuri nyt?

 

P.S. Olen myös äärimmäisen kiitollinen Black Friday -tarjouksista. Tarjoushaukan joululahjalista kiittää!

 

 

 

 

 

Kuva: CBS.

Ladataan...
The Variety Show

Näyttääkö Star Trek: Discovery -uutuussarjan Hugh Culber -hahmon näyttelijä tutulta? Ai, ei vai? Kaiva muistoja vähän kauempaa... Jaaaaa vielä hiukan kauempaa... Siellä! Wilson Cruz ihastutti 90-luvulla legendaarisessa My So-Called Life -sarjassa Angelan ystävänä Rickienä!

Jos Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin romaanit ovat lempikirjojasi, kiinnostaa sinua kenties yllä olevan kuvan herrasmiehet eli David Tennant (Doctor Who) ja Michael Sheen (Masters of Sex) rooliasuissaan Gaimanin ja Pratchettin Good Omens -kirjan sarjaversion kuvauksissa. Kuusiosainen minisarja ilmestyy vuonna 2019 Amazonin alkuperäissarjana, ja paraikaa Lontoossa ja Etelä-Afrikassa kuvattassa sarjassa nähdään muissa rooleissa mm. Anna Maxwell Martin (The Bletchley Circle), Jon Hamm (Mad Men) ja Miranda Richardson (Harry Potter -elokuvat).

Ensimmäinen kausi sai kaikki rakastamaan televisiosarjojen kuihtuvaa taidemuotoa ja osaltaan kiihdytti sarjojen uutta nousua sekä huipputekijöiden siirtymistä myös pienemmän ruudun puolelle; toinen kausi petti kohtuuttoman suuret odotukset suurista tähdistä ja etukäteishypetyksestä huolimatta ja käytännössä tappoi sarjan tulevaisuuden. Niin vain HBO ottaa sittenkin uuden riskin True Detective -sarjan suhteen!

Elokuun lopussa vahvistettiin 3. kauden toteutuminen, ja uuden kauden pääosaa esittää tuore Oscar-voittaja Mahershala Ali (Moonlight). Uusi tarina seikkailee Yhdysvaltain Ozark-vuorien alueella ja ensimmäisen kauden tapaan usealla eri aikakaudella. Käsikirjoituksesta vastaa jälleen palkittu Nic Pizzolatto.

Video: Carpool Karaoke with P!nk The Late Late Show with James Corden

Carpool Karaoke on mahtava keksintö, ja on hienoa, että sen ansiosta James Corden on ponnahtanut late night -isäntien huippujoukkoon, mutta usein liika on liikaa, ja koko hommasta on mennyt minulta maku jo aikoja sitten. Välillä tuntuu siltä, että kaikki tekevät oman karaokejaksonsa, mutta aina toisinaan jaksan taas innostua konseptista ja ihastella sen omaperäisyyttä ja toimivuutta. Tällainen hetki tuli taas, kun bongasin P!nkin autokaraokejakson! P!nk on yksi lempiartisteistani, joka aina onnistuu yllättämään oman tiensä kulkemisella, ja hänen hittinsä ovat tahdittaneet omaa elämääni jo teiniajoista lähtien. Hän on myös mahtavan aito ja välitön persoona.

Video: Noin viikon uutiset "Naton takii"

En varsinaisesti seuraa tai katso Noin viikon uutiset -satiiriohjelmaa, mutta aina kun televisio sattuu olemaan oikeaan aikaan auki, huomaan hörähteleväni hyville jutuille, ja niin kävi jälleen viime viikolla. Suomessa ei tehdä tarpeeksi satiiria tai varsinkaan hauskoja parodiavideoita tähän tyyliin ajankohtaisesti, joten lisää tällaista!

 

 

 

 

 

Kuvat: Netflix, Neil Gaiman, HBO Nordic.

Pages