Mielen voima toteuttaa unelmia!

Tiedättekö mitä, mielen voima on uskomaton! Ja vielä uskomattomampia asioita alkaa tapahtua, kun oman mielensä voimaan uskoo ja uskaltaa heittäytyä seuraamaan sydäntään!

Olen aina luottanut erittäin vahvasti intuitiooni. Jos se missä tahansa asiassa, kenen tahansa ihmisen kohdalla, on kolkuttanut takaraivoani ja kuiskannut, että ”Mieti Jenni vielä”, olen aina kunnioittanut sitä. Ja se on ollut aina oikeassa. Aina. Kun elää ne onnelliset ajat vahvasti tunteella ja velloo pohjamutia myöten läpi ne vaikeimmatkin tunnemylläkät, intuitio kehittyy vuosien varrella niin vahvaksi, että siitä syntyy kuin kuudes aisti.

(yllä oleva on yksi lempisanontojani, ja mielelläni tägäisin tähän Buddhan jos se olisi mahdollista)

Kesällä 2018 törmäsin aivan sattumalta Suomen Teatteriopiston mainokseen, jossa oli lueteltu erilaisia teatterikursseja. Löysin luettelosta iltapainotteisen kurssin, jota voisi alkaa suorittaa työn ohessa. Se kolahti aivan kerrasta, tiesin heti, että tuolla minun kuuluu olla, tuo on minua varten. Aloitin opinnot saman vuoden syksyllä ja tiesin ensimmäisestä tunnista alkaen, että tunne sydämessä oli ollut oikea. Olen omieni joukossa ja saan heittäytyä täysillä siihen, mistä olen aina haaveillut! Terveisiä tässä kohtaa opiskelukavereille <3

Samana vuonna, loppuvuodesta 2018 sain töissä kuulla uudesta urasuunnasta, josta olin sisälläni toisinaan haaveillut, ehkä vähän suunnitellutkin toteuttavani, mutta käytännön tasolla en ollut tehnyt ajatuksen eteen oikeastaan mitään. Vaikka haaveen edistäminen olisi ollut mahdollistakin. Sitten yhtäkkiä eteeni tipahti tämä The Tilaisuus, josta vain en voinut kieltäytyä ja luonnollisesti otin sen kiitollisena vastaan (tämä on vain yksi juttu muiden joukossa, joten  jätän kuvauksen tätä koskien näin tylsän kryptiseksi tässä kohtaa, koska rajaan työni ulos tästä blogista).

Alkuvuodesta aloin fiilistellä elämääni, kuinka onnelliseen suuntaan se näiden tapahtumien myötä oli kääntynyt. Täytin keväällä 40 vuotta ja päätin, että tästä vuodesta 2019 tulisi Minun Vuoteni. Tänä vuonna olen virallisesti iältäni aikuinen (hahah, itsensä huijaaminen ON näin helppoa, usko pois :D), joten päätin alkaa tietoisesti toteuttaa haaveitani ja avata sydäntäni kaikille niille ihanille asioille, joita elämä eteen tuo, enkä ensitöikseni kieltäydy mistään, en mistään, sanon kaikille oikealta tuntuville asioille KYLLÄ!

Koska olin Teatteriopiston opintojen myötä löytänyt oman juttuni, aloin talven aikana pohtia, mitenkähän ihmiset päätyvät kesäteattereihin esiintymään…? Tätä pohdin jälleen eräänä kevättalvisena perjantai-iltana, kun kuljetin esikoistani cheerleading-treeneihin kaupungin toiselle laidalle. Ette voi uskoa, mitä silloin tapahtui! Sen kyseisen kyytimatkan aikana puhelimeeni oli tullut viesti Teatteriopiston opiskelukaveriltani, joka kysyi, olisinko kiinnostunut tulemaan mukaan kesäteatteriproduktioon, lasten näytelmään, johon oli muutama roolipaikka vielä auki. (Terkkuja Petrille <3) Tässä kohtaa kiljahdin autossa ääneen ja vastasin välittömästi, että ehdottomasti olen! En näyttelisi ihmistä, näyttelisin Pulua, en näyttelisi naispulua, vaan MIESpulua… Aivan sama, haluan mukaan! Ja pääsin 🙂 Viime kesän vietin mahtavassa porukassa näytellen Isäpulua, jonka napanuoraa kiristää, kun esikoispulu haluaa maistaa  avaraa maailmaa… <3

Proggis oli aikaa vievä ja rooli fyysisesti rankka, mutta olin koukussa! Laitoin heti samana kesänä viestiä Nokian kesäteatteriin ja tarjouduin mukaan, jos siellä joskus tehdään näytelmä, johon tämän kaltaisella taustalla voisi päästä. Sain kutsun casting-tilaisuuteen, jossa kävin noin kuukausi sitten. Castingeissa luin muutaman vuorosanan ja lauloin sekä porukassa että yksin yhden kappaleen. Seuraavalla viikolla sain soiton, että tervetuloa mukaan <3 Tässä kohtaa on pakko myöntää, että jälleen kerran – siellä castingeissakin – intuitioni kyllä suorastaan karjui korvaani, että tämä on minun juttuni, mutta järki meinasi viedä voiton… Ehei, tämä muu porukka on niin taidokas, upeita lauluääniä ja paljon aiempaa kokemusta, että nyt kyllä karsiudun ulos, vaikka intuitio sanoisi mitä 😀

Mutta en karsiutunut ja jälleen kerran sain kutsusoiton perjantai-iltana kuljettaessani samaa lastani samoihin cheer-treeneihin! (…ehkä alan jatkossa elää vallan autossa?). Uutisen kuultuani, tuli ensimmäisenä kyyneleet silmiin ja pakahduin onnesta. En ainoastaan sen vuoksi, että sain roolin vaan myös sen vuoksi, että Minun Vuoteni jatkaa toteutumistaan ja että intuitioni todella tukee kaikkia tekemiäni päätöksiä. Aivan uskomaton fiilis!

Olen jo pitkään haaveillut saavani kirjoittaa; blogia, kirjan, artikkeleita, sosiaalisen median tuotoksia… aivan mitä tahansa, kunhan saisin kirjoittaa! Tulevaisuuteenkin liittyy joitain aihepiirin suunnitelmia, mutta olen puhunut niistä ainoastaan kotona miehelleni. Kuitenkin, kuinka ollakaan, muutama viikko sitten jalkapalloharrastukseni myötä sain tarjouksen, joka liittyi juuri tähän haaveeseeni, sisällön tuotantoon! Jälleen kerran, en voinut uskoa korviani. Miten elämä osaakin ohjata minua yhä uudestaan ja uudestaan suuntiin, joiden esirippua olen vasta varovaisesti raotellut?! Edelleen tuo kyseinen tarjous on takaraivossani muhimassa, vaikka aivan akuuteimmin jouduin siitä kieltäytymään (puhtaasti ajanpuutteen vuoksi, on katsos vähän liikaa toteutuneita unelmia nyt :D). Mutta intuitioni kannattelee siinäkin positiivisesti, ”Tämä ei jäänyt vielä tämän osalta tähän!”, se kuiskii edelleen 😉  On hienoa, kun on mitä odottaa tulevaisuudelta!

Kohta tämä Minun Vuoteni alkaa olla loppusuoralla, mutta uskonpa, että tästä on alkanutkin Minun Loppuelämäni. Olen jopa siinä pisteessä nyt, että hieman varon toiveitani… Ne saattavat toteutua, peijoonit! Sydämessäni vahvasti koen, että edessä on upeita aikoja, paljon hyviä asioita ja olen avoimin sylin valmis ottamaan ne vastaan! <3

Haluaisin Sinullekin lähettää terveisiä, että

Uskalla uskoa, anna mahdottomallekin mahdollisuus tapahtua, älä koskaan sano suoriltaan ”ei” (ellei se ole täysin arvojesi vastaista), älä milloinkaan väheksy lähellä olevien ihmisten apua, usko itseesi ja luota siihen, että onnistumiset ruokkivat onnistumisia, ilo ruokkii iloa ja unelmat voivat aivan oikeasti toteutua! 

Iloa päivääsi! <3

Kommentit (3)
  1. Olipa inspiroiva postaus! 🙂 Näin se menee, jos sen uskaltaa sanoa ääneen, on toteutuminen jo paljon lähempänä..

  2. Upea tarina ja kiitos. T. Ponin Isä

    1. Kiitos Ponin isä! 😂❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *