Oi että, aikuisten viikonloppu!

Ihana aikuisten viikonloppu takana!

Pitkästä aikaa lapset menivät lauantaina mummulaan yökylään ja me lähdettiin miehen kanssa kaupungille viettämään iltaa meidän kaveripariskunnan, kuopuksen kummien kanssa <3 Meille iski jo viikolla kamala Hook-nälkä ja oli lähes PAKKO päästä juuri Hookiin syömään! Siitä on vuosikausia aikaa, kun ollaan viimeksi Hookissa syöty. ehkä lähemmäs viisi vuotta? Syötiin siipiä, mozzarellatikkuja ja vohveliperunoita, mutta rehellisyyden nimissä on myönnettävä, että nyt kun kotona on jo parin vuoden ajan ollut rasvakeitin, oli Hookin sapuskojen suhteen aika kullannut muistot… Aika lähelle yhtä hyviä saa tehtyä kotonakin 🙂 Mutta onhan se nyt aika kiva, kun saa ruoat valmiina nenän eteen ja saa jutella rakkaiden ihmisten kanssa aivan rauhassa!

Hookista siirryttiin yhden olutbaarin kautta Portaaliin pelaamaan virtuaalipelejä. Me ei oltu miehen kanssa käyty koskaan aiemmin pelaamassa ja kaveripariskuntakin vain kerran. Varattiin kahdet lasit tunniksi, mutta hyvin olisi jaksanut vielä tupla-ajan. Näin aloittelijoilla aikaa hukkui vähän kapuloiden käsittelyn opetteluun ja pelien juonen ymmärtämiseen, mutta paljon ehdittiin pelatakin. Olin kyllä kuullut, että tuo on hieno kokemus, mutta en olisi uskonut, että grafiikka voi olla NOIN hieno ja todellisen tuntuinen. Heti, kun lasit laittoi päähän, ympäröivä maailma katosi kokonaan, vuoroaan odottavien äänet kuuluivat etäisesti, mutta muuten sai olla ihan omissa maailmoissaan siellä, missä kulloinkin oli.

Parhaiten jäi mieleen hissimaailma, jossa astuttiin hissiin ja painettiin nappia muutama kerros ylöspäin. Hissi kuljetti ylös ja perillä hissin ovet aukesivat kuin kaupungin kattojen ylle. Heti ovien edessä oli lyhyt lankku, jonka alla totaalipudotus tyhjyyteen, pilvenpiirtäjän katolta kadulle. Grafiikka ja äänimaailma oli niin aito, että mun korkeanpaikan kammo aktivoitui. En uskaltanut astua lankulle! Vaikka järki sanoi, että seison pelipaikan tukevalla kivilattialla ja tämähän on vain leikkiä, jalat löivät aivan lukkoon 😀 Oli pakko kääntyä takaisin hissiin ja körötellä turvallisesti maan kamaralle. Todella aitoja ja uskomattomia pelimaailmoja! Tunti kului nopeasti ja jäi vaivaamaan, kun en ehtinyt käydä Google Earth -maailmassa kuin kääntymässä. Siellä olisi ollut hienoa käydä seikkailemassa ja ihastelemassa todellisia maailmoja..

Oltiin aika hyvissä ajoin kotona jo, mikä oli ihanaa! Siitä tunnistaa aikuisuuden, ettei ole tarvetta hillua kaupungilla enää aamuyöhön asti vaan rauhallisilla, ei-krapulaisilla aamuilla on elämässä suuri arvo! <3

Useammin pitäisi järjestää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa hengailuun! Tuntuu, että näin ruuhkavuosina aikatauluttaminen erityisesti viikonloppuihin kovin lyhyellä varoitusajalla, vastaa lähes Rubikin kuution ratkaisua: silloin tällöin kuulee, että joku siinä onnistuu, mutta useimmat ei 😀 Mekin sovittiin tämä illanvietto jo elokuun alkupuolella. Onneksi ei tullut viimehetken peruutuksia!

Nyt on latauduttu uuteen työ- ja opiskeluviikkoon! Aika talvista säätä lupailee jo ensi viikoksi, joten villasukille on käyttöä 🙂 Tsemppiä ensi viikkoon!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *