Mielen eväitä

Heippa pitkästä aikaa!

Kesä hujahti silmissä ja joka päivä yhä enemmän tuntuu saapuva syksy iholla – ja varpaissa, hyyyrrrrr… Villasukat ovat toki käytössä vuodenajasta riippumatta, villasukkafani kun olen, mutta nyt huomaan etsiväni villasukkia jalkaan jo heti aamusta, se jos mikä, on syksyn merkki. Kynttiläsesonkiin en ole vielä lähtenyt mukaan, mutta iltojen pimetessä, sekin aika on käsillä ihan näinä hetkinä. Tänään on kuitenkin vielä henkinen kesä, koska on elokuun viimeinen päivä! Niin haikea päivä joka vuosi. Vaikka usein syyskuukin on vielä aurinkoinen ja lämmin, ei lämpö kuitenkaan enää ole kesän kaltaista.

Täällä on kesä mennyt täysin työn touhussa, yritystä käynnistellessä ja siihen liittyvien juttujen kanssa painiessa. Yritin lomailla parisen viikkoa miehen lomien yhteydessä, mutta en onnistunut siinä sellaisella menestyksellä kuin olin alkuun suunnitellut, ajatusten tasolla työt ovat pyörineet koko ajan. Viikon verran olin kokonaan ajattelematta yritysasioita, kun meillä oli yökylävieraita ja muutenkin samalle viikolle kertyi paljon kyläilyjä puolin ja toisin ystävien kanssa. Nautittiin täysin siemauksin ”korona-kesästä” (jos nyt näin positiivisesti kehtaa sanoakaan), kun ei ollut mitään painetta matkustaa minnekään vaan saatiin vain olla ja aidosti palautua arjesta. Nähtiin paljon ystäviä ja touhuttiin perheen kanssa sitä sun tätä.

Mutta on tänä kesänä saatu paljon aikaan tosiaan työrintamallakin, ja koska mulla on ollut mahtava määrä seuraajia täällä blogissa (tosin aiheellinen pelkoni on, että te kaikki olette kuolleet sukupuuttoon kesän hiljaiseloni jälkeen, mutta uskottelen toisin!), haluan ehdottomasti jakaa uusimmat yritysuutiset tännekin!

Maanantaina 3.8. julkaisin sosiaalisessa mediassa tiedon yritykseni toiminnan käynnistymisestä. Tai no, käynnistyminen kuulostaa vielä liian suurelta, mutta olemassaolosta virallisesti. Varsinaisten yritys- ja yksilövalmennusten suunnittelu ja kokoaminen alkaa vasta lähiviikkoina. Kuitenkin sosiaalisen median kanavat ovat nyt auki ja Mielen eväitä -sähköpostikirjeet startanneet jo ensimmäisille tilaajille!

Koska olet lukijanani täällä blogissa, suosittelen lämpimästi liittymistä myös Mielen eväitä -sähköpostikirjeideni tilaajaksi. Kirjeet ilmestyvät Sinulle kerran viikossa ja ovat kuin lyhyitä blogipostauksia, jotka herättävät ajattelemaan ja kehottavat viipymään läsnä hetkissä, jotka tekevät elämästämme niin arvokasta. Kirjeiden tarkoitus on säännöllisesti muistuttaa niistä ajatuksista ja teoista, joita pystymme toteuttamaan itse, löytääksemme tai säilyttääksemme myönteisen elämän asenteen. Otan myös erittäin mielelläni vastaan toiveita sekä Mielen eväitä -kirjeisiin, että tänne blogipostauksiin.

Mielen eväitä -sähköpostikirjeet voit tilata joko yritykseni kotisivujen kautta, www.viidentahdensina.fi tai suoraan täältä: https://mailchi.mp/7db498fa59a5/mielenevaita_viidentahdensina.

Toivotan Sinut siis lämpimästi tervetulleeksi myös kaikkiin yritykseni some-kanaviin seuraajaksi! Yritykselläni on Instagram- ja Facebook-sivut sekä podcast Spotifyssa. Linkit kaikkiin näihin löydät yritykseni IG-profiilin (@viidentahdensina_valmennus) bio-linkistä, josta pääset klikkailemaan some-kanaviin kätevästi!

Mitä tähän blogiin tulee, haluan ehdottomasti pitää tämän kanavana, jonne voin kirjoittaa mitä tahansa muutakin kuin työhöni liittyvää. Toisinaan on tapahtumia, joista on pakko saada kertoa tai tulee muuten vain olo, että ajatuksia on päästävä jakamaan jonnekin, jolloin blogi toimii siinä hyvin! Blogi ei siis ole ainoastaan yritykseni yksi kanava, vaan täällä toteutan intoani sisällöntuotantoon hyvin vapaalla agendalla 🙂 Ja toki blogilla on aivan omakin some-maailmansa, IG:ssa @viidentahdenaikaa_blogi ja Facebookissa Viiden tähden aikaa -blogi. Ihanaa, jos vielä olet täälläkin matkassa mukana!

Tässäpä lyhyesti päivitys ajankohtaisista asioista ja nähdään taas; täällä, eri some-kanavissa ja Mielen eväitä -kirjeiden parissa!

Ihanaa viikkoa ja kaikkea parasta tähän hetkeen! – Jenni

Kommentit (2)
  1. Mie kans...
    1.9.2020, 09:39

    Wau!!!😃 Olet pistänyt todella kiinnostavan valmennuksen pystyyn ☺️
    Tämä sinun blogisi on ollut myös todella hyvä kun olet laitellut mietteitäsi laidasta laitaan , kiitos sinulle ☺️

    1. Kiitos ihanasta palautteesta! 🌟 Kiva kuulla ja mahtavaa, että pysyt matkassa ajoittaisista tauoista huolimatta 😅

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *