16.11.

Väriterapiaa

Syntymäpäivä. Tänään se on, 16.11. Vanhenin jälleen vuoden, olen vuoden lähempänä kuuttakymmentä, en kuitenkaan onneksi ihan kauhean lähellä.

Synttäreitäni en erikoisemmin viettänyt, normaali kiireinen työpäivä. Lähimmät työkaverit kyllä tiesivät, mutta unohtivat. Ei haittaa. Käsityökerhossa kerroin jo edellisellä viikolla kun se sattumalta osui torstaille. Lupasin siis tarjota jotakin. Ja tarjosinkin, Fazerin kääretorttua ja suklaata. Kääretortut on syöty parempiin suihin, mutta suklaata jäi hieman vielä kotiinkin.

Marraskuu on minusta aika ikävä kuukausi, pimeä ja märkä. Välillä olen harmissani että synttärini on silloin, välillä tuntuu taas piristävältä. Kerhossa minulle jopa laulettiin kun tulin viimeisenä. En työmatkani takia ihan ehdi alkuun.

Ensi viikolla on tyttären synttärit. Olemme siis molemmat skorpioneja. Emme kuitenkaan kalistele pistimiä vaan olemme läheisiä toisillemme. Ehkä meillä on jokin pehmentävä nouseva merkki.

Minulle on joskus muutama ihminen sanonut että tiesi minun olevan skorpioni ennen kuin se kerrottiinkaan. En sitten osaa sanoa mitkä ominaisuudet itsessäni olisivat sitä tyypillistä skorpionia.

Uskotteko te horoskooppeihin? Mitäs kaikkia horoskooppimerkkejä lukijoiden keskuudesta löytyy?

 

Kommentit

Suttastiina

Onnea!

Mie olen Vaaka - koko muu pesue on Jousimiehiä eli meillä riittää kakkua Joulukuussa...
En usko lehtien horoskooppeihin, mutta periaatteessa uskon syntymäajan vaikuttavan persoonaan. Tyttärelle teetti hänen kummitätinsä syntymähoroskoopin ja pistettiin se kastejuhlan jälkeen talteen...otettiin esille rippijuhlissa ja hyvin täsmäsi luonteen kehitys ja piirteet neitoseen. Pelottavaa melkeinpä.

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kiitos onnitteluista. Minäkin suhtaudun hieman varauksella horoskooppeihin, mutta kyllä niissä varmaan joku taika on. :)

sharks
by a mile

Hurjasti onnea syntymäpäivänä!

Olen itse kalat. Vaikka en usko horoskooppeihin kuin siltä osin, että ihmiset projisoivat niihin omia odotuksiaan, osa kaloille luontaisista piirteistä sopii kyllä minuun kuin nappi silmään, varsinkin herkkyys ja päättämättömyys. :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kiitos onnitteluista. Horoskoopit on mielenkiintoisia. :)

Yhtä sirkusta!

En usko, enkä koskaan lue horoskooppeja. Olen itse kauris (syntynyt jouluaattona), mutta en tiedä edes kauriin piirteitä, kun ei kiinnosta horoskooppijutut millään tavalla. Ainoastaan ehkä se mikä olet horoskoopissa, vaikka ei silläkään ole väliä. Mieheni on skorpioni. Hänellä myös on ensi viikolla synttärit ja tuplasti onnea teille, tänään kuitenkin Sinulle!!! ღ ღ ღ ღ ღ

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kiitos onnitteluista. Mikä päivä sun miehellä on synttärit? Mahtaako osua lähelle mun tyttären päivää?

Yhtä sirkusta!

21.11

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Päivällä heittää, tytär on 22.11. :D

Pieni Merenneito

Seitsemän tuntia myöhästyneet onnittelut!
Mä en usko horoskooppeihin :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kiitos. :)

Kommentoi