kanelinen granola

Sokerittoman, mutta herkullisen granolan löytäminen kaupan hyllyltä on lähes sula mahdottomuus. Itse tehtynä saa granolaan juuri mieleisensä mausteet, pähkinät ja hedelmät. Tähän tekeleeseenkin heitin kaikkea hyvää mitä kaapista sattui löytymään. Makumaailma on kanelin ansiosta jopa jouluinen, mutta hiton hyvä! 

thumbnail.jpeg

Granolaa valtavan purkin verran

  • 7dl kaurahiutaleita
  • 1 dl kookosöljyä
  • 2 rkl maapähkinävoita
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • siemeniä
  • kanelia
  • kardemummaa
  • kourallinen kuivattuja taateleita
  • kourallinen kuivattuja aprikooseja

Sulattele hetki kookosöljyä ja maapähkinävoita kipossa mikrossa. Lisää vaahterasiirappi. Sekoita kaurahiutaleiden ja siemenien sekaan. Iske pellille ja mausta kanelilla ja kardemummalla. Paahda leivinpaperilla vuoratulla pellillä noin 15-20 min 175 asteisessa uunissa. Varo polttamasta! Kun granola on jäähtynyt, lisää pilkotut kuivatut hedelmät ja nauti kaurajugurtin tai juoman kanssa aamupalalla tai välipalaksi. Säilytä herkku kuivassa purkissa.

 

Huumaavia granolahetkiä,

Oona

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *