1. adventti

Vihreitä unelmia

Sain herätessä idean adventtikynttilöistä ja asetelma oli vartin päästä valmis. Otin kuviakin ja olin oikein tyytyväinen, kunnes illalla tajusin, että adventtejahan on neljä, eikä kolme. Kuinkahan hajamieliseksi sitä voi tulla ennen dementiadiagnoosia. Mandariininkuorisydämien ja kanelitankojen kaverina on huikeantuoksuosia tähtianiksia.

Tänään saatiin ulkokynttilät sytytettyä ja glögit nautittiin kasvihuoneessa suunnitellusti, eikä pojatkaan kauheasti vastustelleet. Instasta löytyy pari videota, kaikki valot eivät olleet ihan yhtä näyttäviä, kuin oli toiveissa :) Toisaalta kasvihuoneen valoissa taas on luxeja vähän turhankin paljon, joten keskimäärin hyvin.

Sitä ennen leivottiin kuopuksen kanssa joulutorttuja esikoisen tehdessä ruokaa. Pojat vuorottelivat myös apuna joulukorttipajassa. En muista, koska olisin saanut kortit näin nopeasti askarreltua ja vielä hyvissä ajoin. On aina hienoa saada jälkikasvu ulos huoneistaan ja puuhaamaan jotakin yhdessä. Se on noiden lukiolaisten kanssa vähän haastavaa, kun vetoavat aina läksyihin, vaikka jotain ihan muuta siellä tietokoneella yleensä taidetaan puuhastella.

Toivottavasti huomenna saadaan lunta, siitä tulisi heti joulufiilis!

 

Kommentoi