Singing in the rain

Vihreitä unelmia

Meillä on tänään taas tullut vettä vähän väliä aivan taivaan täydeltä. Todennäköisesti saman verran kuin normaalikesinä heinäkuussa yhteensä. Ja eilen illalla kun kävin puolen yön aikaan hakemassa hamsterille voikukkaa ja ratamoa (mihin meillä ei tarvitse edes taskulamppua, riittää että menee nurmikolle ja ojentaa kätensä :), niin lämpömittari näytti kymmentä astetta. Siihen kun lisää vielä sen, että jouduin eilen hoitamaan yhden työasian ja käymään työpaikalla, niin jopa tuli syksyn tuntu. Tänään täydensin tunteen ostamalla lapsille koulukirjoihin kontaktimuovia ja kolme ihanaa joulupalloa, heh. Yksi lomaviikko on vielä edessä, toivottavasti silloin pääsee mustikoita ja kantarelleja poimimaan ilman märkäpukua. Yhdet satsit jo juoksulenkin päätteeksi poimittiin, mutta ne riittivät vain yhteen risottoon ja muutamaan aamupuuroon.

Lainasin tänään illalla sateen loputtua pojan kameraa ja laajakuvaobjektiivia ja sillä sai kyllä näppärästi meidän pienen pihan mahtumaan muutamaan hassuun kuvaan. Kovin on meillä vihreää, pitäisiköhän sitä väriä olla enemmän?

Etupiha. Yläpihalla kukassa 2xpinkki pioni, valkoinen myskimalva, valkoinen kanadanvuokko, pienet kuunliljat ja pinkki tuoksukurjenpolvi

Takapiha

Kommentoi