nyhtökaurapasta karamellisoidulla sipulilla, sienillä ja kirsikkatomaatilla

Kermainen pasta karamellisoidulla sipulilla, sienillä ja kirsikkatomaatilla on mielestäni määritelmä onnellisuudelle. Tai oikeastaan mikä tahansa pasta tekee onnelliseksi, mutta tämä erityisesti. Täyteläistä, terveellistä ja kermaista.

IMG_5874.JPG

Nyhtökaurapasta 3-4 syöjälle

  • 2 sipulia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 1 pkt tomaatinmakuista nyhtökauraa
  • 200g sieniä
  • 250ml kaurakermaa
  • 1/2 kasvisliemikuutio sulatettuna 1dl kuumaan veteen
  •  2 rkl ravintohiivahiutaleita
  • suolaa
  • pippuria
  • chilihiutaleita
  • 150g kirsikkatomaatteja
  • persilijaa
  • tagliatelle tai pappaerdelle pastaa

Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja karamellisoi oliiviöljyssä ja vaahterasiirapissa. Lisää valkosipuli, sienet ja nyhtökaura ja jatka kuullottamista, kunnes sienet pehmenevät. Kaada pannulle kaurakerma, kasvisliemi sekä ravintohiivahiutaleet. Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, persilijalla ja lisää tomaatit mukaan. Keitä pasta suolatussa vedessä. Asettele pasta ja kastike lautasille ja koristele persilijalla.

 

herkullista pastapäivää,

Oona

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *